Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Este permis portul de obiecte de auto aparare ca și elev?
Salutare,stie cineva cat mai tine greva procurorilor?
Cand o tara e invadata, din cauza razboiului, ce se intampla cu oamenii care lucreaza in cofetarii, restaurante, terase? Cine mai are nevoie de aceste distractii sau cine isi va permite produsele daca...? (mai mult)
Bună seara! În urmă cu un an (Noiembrie 2022) am fost plecat din țară cu o persoană în vârsta de 17 ani (l- am luat cu procură) în Italia, la Roma în vacanță. După ce ne- am întors în ...? (mai mult)
Salut. Am buletin in Bucuresti facut dar am inceput scoala de soferi in Oradea. Pe acte astazi la inscriere la scoala de soferi am scris domiciliat in Bucuresti cum era scris pe buletin. Acum intrebarile...? (mai mult)
Cum vedeți voi proiectul de lege privind autodeterminarea? Cu ochi buni? cu achi răi? cu rezerve? Toate persoanele (copiii sub 14 ani chiar și împotriva voinței părinților) își pot schimba sexul...? (mai mult)
Buna ziua! Care este cuantumul net pe care il primeste lunar, un student la INM si care este suma pentru chirie care o aloca INM-ul. Multumesc!
Contractul de schimb se poate face și pentru schimbul dintre un produs și promovarea acestuia? Tot respectul!
Salut TPU, sunt decis sa dau in judecata pe unul dintre parinti care ne- a abandonat pe cand aveam 2 ani si nu a fost alaturi de noi cu nici un fel de suport financiar.Ma intrebam daca mai pot face asta...? (mai mult)
Ce categorie de permis trebuie, pentru a conduce o combina agricola pe drumurile publice?
Buna TPU, nu de mult mi- am dat demisia la locul de munca. In contractul individual am 20 zile lucratoare preaviz. In aceste zile cate ore trebuie sa lucrez. fiidnca am citit undeva ca minim ii 4 ore,...? (mai mult)
Salut TPU,in urma cu cateva zile am intrat cu trotineta pe betonul proaspat pus a unui vecin,el a cerut videou l complexului, ce mi se poate intampla?
Salut! Azi am dat în radar cu 125km/h într- o zonă de 50 și mi- a fost luat permisul pentru 120 de zile, însă nu am primit o dovadă cu drept de circulație 15 zile.Dovada se acorda doar până...? (mai mult)
Ce sancțiuni se aplică pentru următoarele acțiuni săvârșite: - Conducerea sub influența alcoolului - Depășirea limitei vitezei maxime admise cu 110 km/h - Uciderea din culpă prin izbirea...? (mai mult)
Buna ziua, am o întrebare pentru voi.Am un site web din domeniu tehnic, unde sunt prezentate diferite operațiuni tehnice pentru anumite procedee, de asemenea cei care au probleme sunt ajutați personal...? (mai mult)
Bună seara! Am o întrebare dacă cineva si- a făcut rata pe numele lui și mi- a luat niște cadouri de bună voie și acum mi le cere înapoi ca dacă nu le dau ma amenință cu politia și cu ajung...? (mai mult)
În supermarket- urile alimentare, mai ales cele mari, se mai vând și cuțite de bucătărie. Clienții, din obișnuință, desfac cutiile cu aceste cuțite, dar nu le cumpără, și le lasă libere...? (mai mult)
La controlul medical pentru armată am primit adeverinţa de recrutare şi e scris Gl- 6, ştiu ca nu sunt admis pentru armată, dar spoate oare cum de inbunătăţit starea ca să fiu apt pentru armată...? (mai mult)
Voi cati bani vi se opresc la salariu pentru CASS? Adica pentru nimic. Eu platesc 1700 lei si am brutul 6000 lei.
Daca se va adauga plata CASS in agricultura si industria alimentara, asa cum prevad noile masuri fiscale, inseamna ca se vor scumpi legumele si alte produse alimentare?
Daca am un parinte in strainatate pot lua ajutor/bursă pentru lucrul ăsta?
Salutare, mi- am făcut o rata, și pe un contract îmi scrie asa contract de ipoteca mobiliara, asupra soldurilor conturilor curente, tot pe acesta la un paragraf unde îmi scrie datele din buletin,...? (mai mult)
Sunt evrei xenofobi?
Sunt clasa a 10- a și vreau să mă transfer dintr- un liceu din Chișinău în unul din Romania la mate info însă nu am note mari, mai ales din cauza faptului că in a 9- a se scad notele iar in a...? (mai mult)
Daca un prieten a circulat fara asigurare, si l-a prins politia, si i-a retras numerele de înmatriculare, atunci le poate recupera inapoi daca are o amenda neplatita?
Poti calatori singur cu trenul la 14 ani?
Cu ce sunt diferiți evreii khazari fata de restul evreilor?
Bună ziua! Am o întrebare pentru acest grup și care puteți să îmi dați o părere ceva. Astăzi pe la la ora 11 eu eram în casa și un vecin m- a sunat sa îmi spună ca a venit o mașină de politie...? (mai mult)
Salutare, in 2018 am zis sa fac un bine sa ajut pe cineva cu un abonament, dar ca aceasta persoana nu a achitat abonamentul din 2018, in septembrie 2018 s- a inchis abonamentul si a fost dat de suma...? (mai mult)
Salut! M- am înscris la scoala de șoferi acum 3 luni si pe atunci am facut tot dosarul cu datele de pe buletinul pe care la m facut la 14 ani! Voiam sa stiu daca trebuie sa refac dosaru cu datele de ...? (mai mult)
Bună dimineața. Vă scriu pentru o întrebare legată de transferul de proprietate a unei case în România. Această casă a fost cumpărată de mama mea ( cetățean român ) și de fostul ei soț...? (mai mult)
Salut, dacă nu am luat bursa in primii 2 ani de facultate ca nu am știut ca ma pot încadra, in anul 3 pot lua și pe anii anteriori? Țin sa menționez ca aparent ma incadram și anii trecuți dar...? (mai mult)
Salut,daca vreau sa ma transfer de la un liceu cu o reputatie mai slaba la un liceu mai titrat,pot fi acceptat, mentionez ca merg de pe profil real la uman si de ce acte ar fi nevoie.Multumesc.
Este un profesor în facultate care de 3 săptămâni nu dă semne de viață (la figurat), nu a oferit un suport de curs, nici nu a susținut un curs sau un seminar, pe lângă asta este decanul facultății. ...? (mai mult)
Tata vrea sa ne dea afara din casa, pe mine, pe mama si pe sotia mea toti suntem pe adresa asta in buletin, si am construit la casa, ce este de facut ca sa ramanem?
Dacă îmi place politica și sa ma uit la politica de mic copil ce as putea face în acest sens? Am ținut și în continuare îl apreciez si dupa ce a murit pe Corneliu Vadim Tudor.
Salut! M- am înscris cu 3 luni înainte să fac 18 ani la școala de șoferi si pe fisa de școlarizare si pe fișa medicala sunt datele de pe buletinul vechi! Am schimbat buletinul între timp si vreau...? (mai mult)
Cei care ati urmarit evolutia conflictului din Orientul Mijlociu, imi puteti spune cum a inceput si cum a decurs? Nu am urmarit, pentru ca ma asteptam sa se termine repede, cum au mai fost in zona. ...? (mai mult)
Odată ce ai terminat academia de pompieri esti obligat sa profezezi imediat după? Sau poti renunta?
Sunteti de acord cu ce a spus biden? Referitor ca israelul nu trebuie să ocupe gaza?
Care credeti ca ar fi solutia pentru incetarea conflictului din Gaza?
Bună ziua, ma poate ajuta și pe mine cineva cu o informație...infracțiunea de inselaciune daca persoana era în stare de ibrietate ce i se poate întâmpla? Mulțumesc
Dacă. Biciclistul ieșit de pe carosabil staționând regulamentar cade pe carosabil dezechilibranduse de pe bicicletă și cade în fața unui auto vehicul a cui este vina în caz de șoferul autovehicului...? (mai mult)
Sunteti de acord cu propoziția următoare: 11 septembrie a schimbat lumea. Sau este spusă asa de politicienii care au evident un interes puternic sa lase această impresie pentru a implementa programele...? (mai mult)
Concret, in ce fel companiile de armament profită de pe urma războiului? Pot sa profite si in timp de pace? Au vreo influența aceste companii in decizia de a declanșa un război?
Am făcut o scutire și medicul mi-a pus și data de sâmbătă are ceva? Pt scoala
Buna ziua! Va rog ajută- mă cu următoarea speță. M- am mutat de un an jumatate intr- un complex nou de blocuri. Odata cu apartamentul am achiziționat si un loc de parcare suprateran care nu este...? (mai mult)
Salut. Dacă ți se suspenda permisul timp de 3 luni și în aceeași perioada faci un an ca sofer poți da redobândire pentru a scurta perioada de suspendare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!