| NoTurbinaNoGood a întrebat:

A auzit cineva de Fonduri Sovietice, sau vreo alta modalitate de ajutorare a aliatilor rusi?
Ce avantaje credeti ca ar avea aderarea Romaniei la o eventuala URSS, comparabile sau superioare apartenentei la UE si NATO?

34 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Niciun avantaj nu ar avea România la o aderare la URSS, nu știu cum cineva poate vedea vreun avantaj.

| MihaitzaItza a răspuns:

Vodka si gaz ieftin.
atat

| mihai69 a răspuns:

Ești nebun sau ai fumat ce nu trebuie?!?

| UnchiulRamiz a răspuns:

O sa stea capră România cred eu. Dar nu cred ca o sa se întâmple asta acum.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Aliati rusi?
Se pare ca ai ramas in perioada sovietica si n-ai auzit ca nu mai suntem aliati cu rusii!

| gabicoo a răspuns:

Am auzit de Sovrom: societăți mixte româno - sovietice care au stors România de resurse după cel de-al doilea război mondial. Asta vrei?

| NoTurbinaNoGood explică (pentru Ioandelasal):

Nici macar nu am prins perioada sovietica.
Dar uitandu-ma la rezultatul votului, se pare ca ne pregatim sa imbratisam rusii, si de aia am intrebat.

| NoTurbinaNoGood explică (pentru mihai69):

Nu sunt nebun, incerc sa ma adaptez perioadei. Unde crezi ca incearca sa ne duca Georgescu?

| NoTurbinaNoGood explică (pentru gabicoo):

Eu nu vreau, intrebam ca sa-mi fac o idee despre cum va fi Romania post-UE.

| NoTurbinaNoGood explică (pentru J0B0MAT):

Si totusi se voteaza pro-Rusia.
Undeva e o problema.

| gabicoo a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Răspunsul este: Sărăcie lucie. Am mai avut parte de așa ceva până în 1989.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Tu ai spus aliati rusi, de aceea ti-am raspuns asa.

| RAY a răspuns:

Nato este o pesudocreatie creata de americani pentru a asigura dominația planetara, Rusia este un aliat al americi, îți dau niste argumente, de ce Rusia nu a fost spulberată in al doilea război mondial? De ce revoluțiile din 1989 au fost teatrale? Sa pierzi tu un imperiu atât de ușor, in concluzie e selecție naturală, cât despre întrebarea ta Romania e o colonie atât

| RAY a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Ăla nu ne duce nici unde nu crede propaganda PSD, Romania nu poate ieși din nimic fiind îndatorată pe o mie de ani iar că președinte nu poți face nimic

| RAY a răspuns (pentru gabicoo):

Pe bună dreptate, ați invadat Rusia și ați meritat asta, dar uiți că comunismul a scos Romania din evul mediu

Nu va exista așa ceva, Romania va pleca ultima din UE

Oameni sau săturat de politicieni actuali,lgbt,romani sunt și tradiționali,uni îți iubesc țara, UE promovează ura fata de propria ta tara, cultura, limba, ura împotriva familiei și promovează lgbt la greu și feminismul ăla radical, nu că aș fii de acord cu misoginismul

| NoTurbinaNoGood explică (pentru RAY):

Care evul mediu?
Inaintea celui de-al doilea razboi, in Romania erau deja companii precum Ford, iar antreprenoriatul era in floare.
Comunismul a confiscat tot, inclusiv pamantul taranilor.

Intrebarea este pusa in incercarea de a descifra/constientiza visul rusesc pe care il poarta cei peste 3.000.000 de alegatori de ieri.

| J0B0MAT a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Nu se votează pro-Rusia, se votează antisistem.Din ăia 2 milioane de români, cred mai puțin de jumătate susțin Rusia. Oamenii au fost atrași de celelalte idei ale lui Georgescu și mânați de ura pentru clasa politică de la putere. Iar pe locul doi o ai pe Lasconi, care nu are absolut nicio legătură cu Rusia.Mergi și voteaz-o și spune-le asta și apropiaților. Mulți oameni au votat Georgescu și pentru că au crezut că are șansele cele mai mari de a-l învinge pe Ciolacu, dată fiind popularitatea lui pe tik tok.Acum că Lasconi e clar că are șanse să câștige alegerile, eu zic că mulți își vor întoarce voturile către ea.

| NoTurbinaNoGood explică (pentru gabicoo):

Eu am prins o parte din anii '90 si aderarea la UE, imbunatatirea se vede clar.
Nu pricep de ce vor unii sa ne intoarcem in rahat.
De fapt nu "unii", vorbim de majoritate deja.

Sa speram.
Dar tot ramane ingrijorator numarul enorm de voturi, date fara pic de cap, dupa parerea mea.
AUR si "independentii" nascuti de el, ar trebui sa nu se vada deloc in sondaje si rezultate.

Nu este îngrijorător, Georgescu nu era alegerea cea mai rea, iar oamenii nu sunt proști. Au votat împotriva partidelor de la putere, nu pentru că susțin Rusia cu toții.Iar pe locul doi Lasconi e tot o dovadă de ură pentru partidele de la putere și nicio susținere a Rusiei.Cea mai mare concluzie a rezultatelor eu cred că este puterea oamenilor de a răsturna o guvernare de zeci de ani, în condițiile în care nimeni nu credea că în turul doi nu va intra niciun candidat al marilor partide.Asta e de foarte bine, nu de îngrijorare.Eu cred că oamenii sunt din ce în ce mai deștepți și vor vota majoritatea Lasconi.Iar de nu va fi așa, să ne amintim acest rezultat ca dovadă a ce pot face românii când clasa politică este coruptă până în măduva oaselor.

Nu ai cum sa fii multumit cu unul ca Georgescu in turul 2, mai ales pe locul 1.
Inteleg spaima de vechile partide, desi astea au functionat in democratie. Lasconi este clar "trimisa" lui Basescu, nu ma deranjeaza deloc, sunt oarecum dintre preferintele mele politice, dar asta inseamna clar ca provine din vechea putere PDL.
Problema vechilor partide este coruptia, insa dpdv politic si diplomat, aveau o oarecare prestanta. Au stiut sa ne reprezinte cel putin international, sa ne faca loc la mese importante.
Astia extremisti/"patrioti", se exprima ca ne-ar scoate de la aceste mese, si promit lucruri pozitive absolut imposibil de implementat dpdv legislativ si economic, pentru cineva care a avut macar cativa lei la viata lui.

Nu are cum să ne scoată nimeni din NATO UE, nu e niciunul chiar atât de prost sau pro-rus, fiți serioși.Nici măcar Viktor Orban, prietenul lui Putin, nu e atât de idiot încât să scoată Ungaria, d'apăi insignifianții ăștia de la noi.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Tu visezi, nu cred ca 3 milioane de alegatori au visul rusesc.

Majoritatea românilor erau țărani cu opinci care locuiau în case de vaigua și considerau pâinea in fel de cozonac, toate blocurile, fabricile sau făcut în era comunistă iar după 90 sa dărâmat toată industria românească

Îmbunătățirea fiind faptul că s-au deschis bănci, farmacii, malluri, profituri, supermarketuri, păcănele și biserici unde sa ne rugam in rest Dumnezeu cu mila

De acord, pentru ca probabil nu au inteles ce au votat.

| NLS a răspuns (pentru J0B0MAT):

Lasconi are slabe sanse sa se impuna in fata caracatitei rusesti.

Da, au votat antisistem, de aceea PSD a cam iesit si el tot pe 2, la o distanta de 1000 voturi, adica nimic.
Si tare mi-e teama ca PSD = AUR in turul 2.