Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare tuturor! Vreau sa beneficiez de terenul oferit tinerilor de pana în 35 de ani, întrebarea mea este cum pot ști dacă primaria mea are terenuri pentru acest program. (Nu prea am încredere...? (mai mult)
Salut sunt înscris la scoala de șoferi și am fost programat la examenul teoretic dar ca aproape orice cursant tentația e prea mare și am condus și am fost prins nu am consumat alcol deloc 0.00...? (mai mult)
Bună TPU, acum câteva zile am pățit cv nasol:)) am consumat substanțe ilegale și mi s- a făcut rău pe drum, când am ajuns la spital poliția s- a autosesizat, m au întrebat cum mă cheamă...? (mai mult)
Salut! Vreau să intru în legiunea străină franceză. Am 16 ani și fac peste 3 luni 17. Am o întrebare cu privire la testul iq al legiunii. Eu la matematică mă pricep și în general la școală.(media...? (mai mult)
Buna, pentru cei care nu stiti despre ce e vorba cititi cealalta întrebare a mea. A sunat din nou cei de la primarie si a spus ca obligatoriu trebuie sa ma duc la scoala, parintii mei cica spun ca poate...? (mai mult)
Bună ziua! Am fost victima unui accident rutier.Am fost operat la mana dreapta, unde am avut osul rupt în doua, mi s- a pus placa și 7 șuruburi.Mai am 3 coaste rupte și julituri și cicatrici pe...? (mai mult)
Am făcut o plângere fata de o profesoara, sa soluționat, dar acum respectiva ne a spus că până nu recunoaște cine a făcut plângerea nu ne trece notele din test, cum procedam?
Buna ziua, Am terminat scoala de arte si meserii in 2007, am absolvit cu diploma de calificare profesionala si diploma de studii 10 clase. Atat se faceau atunci. Acum m- am inscris la seral si m- au...? (mai mult)
Bună ziua. Am și eu o nelămurire. Eu tocmai ce m- am căsătorit și am văzut ca la numele mamei mele de familie scrie Niculae și la tatăl meu Grecu. Și numele meu de familie din buletin a fost ...? (mai mult)
Marirea de 5% pentru bugetari se impoziteaza?
Bună ziua! Am mare nevoie să îmi schimb certificatul de naștere (al meu fiind tipul acela vechi) Nu am nici o idee unde anume și cum trebuie să procedez. Mă poate ajuta cineva, vă rog? Mulțumesc...? (mai mult)
Bună, dacă am peste 18 ani și sunt la seral mai pot lua alocație? Anul acesta sunt a 12 a dar nu merg fizic
Buna ziua. Va rog frumos, daca este un avocat aici sau daca s- a lovit cineva de situație. Urmează să fac o operație și mi- e teamă să anunț la munca sa nu mă dea afara. Daca anunț cu o săptămână...? (mai mult)
Bună ziua, Ieri mi- a fost reținut permisul pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice cu toate ca băusem doar un pahar și alcoolemie era foarte mică, 0, 019. Este posibil să...? (mai mult)
Bună, știe cineva dacă lucrezi în Germania cu jumătate de normă, îți mai trebuie preaviz ca să pleci?
Diploma din UK Bună ziua. În prezent studiez Bussines and Tourism management la o universitate din uk, sunt la finalul anului 2. Întrebate este, dacă după finalizarea studiilor aceasta diploma...? (mai mult)
Salut! Acum trei zile am facut un foc micut de tabara sa ne incalzim intr- un parculet, dupa ce am stins totul am mers acasa iar urmatoarea zi am fost chemat la politia locala cu ceilalti prieteni sa ...? (mai mult)
Cine a distrus canalul Nordstream 2 ce importa gaz din Rusia catre Germania? Toate sursele indica catre armata ucraineana. Atunci de ce ii mai sustinem financiar si militar? Cand zic noi ma refer la...? (mai mult)
Buna seara, va rog spuneti-mi cine face discursurile lu' Dancila, Iohannis, Simion? Este un angajat care se ocupa de speech-ul lor, de ceea ce trebuie sa spuna si ii informeaza...cum se numeste?
Am postat in Povestea mea de pe Facebook urmatoarele cuvinte despre un vecin : (Pentru Pandurul dupa Valea Pupincuristilor las- o mai usor cu Turnatoreala. Pavura si la Gara Fraiere) iar in a doua Poveste...? (mai mult)
Daca am Postat in Povestea mea de Facebook despre un vecin de al meu fara sa ii mentionez numele si adresa se poate duce la Politie?
Bună ziua, cine ma poate ajuta sa formulez o reclamatie catre primarie a unui vecin care in mod voit a modificat aerisirea comuna a blocului astupand practic aerisirea.in urma acestei operațiuni noi...? (mai mult)
Salutare. Am o poprire pe contul meu bancar, iar un prieten de- al meu care are afaceri și avocați mi- a spus că a pus unul dintre ei se va ocupa de cazul meu, deoarece e o lege prin care pot scăpa...? (mai mult)
Am postat in Povestea mea de pe Facebook urmatoarele cuvinte despre un vecin : ( Pentru Pandurul dupa Valea Pupincuristilor las- o mai usor cu Turnatoreala ) iar in a doua Poveste de pe Facebook am mai...? (mai mult)
Salutari, în cazul în care mi- a fost suspendat permisul pe 90 zile pentru viteza + 52, am obținut testul de redobandire, am trimis cerere cu documentele necesare, au confirmat primirea lor, la...? (mai mult)
In luna martie va trebui sa schimb buletinul insa problema este ca eu vreau sa il schimb acum fiind ca vreau sa plec in strainatate. oare pot sa il chimb cu 2 luni inainte?
Salut, TPU! Credeți că un om de rând, poate ajunge:primar, președinte, milionar sau chiar miliardar, ori să obțină altă funcție importantă, ca om cinstit? Adică fără pile și relații.
Salut am permis categoria B, ceea ce vreau sa știu pot conduce un ATV pe drumurile publice? Dacă da, ma interesează pana la ce capacitate cilindrica?
Salut, poti pleca in Uk si sa muncesti, daca nu ai mai fost in uk? Ma refer ca a iesit din uniunea europeana, si am auzit ca nu se mai poate face actele ca sa lucrezi. Cum este de fapt?
Buna ziua! In urma decesului tatalui meu din luna noiembrie 2023 am primit decizia de la casa de pensii a mapn pentru pensia de urmas. Intrebarea mea este, avand in vedere ca din anul 2024 pensiile ...? (mai mult)
Buna ziua! m-am culcat cu telefonul langa mine, am 15 ani si am impresia ca am sunat la 112, apelul apare in recente? tin sa mentionez ca nu m-a sunat nimeni momentan
Dacă am dosar penal pentru conducere fără permis ma mai pot prezenta la traseu/sala?
Voua vi se pare normala situatia de mai jos? In ultima saptamana inainte de concediul de iarna, inainte sa plece cu colegii nostri din oras pentru ultimele evenimente ale companiei, patronul ne- a spus...? (mai mult)
Cum pot sa muncesc la ISCTR? Toti pasii, va rog.
Salut, Am o dacie 1300 care e pe numele meu doar ca problema e ca nu mai gasesc talon si civul? Aveti idee ce e de facut? In rar apare inregistrata. Multumesc dau si funda!
Ce era "Biopreparat" din Uniunea Sovietica?
Salut, daca detin Cpi marfa si vreau sa dau pentru Transport persoane dau Cpi scurt sau Cpc persoane?
Salut, am văzut și eu știrile și se tot menționează despre un posibil atac al Rusiei asupra Europei. Chiar credeți ca este posibilă una ca asta?
Salut am si eu o intrebare va rog frumos daca pute ti sa ma ajuta ti daca mi o luat politistu numerele de la masina si am facut asigurarea iar Tre sa platesc vre o amenda ceva sau ma duc direct cu asigurarea...? (mai mult)
Chiar credeți ca Jeffrey Epstein a făcut trafic de minori împreună cu nume mari din politica americana? Se zvonește ca sunt implicați Clinton și chiar Donald Trump! Și cu Bill Gates a făcut afaceri!...? (mai mult)
Ce studii are de fapt George Simion? O fi terminat o facultate acreditata?
Salutare, am un dosar penal la regimul rutier de aproximativ 5 luni.Este normal sa nu primesc nici măcar un răspuns până acum? Am fost de nenumărate ori la secție și mi s- a spus sa aștept că ...? (mai mult)
Ce document trebuie sa am sa pot face rost de cazierul pentru examenul auto sa îl primesc de la politie
Bună! Am fost victima unui accident rutier în care am fost pasager.Am fost operat la mana dreapta, unde am avut osul rupt în doua, mi s- a pus placa și 7 șuruburi.Mai am 3 coaste rupte și julituri...? (mai mult)
Buna, am o problema, sunt a 10- a la profesionala si am fost doar prin septembrie si octombrie la liceu, dupa nu am mai fost, azi dimineata l- au sunat pe taicamiu cineva de la primarie si i- a spus...? (mai mult)
Unde fac contestație daca cineva conduce fara să aibă permis de conducere?
Buna TPU, am participat la o bătaie in scoala ("toti ne cunoastem si suntem prieteni si a fost doar o joaca prostească de plictiseală" a fost argumentul nostru), unde toți ne am inteles de dinainte...? (mai mult)
Salut, am savarsit o fapta penala, mai exact tentativa de furt calificat, am 16 ani si dosarul este deschis dar inca nu a fost trimis la parchet, urmeaza sa fie trimis si sa il verifice si avocatul...? (mai mult)
Se poate redirectiona acel impozit anual de 3, 5% unei persoane cu handicap care nu este înscrisă intr-un ONG? Ce trebuie făcut pentru redirectionarea impozitului? Funda!
Casa in care locuiesc, este împărțită in acte la doua persoane, este a tatălui meu si a altui barbat, a fost lăsată moștenire. Eu locuiesc in aceasta casa de ceva timp si am facut schimbari ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.