Nu stiu daca a spus sau nu adevarul la aceasta intrebare.
N-am pic de incredere in ce spune acest dictator, avand in vedere ca tot asa s-a spus si cand Ucraina a predat toate armele nucleare detinute si Putin nu a respectat apoi intelegerea stabilita atunci.
Chiar se poate face o paralela cu Hitler in ce priveste pretentiile si nerespectarea intelegerilor incheiate cu tarile occidentale si chiar cu URSS.
Interviu istoric?
A fost o laba in doi.
Oleaca de marketing pentru propaganda rusa.
Nu vad de ce ar lua cineva in serios ce a zis Putin
Limbajul corpului parea destul de relaxat, deschis, nu parea ca mimeaza, cel putin cand a zis ca nu are interese in nato.
Deci nu crezi că un dictator format în KGB poate fi un mincinos abil?
Nu stiu ce sa cred. Dar cu siguranta e psihopat, ca toti conducatorii care au dus razboaie cu varsare de sange.
Era un discurs scris și repetat de 100 ori spus de un om antrenat o viață să mintă.
Sigur nu a fost scris/repetat. nu ai cum sa faci asa ceva. un interviu regizat are 10-20 de minute, nu doua ore. Noi suntem obisnuiti cu asa-zisele interviuri facute de jurnalisti habarnisti...
Hai serios. Doar nu iei pe bune mascarada aia nu?
Omul a fost dat afara de la Fox că făcea propaganda pro putin. Mare conspiraționiste antivaccin și anticovid. Îl numești jurnalist? Hahahaha
Daca va putea ataca un stat NATO avand motice sa creada ca nu toate statele NATO isi vor respecta angajamentul de a ataca in comun Rusia, o va face, macar ca sa distruga NATO. Exista minoritai ruse numeroase in cele trei state baltice.
Putin nega și faptul că va invada Ucraina în seara dinaintea invaziei. Deci nu m-aș baza niciun moment pe onestitatea lui Putin.
Dar nu, nu cred că Putin se află într-o poziție suficient de puternică încât să-și permită un război deschis cu NATO. Nu atât timp cât SUA este parte din NATO și cât China nu este dispusă să se implice și ea total într-un conflict de partea Rusiei.
Da! Si eu cred la fel. Ar visa el sa atace Europa, dar cam ramane fara resurse.
Este doar nebun, nu și prost.
Scuze pentru exprimare.
Nu va ataca nici o tara NATO.
Nu ar ataca doar tara respectiva ci toate tarile membre.
Dumnezeu sa ne ajute si sa fie pace.
Deja tarile din NATO ajuta Ucraina cu armament si cu alte resurse de razboi. Singurul lucru diferit in cazul in care o tara membra NATO intra in razboi cu rusii, e ca pe langa celelalte resurse deja trimise, vor mai baga cu japca in prima linie cetateni inarmati din toate tarile membre. Cetateni ce vor fi decimati de bombe, drone, gloante, etc... Deci in concluzie, Rusia va inainta cu siguranta si in celelalte state de langa daca vor termina cu ucrainienii.
Aveți dreptate. Într un război contra NATO, Putin nu are cum sa câștige însă vor fi pierdeți de vieți omenești și distrugeri care ar putea fi evitate.
Cu siguranță vor dori sa atace și Moldova. Dar sa speram ca nu mai durează mult acest război în care mor civili copii, fără nici un motiv.
De asemenea am prieteni care au fost chemați sa li se dea ordinul de incorporare în caz de război.
Oameni de 50 de ani.
Sa fim optimiști...Sa fie Pace.
Serios? Ce varste au prietenii dvs? Asta chiar nu suna bine...
Putin nu e Alexandru cel Mare sa vrea sa-si mareasca tara ca nu mai are loc la el. Ne intrebi daca credem ca zice adevarul, deci inteleg din asta ca tu crezi ca minte si ca de fapt ar vrea sa le invadeze. Te intreb eu pe tine: pentru ce? Pentru ce ar invada el Polonia si Letonia?
IDK, pentru putere, resurse, spatiu, etc.
Nu stiu ce sa cred. Sper sa nu continue masacrul asta, dar parca nici nu prea vad cum, ca resurse nu mai sunt si China e impartiala.
Rusii sunt renumiti in istorie pentru anexarile lor agresive. Crezi ca daca ipotetic vorbind, Ucraina pierde, rusii se vor opri acolo?
Razboiul asta e pentru a apara minoritatea rusa din Ucraina (care in Donbas si Crimeea a fost majoritare dintotdeauna). Pentru ce ar continua, in orice fel, un razboi fara sens? Singura alta tara cu o minoritate rusa semnificativa e Estonia.
Tu chiar crezi ca războiul ăsta a început pentru bieții ruși tratați naspa în Ucraina? Nu de alta, dar fix propaganda asta a fost folosită de Puțin când a invadat Ucraina. Bănuiesc, ca crezi și afirmațiile sale despre ucrainenii naziști șamd.
Am urmarit in intregime, a fost dezamagitor per general a vorbit subiectiv si pe langa subiect.
Pe langa ce a spus cred ca exista o mica sansa sa atace tariile Baltice in viitor dar categoric nu are nici un interes pentru alte tari Nato ca Polonia sau Romania si nici capabilitatea nici acum nici in viitor.
Eu sunt neutru cu privire la conflict nu e treaba mea, dar cred ca Putin facea mai bine de nu dadea acest interviu monolog, daca avea ca scop marketingul sau propaganda rusa a esuat groaznic avand efect contrar