Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, am facut 18 ani in Iunie, atunci cand am si terminat clasa a 11- a. Acum sunt in a 12- a si a trebuit sa pun o cerere pentru alocatie ca sa dovedesc ca sunt inca in liceu si ca inca am acces la...? (mai mult)
Buna! Am un SRL si sunt propriul meu angajat. Am intarziat cu plata pentru CAS si CASS la stat pentru propriul salariu, se percep dobanzi?
Simpla sugestie de a oferi șpagă unui politist se pedepsește?
In afara de siij (secția de investigare a infracțiunilor din justitie) care e desființată cine se mai ocupă de anchetarea magistraților in Romania?
Singura șansă de a combate terorismul este cunoașterea cauzelor acestuia.si implicit rezolvarea lor. Terorismul nu poate fi sfarsit strict prin metoda militară. De ce nu inteleg asta liderii...? (mai mult)
Se vorbeste despre justiţie distributivă, justiţie comutativă şi justiţie legală. Ce este justitia legala?
Credeți că cartea motivationala si de dezvoltare personala "Trezeste Uriasul din tine"ma va ridica din genunchi și îmi va schimba viata în bine? Are potențial cartea asta de transformare a vieții...? (mai mult)
Buna ziua. Am o nelamurire legata de inchiderea geamurilor intr- un bloc/camin. In caminul in care locuiesc, oamenii inchid geamul dupa bunul plac si in functie de temperaturi. Mie mi se pare normal,...? (mai mult)
Salutare! Pot cumpara o motocicleta daca nu am permis? si daca niciunul dintre parinti nu are permis de categoria A? urmeaza sa dau de A2 dar vreau sa cumpar motocicleta inainte se poate inmatricula...? (mai mult)
Mi-am pierdut buletinul si vineri am examenul auto. Pot sa-l dau ce altceva inlocuitor?(certificat de nastere etc)
Am primit și primesc bani in cont frecvent din 2016... Sunt sume diverse de la persoane din tara și străinătate că drept mulțumire sau binefacere, deoarece ii ajut pe diferite grupuri și forumuri...? (mai mult)
Salut, am pierdut buletinul acum ceva timp, mai exact în Noiembrie fac 4 luni de când l- am pierdut, motivul nedeclarării fiind personal. Aș dori să aflu cât costă amenda în cazul timpului, ...? (mai mult)
Buna seara. Sunt curios daca celor din asociatii de reconstituire istorico- militara le este permisa purtarea uniformelor cu insemne naziste. Am gasit un grup de baietii care proclama ca sunt un ONG cu...? (mai mult)
Buna! Aveti idee in cat timp se primesc banii pentru iesirea din sistemul de protectie sociala/plasament? Este vorba despre cele 3 salarii.Sau indemnizatia lunara pentru continuarea studiilor?...? (mai mult)
Buna seara, eu cu familia mea am o problema veche, care nu a fost rezolvata din pacate. Matusa mea cu tata trebuie sa imparte apartamentul in care stau eu cu mama si tata. Problema este ca au trecut...? (mai mult)
Timpul de lucru fiind de 6 ore/zi, sunt 30 de ore/săptămână, atunci prin excepție de o urgență pot fi 36 de ore/săptămână? La fel pentru programul de 4 ore/zi, 20 ore pe săptămână,...? (mai mult)
Bună TPU! Am și eu o întrebare știe cineva ce se intampla daca intarzii 2 săptămâni cu plata ratei la BT?
Buna! Daca dau bacul in iulie, alocatia mea se va termina in iulie sau in iunie?
Bună seara, am primit un test pentru muncitor necalificat la o firmă și mă cam depasesc întrebările, dacă ar putea să mă ajute cineva aș fi recunoscător. Dau funda 1. Disciplina lucrătorilor...? (mai mult)
Ce patesc daca dau in cap la 2 bitangi de au ras de mine? Mai exact un baiat si o fata dar eu vreau sa dau in cap doar la baiat nu și la fata
O solutie care ar putea duce la incetarea razboiului din Ucraina: Sa se organizeze un referendum in zonele revendicate de Rusia(Crimeea si regiunea de la Est de Nipru a Ucrainei)in care cetatenii sa fie...? (mai mult)
Am o prietenă care lucrează la o cafenea, are contract de 4 ore, dar lucrează și este plătită pentru 8 ore. În timp ce colega acesteia este angajată pe contract cu 8 ore, dar lucrează și este...? (mai mult)
Buna ziua! Azi am depus o cerere (sau cum se numeste) pentru a mi se elibera, de la ANAF, o adeverinta de venit pentru întreg anul. Am nevoie de aceasta până în data de 20 dar doamna de acolo a spus...? (mai mult)
O chestie care mi- a venit in minte zilele astea. Credeti ca Israelul stia de dinainte de atacul Hamas dar a permis totul sa se intample doar ca sa aiba motiv sa intre cu armata in Fasia Gaza ca sa distruga...? (mai mult)
Bună dimineața. Sunt în așteptarea unei decizii finale, privind o hotărâre judecătorească de 2 ani cu închisoare. In cât timp va trebui să mă predau și unde, dacă va rămâne așa, condamnarea? ...? (mai mult)
Daca am urcat din graba la ora 13: 00 in alt tren mai devreme cu o ora jumatate decat cel din biletul de intoarcere emis alaturi de biletul dus in statia de domiciliu dimineata la ora 07: 00 nu se putea...? (mai mult)
Bună. Recent am scos actele, am mers sa fac noul buletin dar se elibereaza in 45 de zile. Cu dovada pe care mi-au dat-o pot sa merg sa-mi schimb permisul sau trebuie sa astept buletinul?
Buna TPU. Ce este ‘indemnizația sociala’? Iau pensie de urmas si pensia este de 585, iar pe talonul de pensie am si indemnizația aceea care este 540. Se ia in fiecare luna, sau cum...? (mai mult)
Bună ziua, poti să rămâi fără talon la mașină daca ai un eleron montat pe ea? Normal stiu ca nu are treabă cat timp nu depășește înălțimea, lățimea masini.Recent am fost oprit de un ...? (mai mult)
Care sunt pasii pentru a crea un partid politic?
Oare mai există polițiști care sa fie corecți si sa nu dea permisul pe bani?
Salut. Daca o femeie are datorii neplătite în bănci și moare, atunci datoriile îi revin copilului ei? Asta în caz că are copii.
Test antidrog la volan. Am fost oprit in trafic si testat pozitiv la MET la testul de saliva si dupa m- au dus la spital pentru probele de sange si urina, iar dupa la sectie pentru amprente si poza...? (mai mult)
Ce se intampla daca imi comand de pe net o cascheta militara germana din ww2 cu vulturul si craniul al SS-ului?
Salut, daca am cumparat o masina si am contract vanzare cumparare, trecuta la taxe pe numele meu, dar asigurare si numerele sunt pe numele fostului propietar si am asigurarea valabila pana in luna a...? (mai mult)
Salutare! Ma confrunt cu o problema... Mi s- a propus un "job" in care pot castiga 30.000 ron doar cu cateva click- uri (pe platforma shopcors.com) in primele 2 situatii am primit banii castigati de la...? (mai mult)
Gabriel oprea a fost achitat definitiv în cazul polițistului care a murit pe cand se află în coloană oficială a demnitarului. Poate ca instanta are dreptate. atunci cine e vinovat? Cei care au lăsat...? (mai mult)
Unii îl acuză pe biden ca a retras trupele sua si asta a facut ca talibani sa preia din nou controlul afghanistanului. Am tot criticat guvernul sua si politicile lui dar era timpul să îi iau si apărarea.ce...? (mai mult)
Buna,nu stiti cati bani se va face din bursa de merit in acest an
Ce este scoala de corectie?
Salut! Am depășit Limita legală de viteza cu 70 km anul trecut in Septembrie, am depus contestație, cam cât timp pot lungii acest proces?
Salut! Dacă rămâi repetent în clasa a IX- a și te dau afară din liceu, unde mai poți intra ca să repeți anul? Să zicem că ai media 8, 20 profil mate info engleză intensiv, dar nu ai trecut...? (mai mult)
Două persoane au comis aceeași ilegalitate sau chiar crimă. Acestea nu se cunosc, s- au întâmplat în dăți diferite, dar au fost judecate de același judecător. În lege spune că pedeapsa este...? (mai mult)
Salut! Pot iesi de pe un drum fara prioritate pe banda din dreapta (drum cu o singura banda pe fiecare sens)daca de pe banda din stanga(contrasens)se apropie o masina iar eu ma incadrez pe sensul de mers...? (mai mult)
Ce model de bac se da pentru matematica la liceele tehnolgoice (eu sunt la un liceu tehnologic de industrie alimentara, nu stiu daca conteaza).
Salut! Daca mama mea mi-a luat laptopul luat din bani mei propri pot sa o declar la polite. Dau coroaca sau ce este
Cum aflu ce sa întampla cu un dosar penal pentru condus băut la volan?
Lucrez ca operator call center insa ieri am avut o zi foarte grea: patronul nu ne- a mai platait abonamentele Vodafone si nu ne- am putut folosi telefoanele de serviciu. O singura colega avea un incarcator...? (mai mult)
Utilizatorul RAY e nazist?
A contestat cineva amenzi la TIMPARK? Am o amenda pentru parcare la o ora la care aveam taxa platita. Cum ati procedat? Trebuie platita amenda chiar daca vreau sa contest? Daca aveti si cadru legal, va...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!