Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Lucrez ca operator call center insa ieri am avut o zi foarte grea: patronul nu ne- a mai platait abonamentele Vodafone si nu ne- am putut folosi telefoanele de serviciu. O singura colega avea un incarcator...? (mai mult)
Utilizatorul RAY e nazist?
A contestat cineva amenzi la TIMPARK? Am o amenda pentru parcare la o ora la care aveam taxa platita. Cum ati procedat? Trebuie platita amenda chiar daca vreau sa contest? Daca aveti si cadru legal, va...? (mai mult)
Buna ziua! Daca exista copii care au iesit din sistemul de protectie sociala si continua studiile.In cat timp ati primit suma aceea, de trei salarii pe care o primim la sfarsit? Sau indemnizatia lunara...? (mai mult)
Are vreo importanta sau ii pasa cuiva ca Israel a încălcat foarte multe rezoluții ale onu? Nu de alta dar in 2003 se făcea mare tam tam pe seama lui Saddam care sfidase 17 asemenea rezoluții. Nu cumva...? (mai mult)
Tragedia e mare dar totusi se impune o intrebare.Cum au reușit teroriștii sa pătrundă si sa treaca de iron dome? Aveau cumva informații din interior? Cineva le- a lăsat o portiță deschisă? Tocmai...? (mai mult)
Buna seara. Astazi am fost in situatia in care pot sa zic ca am fortat un pic o intersectie cu sens giratoriu, am intrat in intersectie, timp in care mai era un sofer angajat care urma sa iasa pe ...? (mai mult)
Ce vina avea ponta (prim ministru la aceea vreme ) pentru colectiv? Dăduse el foc? Dăduse el autorizație pentru acel club? Cel mult lucrurile pot fi puse în cârcă primăriei de acolo dar pana la ...? (mai mult)
Poti sa afirmi ca Rusia e teroristă si in același timp sa nu il divinizezi pe Zelesnky? Adică să afirmi ce putem observa cu toții fără sa fie nevoie sa il veneram pe președintele Ucrainei oricât...? (mai mult)
Salut, primesc pensie de urmaș după moartea tatălui meu, dar trebuie în fiecare an trimisă o cerere de la școală/liceu, pe luna octombrie nu am primit deoarece trebuia trimisă din septembrie...? (mai mult)
De cata ipocrizie poate da dovada licuriciul? Singura tara care a folosit vreodata bombă atomică sa aiba tupeul sa ceara altor țări sa nu dețină anumite arme... sigur unii pot argumenta că Statele...? (mai mult)
De cănd toate canalele de știri s-au multat la conflictul din Orientul Mijlociu,. Se zvonește că Domnul Vladimir Putin a făcut infart. O fi adevărat?
In 2006 s- a recunoscut oficial de la cel mai înalt nivel (adică prin gurita lui Georgica Bush) ca au existat închisori secrete ale cia în lume. Cedo a afirmat că și România a găzduit aceste închisori...? (mai mult)
Salutare TPU! Am o mică nelămurire și aceea fiind de aproximativ 1 an am carnet de conducere. Și nu prea am condus... și în curând voi avea mașina, pot pune semnele de începător dacă a trecut...? (mai mult)
La un eventual razboi in Romania, vor fi chemati si barbatii de 40 de ani? Intreb pentru ca cineva apropiat are varsta asta.
A contribuit razboiul din Irak declanșat de administrația lui Georgica Bush la existența daesh si implicit destabilizarea Orientului Mijlociu? Multe voci susțin că politica externă americana sau ...? (mai mult)
Bai, deci de cam acum o ora imi apare pe tik tok numai stiri d- astea de razboi, ca vine sfarsitul lumii, ca vine al 3- lea razboi mondial si m- am speriat rau, e pe bune? Deci am început sa tremur...? (mai mult)
Buna seara, aseară a trecut poliția și ne-a oprit și ne-a cerut datele gen numele și data nașterii și pe ce strada stau și Nr nu mi l-a cerut, e posibil sa iau amenda?
Cetățenii din Palestina sunt și cetățeni israelieni sau nu? Adică ce pașaport au ei de fapt?
Buna TPU! Am pus pe mormantul bunicilor un tuia golden smaragd iar imprejur am pus calcar albastru, acel tuia ajunge cam la 6 metri inaltime, credeti ca se poate sa mi- l taie in viitor cand va ajunge...? (mai mult)
Salut, in prezent cat este alocația?
Era mai bine în Africa de sud pe vremea apartheidului?
Buna, Sunt la facultate si vreau sa imi fac actele pentru bursa sociala. Pe site- ul facultatii scrie ca trebuie sa aduc si adeverinta de la circa financiara. Cei de la ANAF refuza sa imi dea aceasta...? (mai mult)
Bună ziua. Am o situație în ceea ce privește permisul de conducere. Aș vrea să mă apuc de cat C+ E, țin să menționez ca în 2021 am schimbat permisul romanesc cu un englezesc, iar cei de școala...? (mai mult)
Bună ziua, stau în București de 4 ani și am domiciliu aici, eu vin din Bv și am divorțat dar acum un an m- am recăsătorit în Brașov. As dori dacă apar în București ca sunt căsătorită,...? (mai mult)
Zilele astea mi-a făcut semn sa opresc un agent de poliție iar eu nu am oprit, am fugit, cred ca era radar iar ieri m-au căutat acasă și m-au chemat la secție azi. Care sunt sancțiunile?
Salut, am o întrebare legata de camere de supraveghere, mai exact intr- un club. Clubul are camera de filmat in baie, nu se vede in toalete sau la pisoar dar se vede cine intra in bai si cine e la ...? (mai mult)
(asta ii legat de mama) in cazul amenintarii cu politia legea 217/2003 art 4 e buna?
Sa zicem ca exista 7000 de acte normative în România.Care e probabilitatea ca un cetatean oarecare sa le stie? Nu vi se pare absurda ideea :necunoașterea legii nu te absolvă de încălcare ei? Dar ...? (mai mult)
Dacă o lege nu este promulgată de președinte se intoarce in parlament?
Puțin a dovedit că nu îi este deloc teama de nato cu toata superioritatea lor in frunte cu marele licurici.Mai e ceva de spus? Puteti spune ca e nebun sau criminal dar nu puteti nega ca omul are curaj...? (mai mult)
Organizația teroristă hamas este formată din palestinieni asa cum se vehiculează la tv? Si daca da in ce proportie? Exista si palestinienii care sa nu aplaude acțiunile hamas? Asa cum ar trebui si...? (mai mult)
Salut, cineva a fost lovit de catre 5 baieti, scos din masina si batut. a depus dosar la politie avand martori iar cei care l- au lovit au recunoscut fapta, cel batut era minor cand aceasta s- a intamplat. ...? (mai mult)
Bună seara! Conform art. 74 alin.2 din legea 360/2002 privind statutul politistului, la incetarea raporturilor de serviciu, polițistul este obligat ca în termen de 15 zile de la incetarea raporturilor...? (mai mult)
Este foarte greu sa lupți într-o zonă de oraș cu foarte multe blocuri și case cum e la palestinieni? Mă refer la armata israeliană.
Salut TPU! Am o nelamurire pentru cat. A1. pentru completarea dosarului am nevoie de acordul ambilor parinti de la notariat fiind minor, insa mama a divortat de tatal meu biologic si s- a recasatorit ...? (mai mult)
Mi s- a spus că din iulie până în octombrie este foarte lungă perioada în care nu am condus și din această cauză am picat. Mi s- a sugerat să îmi fac mutație în București ca să nu mai fiu...? (mai mult)
Are cineva idee cam câți refugiați ucrainieni locuiesc acum in România?
Stie cineva ce s- a ales de afirmațiile lui Mircea Geoană conform cărora Basescu a cerut sri sa supravegheze judecători ai curții constituționale? Precizez ca Geoană a prezentat două bilețele ...? (mai mult)
S-a vehiculat vreodata in spatiul public ideea ca Traian Basescu ar putea fi secretar general al nato? Vad ca acum e Geoană.
A fost întrebarea lui Basescu referitoare la vizita lui Geoană la Vintu, lucru care i- a adus victoria decisivă lui Basescu in campania electorala? Pentru cei care va amintiti Basescu l- a încolțit...? (mai mult)
Conform legii un fost președinte al româniei poate inca sa beneficieze de protecția spp?
Cat timp dureaza pana sunt radiat complet din baza de date a ITM ului si a Revisalului?
Lucrez într-o firmă de pază, intre timp am cazierul pătat, pot să îmi desfacă contractul de muncă?
O să fie război mare in Palestina?
Bună ziua, am 18 ani, am aflat că sufăr de Hipoacuzie și întreb dacă fac analizele pentru școala de șoferi o sa fiu respins pe loc? Că am văzut și oameni surzi complet care conduc pe drumurile...? (mai mult)
Salut, daca am 2 absente nemotivate si 23 zile de concediu medical, 6 zile platite 100% si restul 75% de ce am luat cu 200 de lei mai putin? Acum sunt in spital cu Tbc si o sa stau in medical câteva...? (mai mult)
Buna, prietenul meu a fost prins beat la volan cu alcolemia de 1, 25, ce poate păți?
Poate sa intre politia peste mine in casa daca am facut niste conturi de Instagram false in numele cuiva si am scris tot felul pe ele si am postat video- uri si poze amuzante cu persoana aia? Are 15 ani...? (mai mult)
Salut. De curând a avut tata un accident (păgubit) în trafic și în urma discuțiilor lungi cu vinovatul am făcut constat amiabil. Asigurarea RCA o am cu decontare directă la Allianz. Însă o...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Auricape întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Oameni si realizari
Stii oare cui trebuie sa multumesti pentru internet, telefon mobil, bec sau televizor? Hai sa vedem