Daca angajatorul refuza incheierea contractului cu litera b pot demisiona fara preaviz fara sa mi se opreasca din salariu? Ce suma maxima sau cat la suta din salar poate opri angajatorul daca demisionez...? (mai mult)
Salut,buna,am o fetiță de 11 luni, am depus alocația luna a 11 in cat timp îmi intră bani și pe cate luni îmi intră? îmi intră toți?
Salut! Se pot aplica pedepse colective în situația în care în ROF scrie clar că "elevii nu pot fi supuși unor sancțiuni sau pedepse colective"? Dacă răspunsul este nu, ce poți face în cazul...? (mai mult)
Cati arabi traiesc in Israel? Eram curios, de cand cu intensificarea confilctelor intre cele 2 state, cati Palestinieni traiesc acolo.
Cum credeți că trebuie să arate un primar?
Am întreținut relații sexuale cu o fata de 14 ani și jumătate, iar eu aveam 19 jumate, în anul 2021. Tata l ei a depus plângere, iar noi am continuat sa vorbim, acum părinții ei știu de...? (mai mult)
E adevarat ca intr- un stat musulman daca o femeie se casatoreste cu un musulman copiii apartin tatalui? Poate sa o omoare daca da divort? Si prin minune daca reuseste sa divorteze copiii raman la tata...? (mai mult)
Bună seara! Nu știu dacă este categoria potrivită pentru întrebarea ce va urma. Întâi aș dori să vă pun în temă cu următoarea situație a mea. La mine în cartier este o gașcă de copii (mai...? (mai mult)
As putea face o afacere de tip cofetarie/patiserie de acasa? Adica sa primesc comenzi si sa le gatesc acasa, nu intr- un laborator, si sa le trimit mai apoi prin posta sau in oras? Sau trebuie neaparat...? (mai mult)
Bună ziua. Îmi cer scuze ca va deranjez, însă am făcut un lucru foarte urat. Am furat o bluza. Am ieșit cu ea din magazin, a venit la 3 min bodyguardul și mi- a spus sa ii arat ce am în punga. ...? (mai mult)
Credeți că va fi primita vreodată Turcia în UE? Cum ar afecta asta România? Dar Ucraina?
Poti sa-ti schimbi numele? Daca da, cum?
Care este articolul de lege care zice ca trebuie sa primesti un bon odata ce primesti si produsul intr-un magazin public?
Salutare! Am o mașină și din păcate încă nu am curtea amenajata corespunzător (trebuie sa înalt cu beton la gard / sa nivelez, sa scot via etc) încât sa o bag în curte. Sper ca în primăvara...? (mai mult)
Ce reprezinta categoria B Extins>?
Cu permis categoria de se poate conduce troleibuz?
Buna seara. Sunt student la facultate si am primit mai multe absente la o materie, deoarece nu mi am rezolvat temele. Orele respective nu a fost tinute (nici macar online), iar din cauza aceasta o sa...? (mai mult)
Buna ziua, daca am împlinit 18 ani in iunie, când încep cursurile primesc și alocația din vara? Sau doar in perioada cursurilor?
Buna ziua! La ce instutie sau agentie trebuie sa apelez cand un magazin se ocupa cu bunuri contrafacute? Multumesc
Ieri am fost oprit de militie in localitate cu 79 de km/h. Ma grabeam si nu i- am vazut. Din nefericire nici waze si nici detectorul de radar whistler de 1000 de lei nu m- au avertizat ca m- a luat cu ...? (mai mult)
Specifică vreo lege că atunci când ești legitimat, dacă nu prezinți actul, buletinul, în 2, 20 sau 200 de minute, se consideră că nu vrei să te legitimezi? Atâta timp cât cauți acel ...? (mai mult)
Credeti ca si in America Latina vor incepe conflicte? Ce motiv ar avea Maduro sa anexeze Guyana, nu are cine stie ce populatie si nu e atat de mare! Macar in America Latina sa fie pace!
De ce pe buletine scrie si in franceza?
Buna seara, TPU, am o întrebare, de anul nou vreau sa dau comanda de niste petarde fs3 si fp3, eu am 18 ani dar ideea este ca sunt legale in Romania pentru persoane fizice sau fs3 si fp3 sunt doar...? (mai mult)
Cum explicați că evreii mai găsesc câte un bătrânel de 90 de ani responsabil de uciderea evreilor în lagărele din al doilea război mondial și, ÎN TOATĂ EUROPA DE EST NU E NIMENI ACUZAT de ...? (mai mult)
În cazul unei viitoare crize economice mondiale, dacă rămân șomer sau îmi scade salariul, pot cere de la cei care au provocat criza? CINE GREȘEȘTE PLĂTEȘTE,SE ZICE CĂ E DEMOCRAȚIE, OARE?
În condițiile în care, și statisticile sunt pe net, din cei 6 miliarde buni de muncă, un miliard lucrează în industria de armament și în armatele lumii, 500 de milioane sunt funcționari publici...? (mai mult)
Suntem vreo 5 miliarde afectați de schimbările climatice, am un job de teren vara aerul condiționat îl folosesc când e caniculă am vreo șansă (singur nu cred ) sau acești 5 miliarde, punând...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc un dosar penal intocmit si clasat in anul 1997? Fizic sau online. Va multumesc.
Credeți că românii vor vota în continuare PSD? Când oare se va destrama acest partid plin de corupți?
Bună, am o întrebare! Cineva mi- a vândut un cont bancar, am depus pe el 1000€, și ulterior persoana respectivă și a recuperat contul cu bani în el! Dacă depun plângere ce se va întâmpla?...? (mai mult)
Buna TPU, acum ceva timp am luat un telefon la abonament in Olanda si nu am mai platit, acum sunt in Romania in Olanda am primit scrisoare ca sunt dat la recuperari, intrebarea mea este cei din Olanda...? (mai mult)
Ok, deci intenționez să candidez ca independent la Primăria Constanța si am și o echipă. Întrebarile mele sunt următoarele - care sunt pașii de urmat; cu cât timp înainte de 29 sept trebuie...? (mai mult)
Ce acte am nevoie pentru a recupera permisul suspendat pe raza altui Județ si care este procedura?
Salut, daca am renuntat la prima facultate in anul 1(am fost la buget), mai pot beneficia de alta viitoare facultate la buget?
Buna seara! ati fost careva dintre voi in depresie? sunt de 3 ani jumate in proces si pur si simplu nu mai rezist.
Agenții imobiliari fac filmări și poze din interiorul unei locuințe pentru a le posta pe social media, site- ul propriu și alte site- uri de imobiliare. Pe urmă, un client cumpără acea locuință,...? (mai mult)
Bună ziua. Dacă cumpăr o mașină de exemplu azi și eu ma mărit și îmi schimb adresa din buletin și nu am apucat sa iau în evidenta masina la primărie și sa o înscriu la politie cu adresa și...? (mai mult)
Pot sa inchiriez un imobil pe care am domiciliul in buletin?
Buna ziua! Doresc sa ma ajutati cu o informatie legata despre o presupusa sarcina de care sunt acuzat, desi stiu ca e imposibil devin paranoic. Am facut petting cu o persoana ea fiind virgina, m- ...? (mai mult)
Dacă un cetățean român cu handicap se mută pe o perioadă de un an în Germania îi sunt recunoscute drepturile că persoana cu handicap? Unde se poate adresa pentru recunoașterea lor? Servicii disponibile...? (mai mult)
Intrebare pentru contabili sau persoane cu informatii concrete: Daca un prieten imi face transfer pe Revolut cu o suma mai mare, specificand in transferul respectiv ca este "Donatie", sunt nevoit ...? (mai mult)
Bună. Lucrez la o firma din Germania DHL la un roman care este intermediar cu firma DHL. Eu l- am anunțat cu 2 săptămâni înainte să plec. Pe 1 decembrie. Trebuia să- mi de- a bani pe 1 decembrie...? (mai mult)
Acum 2 ore, dupa ce a nins in Bucuresti, am facut cu mai multi prieteni ditamai bulgarele de zapada, l- am pus pe sina de tramvai si l am rostogolit pana s- a facut de un metru diametru si l- am lasat...? (mai mult)
Buna seara, va spun aceasta situație deoarece nu știu ce să fac, acum 2 luni m- am lăsat de școala, sunt clasa a 7- a și mama a fost chemata de către diriginta pentru a semna că a luat la cunoștință...? (mai mult)
Stiu ca inainte daca te prindea fara permis iti facea dosar acum te baga direct la racoare?
Bună ziua, doresc să- mi achiziționez o masina sh, întrebarea mea este următoarea, eu am domiciuliu în mun PIATRA NEAMT dar locuiesc În Constanta, pot sa imi îmatriculez mașina pe numele meu...? (mai mult)
Buna! Pot beneficia de șomaj daca am lucrat doar 6 luni? De câteva luni mi s- a expirat contractul de muncă și încă nu mi- am găsit un job. Voiam să știu dacă, in astfel de condiții, până...? (mai mult)
Salut, Pentru inmatricularea masinii vad ca imi trebuie si: Dovada înregistrării în evidențele organului fiscal al autorității publice locale. Eu locuiesc in prezent in orasul X de unde am si...? (mai mult)
Dacă nu ar fi existat comunismul sau Cortina de Fier, credeți ca Europa de est ar fi ajuns la un nivel de trai ridicat nu precum Europa de vest dar decent?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!