Buna, am si eu o intrebare daca ma poate ajuta careva. Am adus si eu o masina si i- am scos un set de numere rosii avand domiciliu in Cluj si am adus masina in Județul Salaj si as vrea sa ii scot iar...? (mai mult)
Buna! Acum, desfasurandu se greva profesorilor eu nu mi am motivat absentele, care sunt peste numar de 20. Credeti ca mi se va scadea nota la purtare?
Buna dimineata, am o intrebare. Tatal meu a deceddat in 2003 si mama a decedat in 1997, nu au scos titlul de propietate de la primarie. Am fost sa caut titlul sau o copie ceva si mi- au zis ca nu a ...? (mai mult)
Buna ziua, alaltăieri am fost oprit în trafic de un echipaj de la poliția romana, pe motiv că nu am acordat prioritate în sensul giratoriu, aceștia m- au sancționat cu 60 zile de suspendare și...? (mai mult)
Salut, am si o nelămurire in privința postliceală militară. Am dat examenele si am luat admis mai trebuie sa fac doar viza iar întrebarea mea e in felul următor. Eu cand încep liceul am salariu...? (mai mult)
Vreau sa dau admiterea la facultate de medicina. Întrebarea mea este, mai pot intra la buget daca deja am fost un an la buget la o alta facultate?(neterminata)
Salut, dacă eu vreau sa-mi schimb buletinul de 18 și e făcut de ex pe București iar eu nu pot ajunge la Bucuresti il pot schimba altundeva?
Buna ziua, In martie 2019 am scos bani dintr- un bancomat, am luat cardul si banii i- am uitat, m- am intors peste 3 min dar banii nu mai erau. Bancomatul se afla in interiorul bancii. Cei de la banca...? (mai mult)
Neata! Din salariul cunostintei mele de aproape 2700lei (a primit mai putin si din cauza voucherelor de vacanta), cunostinta mea a ramas cu 649lei dupa ce angajatorul i- a oprit deja jumatate din salariu...? (mai mult)
Cum gestionezi abuzul la locul de munca, din partea cuiva care este mână in mână cu toti superiorii tai? Acest abuz este sexual (precum pipait, bagat mâna sub fuste, sarutat fara acord), verbal...? (mai mult)
Trebuie sa încep aceasta întrebare cu niște informații, sunt un minor și mie îmi place sa petrec timp cu persoane care stau într- un cartier militar. Astăzi, eu am avut o disputa cu un copil ...? (mai mult)
Buna seara! E normal ca tatal meu sa nu imi mai acorde pensie alimentara pana in septembrie? Eu studiile superioare mi le- am anulat de tot deoarece simteam ca nu mi se mai potriveste facultatea, respectiv...? (mai mult)
Salutare, daca un angajator te forteaza sa iti semnezi demisia pentru ca prin mijloace legale nu te poate da afara, si tu o semnezi datorita presiunii, dar inregistrezi conversatia si ai dovezi impotriva...? (mai mult)
Buna ziua, daca trebuie sa schimb talonul auto unde trebuie sa merg si de ce acte am nevoie? Multumesc!
Vreau sa cumpar masina din Germania dar cu numere de Romania. Intrebarea este, cum imi da vanzatorul fiscalul? Eu stiu ca trebuie de mers cu contractele la primarie in Romania sa le stampileze.
Buna, stie cineva unde ma pot duce in Romania pentru echivalarea studiilor din afara si cam cat ar costa? Multumesc anticipat.
Care este varsta minima pe care un minor o are pentru consimtamant sexual la noi in tara in prezent?
Salut,dacă zbor cu tata și am procura de la mama doar ca am copie la procura e ok?
Mi am pierdut recent portofelul cu actele,pentru a reface buletinul trebuie sa ma prezint din nou cu părinții, sau pot merge singur?
Bună ziua, părinții mei au cumpărat acum 40 de ani un pământ de la niște rude și rămânând actele la ei, iar azi am aflat ca terenul este deținut de alta personă spunând ca are titlu de ...? (mai mult)
Vă salut! Știe cineva cât durează sa primesc acasă plicul cu decizia clasării unui dosar inrem? Pe data de 23 mai s- a clasat dosarul, dar nu mi- a venit nimic pana acum acasă! Cât ar trebui sa...? (mai mult)
Bună, azi am dat ultima declarație ca martor in vederea unui dosar penal, am fost pasager in vederea conducerii fără a deține permis de conducere. Cam cât timp durează pana va trebui sa merg in...? (mai mult)
Bună ziua! Aș dori dacă se poate o lămurire: vreau sa iau un teren în concesiune de la primărie în vederea construirii unei case. Întrebarea ar fi: după o anumită perioadă se poate cumpăra...? (mai mult)
Unde se poate verifica online daca o masina are sechestru?
Stima! O relatie dintre un major de 19 ani si jumatate cu o minora de 17 ani, fata respectiva isi da consintamantul pentru actul sexual dar, baiatul inainte de sex inregistreaza fata fara ca ea sa stie...? (mai mult)
Am si eu o nedumerire. E normal sa- mi ceara 150 lei consultatia la Stomatolog? Adica, eu deja i- am spus telefonic ce problema am...ce relevanta mai are consultatia? Inca nu m- am dus la acel...? (mai mult)
Un job la care nu nu am 12 luni de la angajare se trece în declarația de avere și interese? Mulțumesc!
Buna seara, vreau sa ma angajez, zilele astea o sa merg la un interviu, întrebarea este dacă după 2- 3 luni pot sa îmi cer aproximativ 1 săptămâna concediu, urmează sa vina niște neamuri pe...? (mai mult)
Bună ziua, am avut și eu în luna aprilie concediu medical 5 zile și 2 zile concediu de odihna. Eu sunt plătit la zi în fluturaș, este suma respectiva brut, cred, câți bani trebuie sa iau eu...? (mai mult)
Buna, acum o luna am fost martora la condus fara permis, fiind pasager. Azi m- au sunat sa vin mâine dimineață la ora 10 la secție cu un părinte, deoarece nu sunt încă majora. Daca știe cineva...? (mai mult)
O întrebare pentru profesioniști și nu pentru băgători în seamă. La o succesiune s- au făcut până acum 1 - prima întâlnire moștenitori și martori și 1 notar și s- au luat declarații...? (mai mult)
Buna! Azi niste prieteni au fumat intr- un spatiu de joaca de la parc si i- a prins politia.Mie si unei prietene (tin sa mentionez ca noi nu fumam sau am fumat) nu ne- a luat la verificare datele la baza.Voi...? (mai mult)
Bună, m- am înscris la o școală de șoferi și nu am făcut încă dosarul, dar am făcut orele de teorie și nu le- am platit, daca renunț acum sa continui sa fac școala pot plati când o să o...? (mai mult)
Dacă mi- a fost reținut permisul, redobândirea se da la 20 de zile de la suspendarea dreptului de a conduce, dacă fac contestație și o pierd peste câteva luni pot da redobândirea la 20 de zile...? (mai mult)
Bună! Dacă sunt martoră la o taxă de succesiune și în viitor cineva din familie sau din moștenitori intentează un proces, eu fiind martoră la succesiune voi fi chemata la proces? Sau se poate...? (mai mult)
Un vecin a furat bicicleta copiilor mei de pe holul blocului. La bloc avem camere de supraveghere video. Nu a iesit nimeni din bloc cu bicicleta. Bicicleta se afla in continure in bloc. AM NEVOIE DE...? (mai mult)
Salut TPU, știe cine dacă permisul mi- a fost suspendat pe termen de 90 de zile termenul începe din data când mi- a fost luat permisul in sine sau de când îmi expira dovada? Si după cât timp pot...? (mai mult)
In data de 25.05. 2022 am făcut asigurarea de sănătate pe un an de zile și am platit 700 de lei din 1540, ce se întâmplă cu restul banilor deoarece nu am reușit să mai plătesc restul până...? (mai mult)
Am o cunostinta care are de luna trecuta poprire atat pe salariu cat si pe contul bancar, iar angajatorul deja a anuntat- o ca i se va opri o treime din salariu pentru poprire iar banca deja a anuntat-...? (mai mult)
Salut, in cateva zile ajunge un pachet la mine acasa sub numele mamei mele (am 14 ani), daca ajunge pot sa-l iau eu? Gen, sa pun eu semnatura pentru ea și sa-mi dea mie pachetul
Salutari! Este tarziu sa ma inscriu la scoala de soferi daca am 23 de ani? Credeti ca o sa ma primeasca? Am 10 clase chiar si bac-ul.
Care sunt șansele ca România să intre în Schengen în 2024-2025?
Buna TPU, am si eu o intrebare, nu am avut niciodata cont la banca si as dori sa deschid unul in Ro. Eu sunt situat in strainatate cu domiciliul, este posibil sa creez unul?
Daca sunt situat cu domiciliul in strainatate si ma sterg si aici si vin in tara, sunt obligat sa dovedesc ca muncesc/studiez?
Salut Lume! imi puteti spune. daca dau de exemplu o petrecere la mine acasa (fiind intr o zona rurala)iar Politia vine, ce anume pot sa patesc? Amenda? si cat?
Buna am 17 ani și am avut un dosar penal la 16 ani pe baza de furt mai pot da de permis auto acum?:/
Recent mi- a fost eliberat pasaportul, astazi am verificat datele din el, si observ ca inaltimea mi- a fost trecuta gresit, "162" in loc de "172". Este o problema asta? Celelalte date din el fiind...? (mai mult)
Salut! Am trecut cu masina pe sosea centurii și era politia cu o camera cred ca era radar. Și primeam flesuri de la alte mașini și bănuiam ca era politia ceva dar nu eram sigura și când am trecut...? (mai mult)
Salut! S a aprobat legea sa poți sa dai de permis la 17 ani și sa ai 2 ani de începător?
Se poate sa sa renunt la a mai avea medic de familie? Ma refer fara a ma inscrie la altul? Pentru ca pur si simplu nu doresc sa mai am un medic de familie. Si sa imi primesc fisa medicala. D.p.d.v. legal...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?