Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Buna! Imi doresc de mic să fac bine oamenilor! As dori sa imi deschid o asociatie. Vreau sa stiu care sunt demersurile mai exact. De ce am nevoie. Vreau sa stiu și daca se castiga din asta, nu spun ...? (mai mult)
De ce acte ai nevoie ca să faci leasing la o masina pe persoana fizica? Cum se procedează?
Bună! Vreau să fac niște bani și am găsit o chestie unde trebuie să merg la ușile oamenilor, ceva legat de PSD. Este doar pentru o zi. Dacă fac asta mai pot deveni jandarm?
Credeți că toți liderii de extrema dreapta din Europa vor ieșirea țării lor din UE, deportarea musulmanilor înapoi de unde au venit și susțin Rusia și pe Putin? Câștigătorul alegerilor din...? (mai mult)
Credeti ca Marcel Ciolacu ajunge presedinte in 2024?
Conform legislației în ce domenii, concret, poți lucra cu facultatea de limbi străine? Mai există jobul de traducător autorizat?
Dacă cineva rupe etichetele ale unui produs, eticheta cu prețul cu codul de bare, dintr- un magazin din Mall (privat), și eventual pleacă din magazin fără să plătească, se consideră furt ...? (mai mult)
Daca o persoana fizica autorizata a efectuat o curățare din care a rezultat un defect la placa de baza, ce spune legea despre asta? Laptop de gaming
Salut, sunt din județul Cluj și mi s- a suspendat permisul de conducere, de unde pot să îl recuperez? L- am întrebat pe polițist și el mi- a spus ca trebuie sa merg la drpciv dar un prieten de al...? (mai mult)
Bună seara am și eu o problema. Mi- a fost anulat permisul prin hotărâre judecătoresca în 15 martie 2023pentru refuz de probe biologice. Am 9 luni suspendare, 2 ani la semnat. Întrebarea mea ...? (mai mult)
Daca sunt mai slab se pica la medical politie? Sau doar daca sunt supraponderal?
Pentru ce boli psihice se poate lua/face pensie? Și cum se procedează cu această pensionare?
Salut, stie cineva cam cat dureaza pana imi ajunge permisul de conducere daca l- am preschimbat din permis german in romanesc, am primit dovada 30 de zile iar pe dovada nu am seria lui sa pot verifica...? (mai mult)
Dacă cineva este angajat la privat, atunci el are zile libere de sărbători? (De exemplu de 1 decembrie, de Crăciun, revelion etc)
Salut. Va rog eu lămuriți- ma și pe mine. Sunt f fascinat și curios de cum sunt prinși criminalii, infractorii. Va întreb, cum ii găsește poliția pe toți care comit fapte? Ca și în cazul ...? (mai mult)
Salut! Am o problemă și a- ș dori câteva răspunsuri. Ieri aflându- mă la muncă am dat din greșeală peste o femeie cu mașina în timp ce mergeam cu spatele, nu a fost nimic grav, m- am dat...? (mai mult)
Sunt in plasament la asistenți maternali și voiam sa întreb dacă aceștia au vreo obligație să îți ofere bani de buzunar. Aceștia sunt foarte zgârciți si mereu au existat cazuri in care nu aveam...? (mai mult)
Buna, daca lucrez la o firma si aceasta se schimba ce se intampla cu angajații? Se încetează contractul actual si se reînnoiește?
Pentru scoala de politie adeverinta medicala trebuie una anume sau merge de la medicul de familie care seamana exact cu una de scoala de absente scriind ca sunt apt medical pentru scoala de politie? Va...? (mai mult)
Salut. Daca dosarul de pensie a fost pus în data de aprilie 2023 și până în prezent nu a venit, cand va veni prima pensie sa zic in decembrie, vor fi plătite și luni dinaintea lui decembrie ...? (mai mult)
Mi- am adus masina din Romania in Italia pentru probleme de sanatate in 2021 avand un handicap grav, unde am fost obligat sa o imatriculez in Italia dupa 90 de zile, am pierdut toate facilitatile din...? (mai mult)
Salut! Fratele meu are buletinul expirat de o săptămână și azi am aflat. Maine o sa ma duc cu el sa il facă pe cel nou ca a împlinit 18 ani săptămâna trecută. V- a primi o amenda ceva ca nu...? (mai mult)
Cum ar arata pentru voi un presedinte, un guvern si un premier perfect?
A avut bunica mea o defectiune la un cablu TV si a chemat pe cineva de la Digi. I- a atras atentia ca de ce are doua televizoare si un singur abonament... E normal sa ii faca o astfel de observatie? Trebuie...? (mai mult)
Dacă sunt înmatriculata in anul 2 la masterat si nu vreau sa îmi dau disertația anul acesta, mai pot sa iau in continuare bursa socială?
Dați- mi vă rog unul sau mai multe articole din codul penal în care să arate că oricine are dreptul să fotografieze autospeciale (mașini de poliție, pompieri, ambulanțe etc) pe domeniu public....? (mai mult)
Salut TPU, am fost recent la un GSM pentru a- mi schimba display- ul la telefon (l- am folosit foarte mult timp fără să îl schimb) iar persoana de acolo m- a pus sa semnez ceva pe propria răspundere...? (mai mult)
Salut! Pot să pun bani la orice bancomat și să-i trimit în cont de ing?
Bună ziua, dacă am terminat concediul postnatal în data de 15 august o sa primesc indemninatie și pe luna august?
Cine face hărţile politice?
, , Iubitul nostru președinte" se plimba numai prin țări străine și nu îi pasa deloc de ce se întâmplă la noi în țară! Am văzut foarte multe persoane care l- au votat în 2014 și acum regreta!...? (mai mult)
Parintii mei au cumpărat un apartament fără ca succesiune sa fie făcută acum 25 30 de ani, apartamentul este in posesia noastră de atunci însă noi nu putem face acte pe el deoarece apartamentul...? (mai mult)
Astazi am avut proba practica pentru categoria B.Dar am avut fisa medicala expirata si nu am mai putut continua si am fost sa ma reprogramez si polițistul a zis sa vin mâine ca astazi nu ma poate ...? (mai mult)
Cine are drept de semnatura a coordonatelor stereo 1970? Doar cadaastristii? Orice inginer? As vrea si un link unde sa pot gasi scris clar, legsilativ vorbind.
Daca eu ca pieton trec pe o trecere de pietoni trebuie sa mă asigur și în stânga și în dreapta? Sunt obligat să fac acest lucru? Sau este datoria celui din mașină sa facă asta? Adică să se ...? (mai mult)
Buna seara, ieri mi- am dus consola ps la curatat. S- a oferit o cunostinta sa o curte, insa dupa ce i- am dat consola m- a blocat....? (mai mult)
Aveți persoane în familie care regreta prăbușirea comunismului în România? Eu nu știu cum pot sa fie oamenii atât de naivi! În primul rand istoria era falsificata: 1 decembrie nici măcar nu se...? (mai mult)
Să presupunem că într- o seară, în fața unui restaurant se iscă o încăierare între două bande rivale, cu bâte și cuțite, în urma căreia unul este rănit mortal. Ucigașul se poate aștepta...? (mai mult)
Salut, am urmatoarea problema: Doresc sa aplic pentru bursa sociala pentru facultate stiind (crezand) ca ma incadrez la categoria de persoane cu venit redus ceea ce e sub salariul minim net pe economie...? (mai mult)
Buna, imi expira buletinul in iulie 2024 si vreau sa mi- l schimb acum in decembrie pentru schimbare de domiciliu. Si as dori sa stiu daca termenul de valabilitate o sa mi- l puna tot pana in iulie 2024...? (mai mult)
Bună ziua! Dețin în proprietate împreună cu sora mea, cote 50/50, un apartament. Sora mea îl folosește de peste 20 de ani. În 2011 am luat, doar eu cu acceptul sorei mele, un credit de nevoi...? (mai mult)
Ce se poate întâmpla dacă pun mâna pe fund unei femei în supermarket? Eu cred că în cel mai rău caz sunt rugat să plec. E doar o curiozitate.
Cum fac să obțin cat mai repede permisul de conducere. Pe scurt, sunt născut în noiembrie 2006. La momentul postării mai am 2 săptămâni până cand împlinesc vârsta de 17 ani. De pe...? (mai mult)
Are voie să te cheme la servici în ziua în care erai liber dacă i s- a făcut rău cuiva? N- am stat opt ore, am stat cinci, dar totuși... Și m- a mai anunțat și cu o oră înainte de ora la ...? (mai mult)
Dacă ai contract cu o rețea de clinici private, precum Regina Maria de exemplu, poți desface contractul respectiv?
Buna! Sunt studenta la facultate iar singurul act care imi lipseste pentru bursa sociala este o declaratie in fata unui notar precum ca tatal meu nu are venit, insa nu pot face rost de ea in momentul ...? (mai mult)
De ce se mai mint unii pe sine ca exista vreun partid sau vreo persoana care sa facă ceva pentru România? Ori dacă ajunge de mâine USR- PLUS, Forța Dreptei, AUR sau SOS România tot nu se va schimba...? (mai mult)
Când ești sunat de politie ești sunat cu nr privat?
Salut. Cat durează eliberarea atestatului ADR după promovarea examenului?
Salut, daca am trecut pe rosu si mi s- a suspendat permisul 30 de zile, fara sa primesc amenda doar avertisment, dupa ce trec 30 de zile trebuie sa dau examen teoretic ca sa mi se restituie permisul sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.