Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Am fost depistat la volan pozitiv la meth. Probele biologice fiind : pozitiv urina, negativ sânge. Am întrebat polițistul și zice ca nu contează ca am negativ sânge deoarece e prezenta în organism,...? (mai mult)
Salut. Am 18 ani si inca mai am buletinul de 14 care imi expira la anul, adica abia la 19 pot sa il schimb.Multi spun ca obligatoriu, trebuie sa ai buletinul de 18 facut ca sa dai de permis dar al ...? (mai mult)
Bună Ziua, am și eu o întrebare, îmi poate spune și mie cineva ce acte îți trebuie sa îl dai pe tatăl copilului în judecată pentru pensia alimentară! Mulțumesc!
Salutare TPU, de curiozitate exista opțiunea de a lăsa sub protecție bunuri personale dacă ești plecat din țară și să le recuperezi după când te întorci înapoi? Mulțumesc anticipat
Salut, am fost chemat la judecatoria respectiva in calitate de ''faptuitor''. Tin sa precizez ca am fost scos de sub urmarirea penala, avand normal o atitudine procesual corecta, motiv pentru care fiind...? (mai mult)
Buna, cine este din Timișoara imi poate spune daca trebuie rovinieta pana la IKEA?
După atacurile de zilele acestea asupra Israelului, oare Hamas și celelalte grupări teroriste din regiune vor putea fi desființate sau măcar ținute sub control sever, cum a fost în cazul Al- Qaeda,...? (mai mult)
Dau iranieii cu nucleare? Oare exista tara din lumea asta care poate sa dea cu nucleare? Nu ii opreste nimeni?
Am lucrat ca si zilier, am semnat un contract dar online prin whatsapp in care se specifica faptul ca remuneratia va fi virata in cont bancar la 2 saptamani dupa ultima zi de munca...au trecut si nu am...? (mai mult)
Bună ziua! Mi- am pierdut buletinul. În momentul actual locuiesc cu bunica de pe tată, părinții mei sunt divorțați și mama are custodia. Din cauza unor probleme de familie nu mai țin legătura...? (mai mult)
Bună ziua! Doresc să cumpăr un teren în România, eu locuiesc și lucrez în afară. Credeți că statul o să facă ceva în privința aceasta dacă nu justific suma de bani dată pe teren?
Bună. Am o întrebare legată de alocații. Am depus cerere pentru a- mi intra alocația pe card in luna Martie. În jurul lunii August alocația nu mi- a mai venit prin poștă deloc. Însă nici pe ...? (mai mult)
De ce Iran ar sprijinii palestinienii (Hamas) împotriva israelului? Iranienii nu s popor semit cum sunt evreii și arabii ci indoeuropeni.
Salut, am si eu o curiozitate/intrebate, mergeam pe strada (imbracat in pantaloni scurti, hanorac o sapca in cap si gluga peste cu o geanta) si la 1 30 trage o masina de politie pe dreapta cu 3 politisti,...? (mai mult)
Dupa ce faci scoala de subofiteri si lucrezi ca subofiter in jandarmerie, poti face academia de politie in acelasi timp? Cum se procedeaza?
Salut TPU, de cateva luni am probleme la bloc cu vecinii de deasupra mea (familie de 3 persoane cu copil mic) In fiecare zi toti merg intr- un fel de se aude foarte tare la mine, copilul mic alearga...? (mai mult)
Mai este legală salvia în românia?
Salut. Pentru o fisa medicală la o clinică privată pentru preschimbare permis auto, imi trebuie trimitere de la medicul de familie?
De ce toata lumea acuza guvernul lui Netanyahu pentru haosul din ultima perioada din Israel?
Buna, am 16 ani si vreau sa ma despart de tatăl copilei si copila e trecuta pe numele tatălui dar tatăl sau nu vrea sa imi dea copila, eu am dreptul sa tin copila?
Cum pot sa imi recuperez banii? Am platit un curs de It, dar eu si inca alti colegi ne- am trezit cu ochii in soare ca ne- am ales cu un certificat facut in Photoshop fara nicio valoare. La inceput treburile...? (mai mult)
Buna tuturor! Am fost angajata pe parcursul a 10 luni la o sala de jocuri, cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Mi- am dat demisia in 19.07. 2023, am primit prin posta decizia de incetare...? (mai mult)
Pot primi bursa (la facultate)de orfan de un parinte daca celălalt parinte s-a recăsătorit?
De ce statul Israel le dă curent electric celor din Fâșia Gaza? Înțeleg că le oferă bani, dar îi sprijină intr-un fel...
Bună seara. Am terminat concediu creștere copil. Mi- am dat demisia de la fostul loc de muncă și m- am angajat in alta parte. După o discuție în contradictoriu am primit telefon de la manager...? (mai mult)
Cum se procedează în cazul în care mama copilului dorește divorțul, dar soții mai au zece ani de plătit la casă? Are ea dreptul să- l dea afară pe soț? (deși nu are motiv, e un om bun, dar...? (mai mult)
Am o problemă destul de nașpa. Am făcut abonament la Orange în urmă cu vreo 6 ani și am plătit doar prima lună deoarece costurile suplimentare ajungeau la aproape 1000 de lei (2€ per 100MB după...? (mai mult)
Salut e prima data cand intru pe TPU sa pun o intrebare si totusi am sa o pun.Se da situatia urmatoare:Eu roman major 21 ani ea tiganca minora aproape de 18 ani.Am vorbit cu ea o perioada dupa care vine...? (mai mult)
Va prezint dragi prieteni a 2 a mea problema. Sotia si fata ei din prima casatorie (are in prezent30 ani) ma ameninta verbal, intimidindu ma in felul urmator daca voi divorta legal, vor da marturii...? (mai mult)
Buna ziua dragi prieteni. Va multumesc pentru raspunsuri.Din pacate sanse de impacare cu sotia nu sunt.Aceasta vrea sa locuiasca doar cu copiii nostri (doua fete minore) si cu fata ei din prima casatorie,...? (mai mult)
Fac naveta la liceu cu autobuzul. Acum abonamentele se dau gratuit, fiind plătite de minister sau scoala( indiferent). Valoarea unuia este 250lei (la fel ca unul obisnuit) Nu suntem lăsați să circulam...? (mai mult)
De ce în România ziua de munca la particular e de 12 ore dar în contract ești trecut cu 8 ore! De ce autoritățile nu se sesizează? De ce și alte chestii mizerabile sunt acceptate? Chiar trăim ...? (mai mult)
Bună! Anul trecut m- am înscris la un curs de IT, care valora în jur de 7000 de lei. Plata cursului se efectua în rate lunare. Am urmat cursurile timp de o lună, am achitat ce a fost de achitat,...? (mai mult)
Ambasada Romaniei in israel este in ierusalim sau in Tel aviv?
Buna TPU, vin si eu cu o nelamurire. Intrebarea in mare ar fi: daca nu am semnat contractul individual de munca, cel dinainte de angajare, pot oricand sa aleg o oferta mai buna in alta parte, nu? ...? (mai mult)
Buna ziua TPU, daca am plecat din Romania cu datorii si am stat Germania 2 ani si nu mi-am platit datoriile pot sa vin inapoi in țară fara sa ma ia poliția la vamă?
Poate Consiliul Scolar al Elevilor sa aduca amendamente la regulamentul scolar? Ce influenta are Consiliul asupra regulamentului?
Am nevoie de o serie de documente pentru a putea procura venin de sarpe?
Daca n-am depus adeverinta de la liceu pentru anul asta scolar pana in 25 sept, pot cumva sa o depun si sa primesc pensia luna asta sa nu o iau luna viitoare din urmă?
Salut, eu am făcut 18 ani în Iulie, iar de atunci pana acum nu am mai primit alocație, deoarece trebuiau făcute niște acte la liceu, iar acele acte se pot face după începerea scolii, acum în...? (mai mult)
Salut! Ce poate face o persoana rau intentionata cu o poza de pe cartea de identitate a altei persoane? O ruda a trimis de curand o astfel de poza unei persoane necunoscute care i- a spus ca ii va aduce...? (mai mult)
Au voie polițiștii sa patruleze pe drumurile off road? Adică pe drumurile nepublice?
Daca motocicleta sta parcată, adică stau pe loc, au voie sa îmi verifice actele, permisul etc? Daca sta pe loc, nu e in deplasare?
Salutare. E legal ca angajatorul/managerul etc sa imi refuze concediul medical? Aseară m- am lovit rau la un picior, lovit la modul ca nu pot sa il mai îndoi deloc, am fost la spital și mi s- a spus...? (mai mult)
Cum pot sa studiez astrologia și de unde? E pasiunea mea, mereu mi-au plăcut Cerul, Universul, stelele, planetele si misterele lor.
Buna. Sunt studentă in anul 3, si sunt cazata la un camin studențesc. In anul 1 si 2 am beneficiat de gratuitate la camin datorită ca sunt copil de cadru nedidactic intr o instituție scoalara. In...? (mai mult)
Bună, în primăvara am împlinit 18 ani și am depus dosarul pentru alocație, am primit-o pana în iulie și de atunci nimic. O voi primi retroactiv luna aceasta?
De obicei angajatorii isi muta fortat angajatii la alta firma fara instiintarea lor prealabila si le dau actele de incetare a contractelor vechi "cu acordul partilor" precum si contractele noi abia dupa...? (mai mult)
Are voie poliția să mă opreasca, daca ei deja merg cu girofarurile aprinse? De exemplu, mergeam cu motocicleta și îi văd că ei mergeau dar ei deja mergeau cu girofarurile aprinse, dar s- au ...? (mai mult)
A dovedit vreodata traian băsescu ca ponta a fost ofițer acoperit? Si daca da care era problema? Si-a servit tara doar nu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Auricape întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Modern Family
Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!