Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
A primit cineva raspunsul la admitere politie proba psihologica? Sau cand am primii raspunsul de apt sau inapt
Cu cât timp înainte de 18 ani pot face buletinul?
Bună ziua, dacă am 14 ani pot conduce un moped cu pedale de 49cc pe câmp?
Are șanse Sosoaca sa câștige prezidențialele? :)
Am un prieten in Japonia care este interesat sa vanda motociclete in Romania. Este interesat sa stie toate costurile care o sa apara Spre exemplu: Daca trimite din Japonia un Kawasaki H2 si el plateste...? (mai mult)
Salut TPU! Se poate ca membrii Corpului Consular al Romaniei sa lucreze si la Ambasade ( In cazul in care in tara respectiva nu exista un Oficiu Consular)? Sau acestia isi desfasoara atributiile exclusiv...? (mai mult)
Salut ce pățesc dacă sunt prins într-un cazino ca joc la aparate ca minor? 16 ani Primesc amenda citație acasă?
Salut, s- a adoptat cumva aceasta lege? si ce parere aveti de ea? https://www.vremeanoua.ro/soferii- incepatori- interzis- la- masinile- cu- motoare- puternice/?amp=1 mie mi se pare o prostie mai...? (mai mult)
Am făcut asigurare pe un an la Euroins, îmi expira în martie 2024, am înțeles ca expira prematur la data de 8 decembrie 2023 din cauza insolventei, cum trebuie sa procedez? Trebuie sa fac cerere...? (mai mult)
Buna! As putea să-mi adaug încă un prenume legal? Bunica mereu a vrut să mă cheme și Maria, ea din păcate a murit și as dori sa-mi adaug acest prenume in memoria ei. Ar fi posibil acest lucru?
Salut, aveti ceva idei de numere de înmatriculare? Ma gandeam la MS 01 MAD, de la Mădălin.Dar mie sa nu fie luat pana iau eu permisul si nu m ai am alte idei dacă puteți sa ma ajutati cu ceva idei.Eu...? (mai mult)
Salut Daca am avut un mic accident in curte si mi.am spart stopul din spate doar carcasa care urmeaza sa o schimb am vreo problema cu politia, rar.ul?
Buna! Pot să-mi schimb prenumele legal, de ex din Ana in Izabela, doar pentru că nu-mi place prenumele din naștere?
Care este cel mai bogat politician din Europa?
Anul trecut am fost in acei 30% din clasa, stiu ca bursa de merit va veni pe 15 noiembrie dar nu stie cat o sa fie, am mai auzit de la unii ca nu va fi 750 de lei din cauza ca nu am facut toata luna ...? (mai mult)
Bună,aș dori să aflu cât este pensia de invaliditate de gradul 3? Cam ce sumă de bani primesc?
Salut, la liceul unui prieten, s- a spus că nu poți lua mai mult de o bursă că așa spuse directoarea. Chiar daca unii elevi au burse de orfan sau orice alta bursa socială, nu pot beneficia și...? (mai mult)
Salut... Maine vreau sa ma duc sa imi iau ceva aparat din altex in rate si problema e ca am buletin provizoriu si nu stiu daca pot lua cu provizoriu, lucrez de 2 sau 3 ani si e ok Am sunat la ei si ...? (mai mult)
Hei. E posibil să iau permisul de la 17 ani? Nu categoria B1, ci B2
Ce s-ar intampla daca toți politicienii din lume ar dispărea într-o zi?
Bună ziua, Am fost implicat într- un proces penal de înșelăciune, mi- au fost luate telefoane și laptop în vederea investigării. Procesul s- a terminat și de unde aș putea recupera aceste...? (mai mult)
Salutare! Am o intrebare! Daca am facut un an de facultate in regim bugetat, iar apoi mi- am retras dosarul, va trebui sa fiu obligatoriu un an la taxa la facultatea la care vreau sa dau acum, iar abia...? (mai mult)
Buna! Mama a depus dosarul de pensie pe 1 noiembrie.Dosarul a ajuns la casa de pensii.Am înțeles că trebuie să vina o decizie.Cand credeți că iese la pensie și va primi prima pensie?...? (mai mult)
Buna ziua, mi am pierdut buletinul si azi am fost sa l fac, mi s- a spus ca vinerea viitoare pot sa vin sa l iau dar eu am nevoie sa ma deplasez cu masina, in caz ca voi fii oprit ce le pot spune? Sau...? (mai mult)
Buna ziua! Am și eu o întrebare in speranța ca ma poate lămuri cineva. Tatal meu a decedat și doresc sa merg sa depun actele pentru ajutorul de înmormântare. Eu am suportat costurile doar ca mama...? (mai mult)
Credeti ca intram in razboi?
Buna, la anul vreau să mă transfer la liceul militar și aș vrea să știu la ce dau diferențe și din ce lecții se vor da ( metrologia)
Salut TPU. Mi- a fost suspendat permisul pentru depășire pe linie continuă. Pe procesul verbal scrie că e luat pentru 60 de zile dar pe dovada scrie că e pentru 30 de zile... Acum după ce sa mă ...? (mai mult)
Ce s-ar intampla daca maine ar veni Xi Jinping al Chinei la conducerea Romaniei?
Credeți că Germania va rămâne mereu motorul economic al Europei sau îi va lua locul alta țară? Și dacă da care?
Buna! Am un bou de vecin ca altfel nu pot sa ii zic care a parcat pe podul casei mele unde pe acolo am și ieșirea din curte. Știe ca am mașina și acum a prins momentul când am fost la lucru și a...? (mai mult)
Cunoasteti un precedent (o spet )cu privirire la schimbarea din infractiune concurenta in infractiune continuata pentru o hotarare definitiva conform legii 200 din iulie 2023 art 35 infractiunea...? (mai mult)
Care guvernare a fost mai nasoala? Victor Orban,Florin Cîțu, Nicolae Ciuca sau Ciolacu? De ce?
Ca taximetrist poti refuza sa te duci la un loc anume daca stii ca e mai periculos cartierul?
Dacă președintele României s-ar alege dintre membrii activi TPU cine ați vrea să iasă președinte? :)) Ce ați face dacă ați fi președintele României?
Salut, aș avea și eu o întrebare. Dacă vreau să îmi cumpăr o mașină, iar eu am pe adresa de buletin viza de flotant pe București, eu fii cu buletin de Giurgiu, merge să inmatriculez ...? (mai mult)
Salut! Ce se intampla daca m- am lasat brusc de facultate dupa promovarea in anul trei? Nu am fost pe acolo sa vorbesc la secretariat sa renunt oficial si inteleg de pe net ca in cazul acesta esti exmatriculat...? (mai mult)
Buna.Am implinit 18 ani si sunt in clasa a 12 a.In vacanta de vara,respectiv lunile iunie,iulie, august si septembrie nu am primit alocatia.Nu inteleg de ce
Buna tuturor, , aș aveo o întrebare dacă mă poate ajuta cineva cu un răspuns. Va rog am lucrat în Germania și nu ne plăteau și ne- au luat buletinul și nu mi l- a dat înapoi. Am insistat să-...? (mai mult)
Bună. Am o intrebare legata de alocatii. Am depus dosarul în martie insa banii s- au oprit sa- mi mai vina prin posta din august. Pe card nu intra absolut deloc, de ce se intampla chestia asta? E o ...? (mai mult)
Bună ziua. O colega înregistra convorbirile telefonic și eu am adus la cunoștință directorului și a consiliului de administrație. Ea a recunoscut dar apoi a zis ca macda în judecata pentru calomnie....? (mai mult)
Daca eu am lucrat 2 ani in Austria si 1 an in Romania si poate o sa mai lucrez si in alte tari ca de ex Anglia, Germania etc eu cand o sa ajung la pensie o sa iau pensie pe anii lucrati in alte tari sau...? (mai mult)
Este abuz in serviciu daca politaiul iti trimite citatie ca are impresia ca intr-o zi ai condus sub influența alcoolului si tu nu ai facut si iti da si amenda?
Buna ziua, am trimis un colet in tara, un telefon ca nou, de la mine a plecat perfect functionabil, clientul a avut verificare colet. A ridicat pachetul si mi- a confirmat ca e multumit de telefon,...? (mai mult)
Buna. Am o intrebare cine stie sa imi raspunda. Mi-a intrat astazi alocatia 1.280 dar am socotit si trebuia sa imi intre mai mult. Se da in doua tranşe?
Buna, eu acum 1 an faceam inot, eu mi- am pus telefonul in ghiozdan chiar foarte adanc... dupa ce mi am terminat antrenamentul un copil imi furase telefonul. Nu m- am ingrijorat pentru ca aveam facute...? (mai mult)
Buna ziua, am avut retrageri de la casele de pariuri online, Si trebuie sa ma duc la finante sa scot adeverinta de venit imi apar acele retrageri ca venit?
Buna, chiar as avea nevoie de niste raspunsuri, va rog. De ceva timp tata cu mama s- au despartit, tata i- a luat lui mama o masina si a inscris- o pe numele ei, tata plateste rata la masina in fiecare...? (mai mult)
Se scade din totalul bursei de merit 450lei, în funcție de zilele in care nu am mers la școală, dar în cazul celei sociale?
Bună seara! Am o nelămurire și sper sa îmi răspundă cineva! Sunt angajata de 3 luni la o fabrica care de 2 luni lucram 2 săptămâni iar 2 săptămâni stam în șomaj tehnic că cică fabrica ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a