| NoTurbinaNoGood a întrebat:

A auzit cineva de Fonduri Sovietice, sau vreo alta modalitate de ajutorare a aliatilor rusi?
Ce avantaje credeti ca ar avea aderarea Romaniei la o eventuala URSS, comparabile sau superioare apartenentei la UE si NATO?

34 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood explică (pentru J0B0MAT):

A iesit UK-ul atat de usor, si nu putem noi?
Daca avem suficienti votanti cat sa fie un pro-rus in turul 2, am avea si pentru un eventual RO-exit.

| J0B0MAT a răspuns (pentru NLS):

Da bine.Și ce propuneți voi care credeți că România deja e pierdută când nu e nimic stabilit?
Eu zic să mergeți să votați Lasconi și USR la parlamentare, să convingeți și alte persoane să facă asta, nu să mai dramatizați pe aici și să dați totul pierdut. Când va lua PSD, Aur și Georgescu puteți să vă plângeți, dar eu cred că nici atunci România nu va fi aruncată în brațele Rusiei și scoasă din alianțe. Dacă însă va fi așa, înseamnă că da, voi ați avut un spirit de anticipație foarte bun și aveați perfectă dreptate în a vă criza, iar noi restul niște proști.

| J0B0MAT a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Cum ușor, UK a avut nevoie de un referendum, nu se întâmplă peste noapte.Nu poate lua președintele de unul singur decizia să scoată țara din alianțe. Dacă românii vor vota la referendumuri ieșirea din alianțe, atunci e grav. Dar UK vrea să revină în UE, iar asta nu e un lucru inadmisibil, deci și dacă ieși, te poți reîntoarce.

| NoTurbinaNoGood explică (pentru J0B0MAT):

Un referendum avem si acum, iar pro-rusii au avantaj momentan.
Nu prea intri in UE cand vrei, exista tari care nu vor sa fie "infratite" cu noi, ca stiu ca se vor umple de imigranti care le genereaza probleme sociale.
Nu degeaba nu reusim sa intram in Schengen. Daca iesim, sunt sanse mari sa ni se inchida usa in spate. Si pana una-alta, ramanem slugi la noi in tara, pe 2000 de lei.
Se intorc tocmai votantii lui Georgescu, care acum iau salarii de 1500 euro de la Germani, si sunt suparati pe sistemul Romanesc, ca aici pe CV-ul lor de 3 randuri nu castiga mai mult de salariul minim.