Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 2 Februarie 2025 sunt:
Pai daca alegerile sunt anulate, noi când o să avem un alt președinte? In primăvara 2025, etc?
Care au fost motivele pentru care s-au anulat alegerile? Cheers
Unde pot reclama faptul că o firma de construcții, mai exact ce se ocupă cu constructia rețelei de canalizare este întreruptă constant și amenințată de către patronii unui magazin? Unul din ...? (mai mult)
Salut TPU, nu știu dacă mai este un secret sau ceva de genu, dar voi pe cine votați? Că pe tiktok și Youtube îmi dau seama pe cine vor. Am o presimțire ca, Călin câștigă deoarece el este ...? (mai mult)
Becali votează cu...ăia. Ce l- o fi apucat? Tocmai el care este un fel de far călăuzitor în întunecimea în care bâjbâie popoarele. Și dacă ar fi numai el, dar l- a atras și pe văr'su Giovanni....? (mai mult)
În cazul în care nu ați observat până acum... :) există multe disensiuni între votanții Elenei Lasconi și votanții lui Călin Georgescu. Totuși, în ce privințe ambele categorii ar putea...? (mai mult)
Oare Elena Lasconi chiar vrea sa facă guvern cu PSD, PNL și UDMR sau a spus acest lucru ca să aibă susținerea șefilor de partid?
Acum că s- a împărțit țară în două grupe diferite de inteligență, ce credeți că e de făcut? Rămânem implicați civic și păstrăm dialogul cu tabăra cealaltă sau ne izolam complet fata...? (mai mult)
Am cumpărat o mașină, in talon e numele meu, RCA- ul l- am făcut pe numele meu, am înscris o la primărie, am toate actele, doar numerele de la vechiul proprietar nu le- am schimbat, pot circula...? (mai mult)
Am lucrat 2 zile în noiembrie și 2 zile în decembrie, fără sa semnez un contract, angajatorul a spus ca exista redactat dar nu l- am semnat, ulterior am decis ca nu doresc sa continui cu aceștia,...? (mai mult)
Pot conduce cu categoria A.triciclu de 400cc
A fost cineva voluntar sau membru în Mișcarea SENS? Cum este? Ce ați făcut? Cum ați aplicat? În cât timp ați fost contactați?
Ce parere aveti despre interviul lui Georgescu de la RealitateaTV?
Salut TPU, am și eu o întrebare, cine ar câștiga dintre Lasconi și Călin, având în vedere ca știm ca o sa urmeze un dezastru dacă câștigă Călin? Cine are șanse de câștig dintre Lasconi...? (mai mult)
Întrebare pentru susținătorii doamnei Elena Lasconi: care credeți că ar fi cele mai importante 3 calități în care dânsa este superioară lui Călin Georgescu? Și cum ați comenta decizia de...? (mai mult)
V- ar fi plăcut ca regretatul Corneliu Vadim Tudor sa fi câștigat președinția României în anii 2000? Exact așa a făcut presa și cu el în 2000 la fel cum face acum cu Georgescu.Adica linșaj ...? (mai mult)
Salutare, am trimis un cv la un loc de muncă și am fost sunat de Superbet, este legal că în mână sa îmi dea 2100 lei in loc de 2400? Mie mi- a zis că cu totul 3000 fiind bonurile de masa 800 ...? (mai mult)
Ce se intamplu cu votul meu la prezidentiale daca nu merg sa votez?
Salut! Am si eu o intrebare. Sanctiunile complementare sunt obligatorii? Adica daca primesc amenda si legea prevede si masura complementara este obligatorie? Exemplu: fumez in curtea liceului (legea...? (mai mult)
Va salut, dacă un ajutor de bucătar într- un local mic (pizzerie), vrea sa își dea demisia iar angajatorul ii solicita un preaviz de câteva săptămâni, angajatul este obligat sa îl respecte?...? (mai mult)
Deci: am cumpărat o mașină din Iași și contractul de vânzare cumpărare l- am făcut pe numele meu, urmează ca proprietarul să- mi scoată fiscalul, întrebarea mea acum este: pot bagă fiscalul...? (mai mult)
Salut! Lucrez de cateva luni intr- o sala de jocuri. Patronii mei ma incurajeaza sa las oameni pe sala chiar si fara buletine la ei, chiar si cu poze sau pasapoarte. Eu nu sunt de acord cu asa ceva, ...? (mai mult)
Buna, daca sunt la facultate in alt oras, pot da la permis aici sau imi trebuie mutare?
Dacă aș avea posibilitatea să mă întâlnesc față-n-față cu Călin Georgescu, aș vrea săi zic doar atât: Ce poftești, măi musiu?! Voi ce i-ați zice?
Daca castiga Georgescu o sa se inchida Decathlon in Romania?
Va salut, am luat o mașină acum ceva timp de la un om din alt județ fara fiscal. Omul a zis că îmi dă fiscalul a 2 zi și nu mai dau de el acum. Omul a scos mașină de la el de la primărie și...? (mai mult)
Bună ziua, ce acte îmi trebuie pentru locuință Anl? Mă puteți ajuta va rog?
Salutare! Am o vecina care m- a reclamat la toate institutiile posibile (mentionez ca nu o deranjez cu nimic, pur si simplu incepe sa injure daca vorbesc in curte, sau la telefon) acum as vrea sa ii ...? (mai mult)
Bună ziua, m-a prins poliția cu itp-ul scăzut de o zi, ei pe loc nu mi-au dat nicio amendă, mi-au luat certificatul. Știți cumva, mâine când mă duc să-i fac itp ul dacă am ceva de plătit?
Bună ziua, aș dori și eu răspuns la o întrebare: Pot să mă înscriu la școala de șoferi pentru categoria b dacă în urma cu o lună am fost prins circulând pe drumurile publice fără nici ...? (mai mult)
Bună, am si eu o întrebare sunt cetățean al Republicii Moldova insa la moment sunt in Romania deci întrebarea mea e pot sa cumpăr o mașină de aici si sa o înscriu pe numele meu in baza la permisul...? (mai mult)
Ce putere are un presedinte? Am incercat sa aflu cat mai multe in caz ca ajunge Georgescu presedinte si am ajuns la urmatoarele concluzii unde va rog sa imi spuneti unde gresesc(daca gresesc) si sa ma ...? (mai mult)
Bună! Cineva a făcut un cont fake cu un nume fals și poze de pe pinterest cu o fată și a început să le scrie la niște colegi de clasă insulte și persoana care a făcut contul i- a recunoscut ...? (mai mult)
Cu cine ați asemăna-o pe Elena Lasconi? Cu Maia Sandu, cu Angela Merkel sau cu Ioana d'Arc?
Bună TPU! Am și eu o altă dilemă. Eu lucrez într- o sală de jocuri și am pe cineva care are interzis, nu joacă, doar vine și stă să privească la tovarășul său cum joacă. Conform legii,...? (mai mult)
Buna ziua. Cum pot afla dacă contractul de închiriere apartament a fost înregistrat la ANAF?
Cum a reușit AUR și SOS România sa întreacă în voturi USR în diaspora?
După părerea voastră, care credeți ca este mai ok dintre Lasconi și Georgescu având în vedere ca amândoi au puncte negative și puncte pozitive, eu sincer as fi vrut un candidat echilibrat precum...? (mai mult)
Buna ziua. Eu locuiesc în chirie și doresc sa plec din apartament. Dar am de platit cam 800 lei pe 2 luni la întreținere. Dar nu am bani sa plătesc. Îmi poate face ceva proprietarul apartamentului...? (mai mult)
Salut, dacă părinții mei imi donează mie apartamentul, fac act de donare, fratele are drepturi după ce mor ei? Ma refer dacă ar avea jumate sau ceva de gen, am Auzit de o rezerva succesorala,...? (mai mult)
Buna ziua, sunt însărcinată în 1 luna, soțul meu lucrează de 9 luni neangajat, acum daca se angajează poate beneficia de prenatal? Vreau un răspuns sa fie concret mulțumesc!
Daca castiga Georgescu o sa mai existe eMAG sau produse importate din Asia?
Nu credeți că religia este un obstacol în calea principiilor democratice? Mă refer că in multe contexte, anumite tradiții religioase au fost folosite pentru a sprijini legi și practici care discriminează...? (mai mult)
Va salut, avand in vedere situatia Rusia- Ucraina care devine din ce in ce mai imprevizibila, in ce tara imi recomandati sa plec la anul? Stiu ca e o intrebare ciudata, insa stiu ca daca situatia...? (mai mult)
Salut TPU. Ce functi sunt intr.un partid politic? Cum pot sa intru in partid politic? Cum pot sa anvansez intru un partid? Vreau ajutor
Bună sera o întrebare am și eu dacă dosarul meu 335 conducere fără permis a fost trimis către parchet? și polițistul care se ocupa de cazul meu parchetul ia trimis iar dosarul către ...? (mai mult)
Cine voteaza la Senat intr-un fel si la CD in alt fel?
Uramariti si voi exit poll-urile?
Dacă în 2 3 luni fac 18 ani și vreau să plec iar părinții nu sunt de acord și le anunț de plecare și plec apoi are ce să mi facă poliția pentru 2 3 luni? menționez ca am un curs absolvit cu...? (mai mult)
Credeti ca georgescu o sa nage armata? Daca da atunci de ce nu votam usr?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!