Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
La un razboi Rusia-Nato cu nucleare ar mai supravietui cineva? America, Romania?
Exista vreo sansa ca noi sa iesim din NATO in urmatorii 20- 30 ani? Si daca am iesi nu ne- am alia cu altcineva? Si 3. Ce numai Putin poate decide daca da cu bombele? Nu sunt si acolo oameni sanatosi...? (mai mult)
Dupa cat timp te poti pensiona de boala daca ai tulburare bipolara? Cat trebuie sa lucrezi? Am 26 ani si nu am lucrat pana acum am o facultate terminata va rog fara mistouri
Se considera inselaciune daca iti creezi un email gen Leonardo Di Caprio si data lui de nastere si se nimereste prin absurd a fi el? Pai cati nu au asa emailurile?
Salut TPU, sunt șofer la un restaurant pe mașina lor, daca fac accident minor (bara zgâriată, ruptă) au voie să-mi oprească din salariu? Mulțumesc
Dar cei ce savarsesc fapte penale desi au pile chiar nu patesc nimic? Gen injunghieri.
In Coreea daca injuri pe cineva din parlament te impusca direct?
Daca i-ai zice ceva inconvenabil unui coreean pe net s-ar aplica legea de aici din Romania? Sau te-ar impusca sau ar incepe direct al treilea razboi mondial :))?
Salutare! Acuma 2 seri m- am aparat impotriva tatalui meu, eu avand 16 ani. Am fost la politie si am depus o plangere penala iar in urma acestei plangeri am beneficiat si de un ordin de protectie. El ...? (mai mult)
Va salut! Stiu ca am gresit, nu ma judecati, multumesc! Vreau va rog niste sfaturi, daca se poate, bineinteles! Am facut o prostie azi care pur si simplu m- a nenorocit o buna bucata de timp. Astazi...? (mai mult)
Poate un copil de 16 ani sa stea singur intr-o garsoniera inchiriata, daca parintii sunt de acord, de exemplu daca s-ar duce la un liceu in alta localitate si nu ar vrea sa stea la camin?
Buna seara! Urmează sa plec în Spania cu mătușa mea si am buletin pentru ca am 15 ani. Eu ca sa plec, părinții îmi fac o procura cum ca îmi permit și însoțitoarea mea își va scoate cazier....? (mai mult)
Https://www.librariadelfin.ro/carte/noul-cod-rutier-2023-pe-intelesul-tuturor-marius-stanculescu--i41900 Părere? pentru școală de șoferi
Salut TPU, daca am buletinul putin deterioarat intr-un colt, inca e ok sa il folosesc?
Bună tuturor! Va rog sa ma ajutați cu un răspuns. Pot frecventa in același timp 3 ani de liceu cu frecventa redusă si facultate de asistent generalist?
Salut! Știe cineva ce trebuie completat într- un contract de comodat auto? Eu am downloadat ceva, l- am scos la imprimata, dar m- am blocat la anumite 4 "căsuțe". . Prezentul contract se încheie...? (mai mult)
Sunt clasa a 8-a, am terminat cu media 9, 66, la anul la liceu voi primi bursă? Care sunt criteriile și ce ar trebui sa fac?
Salut, pot sa primesc amenda sau ceva pentru farse la telefon? Gen spre exemplu daca sun la un anunt de matrimoniale cu numar ascuns si urlu, pot sa primesc amenda?
Buna ziua, daca am înmatricularea suspendată pentru netranscriere la termen, mai pot face asigurare RCA?
Am si eu o întrebare, daca am plătit o amendă unde am luat-o si nu unde am eu domiciliul ce se întâmplă? Se pune ca si achitata? Sau ce?
Va rog frumos sa imi spuna cineva daca exista vreo rezolvare! La inceputul lunii mai mama mea a primit o poprire si executorul judecatoresc a trimis cerere si catre banca unde isi incaseaza salariul si...? (mai mult)
Buna ziua, am si eu o intrebare. Daca am inchiriat un apartament fara contract, am platit 1+ 1, am stat doar 1 luna de zile si proprietarul vrea maine sa vina sa imi dea depozitul si sa plec. Intrebarea...? (mai mult)
Bună.Dupa un divorț cu copil minor, custodie comună, daca părintele care are copilul in custodie se recăsătorește dar sotul este in afara țării, care sunt procedurile de a putea merge cu minorul...? (mai mult)
Îmi pot schimba prenumele doar pentru că nu- mi place, in toate actele? Nu am un nume urât, e unul generic. Dar e asociat cu ani de traumă. Vreau să îl schimb într- un alt nume, tot feminin, ...? (mai mult)
Buna, am o probleme destul de mare, am cumparat un atv din Spania sí am pierdut contractul de vanzare cumparare sí nu mai pot sa contactez proprietarul, ce pot sa fac?(am actele originale de la atv)
Salutare! Am implinit vara aceasta 16 ani si as dori sa ma angajez la glovo/tazz. Faza e ca nici una nu accepta daca ai sub 18 ani(mai nou nici tazz) Daca fac angajarea asa zisa pe numele unui prieten...? (mai mult)
As vrea sa- mi explice cineva care sunt beneficiile unui accident de munca. Ma refer la un accident de masina, cu victime, care s- a produs pe drumul de intoarcere de la locul de munca si care s- a declarat...? (mai mult)
Salut! Eu mi- am făcut actul de identitate la 15 ani, iar anul asta in iulie urmează să fac 19 ani, deci expiră. Întrebarea mea este următoarea, prezenta unui tutore mai este necesară? Iar eu...? (mai mult)
Am 3 cărți scrise de Corneliu Vadim Tudor.Omul a fost un geniu și un mare patriot și politician.A fost preferatul meu în politica și nu am ezitat sa îmi rog părinții sa îl voteze de careva ori.Imi...? (mai mult)
Bună seara! Dacă în anul 2020 tatăl meu a cumpărat un teren extravilan, iar vânzătorul și tatăl meu sunt decedați, cum pot trece terenul pe numele meu? Am o copie a titlului de proprietate și...? (mai mult)
Daca iau permisul de 16 ani (la care pot conduce doar masina de pana in 550 de kg) la 18 ani trebuie sa mai dau o data examenele sau imi dau carnetul normal? Si pentru scoala de 16 ani am nevoie de instructor...? (mai mult)
Bună ziua. Sunt angajata și în același timp eleva la seral. Ce contribuții ar trebui sa plătesc la stat?(mai am o pensie de urmaș)
Salut, Am facut 18 ani in martie si sunt clasa a 11- a. Ultima alocatie am primit o in aprilie urmand sa fac cererea aia. Din cate am inteles alocatia o primesc cumulata pe 3 luni dupa ce am pus cererea....? (mai mult)
Bună! Bursa socială se acordă și pe timpul vacanței de vară?
Buna ziua, Daca o persoana se casatoreste legal de mai multe ori in viata, are dreptul la 5 zile liber legal de fiecare data? Multumescc
Salut tuturor. Va rog sa imi scrieti, cand am de tradus intr- o limba straina, explicatii despre cladirile unui oras, care vor rula intr- un autobus destinat turistilor, trebuie sa traduc si numele...? (mai mult)
Buna, am lucrat 2 ani la o companie, am tot stat cu gandul ca raman insarcinata, am avut probleme de sanatate si nu am ramas. A fost si un mediu mai stresant pentru mine care incepea sa ma afecteze ...? (mai mult)
Salutare TPU, am o intrebare. Care stiti sigur sa imi spuneti va rog am facut accident si mi- a luat permisul pentru neacordare de prioritate. A trecut timpul de asteptare, trebuie sa ma duc cu ordonanta...? (mai mult)
Buna, sunt in Irlanda anul 6 aka clasa a 12- a. Am o problema ca vreau sa revin in Romania si nu stiu cum sa dau admiterea la universitatile din Romania pentru ca imi vin abia pe 25 august notele de ...? (mai mult)
Salutare, aveți idee daca plata sultei pentru niste terenuri poate fi eșalonată pe câțiva ani? Trebuie acordul celuilalte părți sau instanța decide dacă o pot eșalona?
Am și eu o întrebare la care vreau sa fiu împăcat de către cel care a trecut prin asa ceva ca mine, eu când m- am băgat în școală de șoferi aveam buletinul pe Slobozia, Ialomița si sambata...? (mai mult)
Buna. Anul trecut am terminat facultatea, anul 4. Dar am rămas cu 2 restante deoarece am nascut si nu am reusit sa mai ajung la ele. Am fost la facultate si am primit adeverința cā sunt studenta...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă furi un pachet de tigari de la cineva de acasă?
Salut, am fost sa imi fac un o alta carte de identitate alături de tata. I- am spus ca ar trebui eliberat in stare de urgență dar a refuzat fiind sigur pe el ca il voi primi săptămana viitoare. ...? (mai mult)
Bună! Dacă am dat like din greșeală unei persoane pe care nu o am la prieteni și după am dat repede unlike, mai poate vedea că am dat like?* Menționez că i-am dat și block imediat.
Bună. Mă uitam la ce documente îmi trebuie ca să îmi pot schimba buletinul și pe un site am găsit că zice așa "Chitanța reprezentând contravaloarea cărții de identitate". Ce înseamnă...? (mai mult)
Bună! După ce depun documentele pentru noul buletin, cât durează să îmi vină buletinul?
Buna seara, Zilele trecute a pus un baiat un anunt pe Facebook ca trece niveluri la jocuri pe bani, am vorbit cu el si ne- am inteles sa ma treaca un nivel pe suma de 20e. Cand am dat transfer am zis...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare daca ma poate ajuta careva. Am adus si eu o masina si i- am scos un set de numere rosii avand domiciliu in Cluj si am adus masina in Județul Salaj si as vrea sa ii scot iar...? (mai mult)
Buna! Acum, desfasurandu se greva profesorilor eu nu mi am motivat absentele, care sunt peste numar de 20. Credeti ca mi se va scadea nota la purtare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Big Bang Theory
Fie ca preferatul tau e Sheldon, Leonard, Howard ori Raj, hai sa vedem cat de multe stii despre TBBT!