Sustinatorii astia au un stil aparte de a conversa cand nu le convine subiectul. Tu ii intrebi ceva iar ei vorbesc altceva. Culmea este ca devin agresivi daca insisti si te jignesc tot pe tine intrebatorul. Cat despre cucoana care se aapreciaza singura...numai dispret. Sa minti cu atata nerusinare e dezgustator (chiar si pentru un ministru de 2 lei). Nu vezi ca nu are curajul sa apara la tv nici in campania electorala? Au comentat cumva cum e cu averea fiicelor? Cu afacerea inarmata a fratelui? Pariu ca nu va comenta niciun sustinator aici? Cainii latra ursul trece...
Scuze, insa eu am citit un alt articol inainte sa apara asta, in care a fost contactata iar ea a raspuns destul de clar ca nu a intervenit la radio.Acum...nesimtitii de la,, irealitatea tv'' ce sa faca si ei? Numai sa improaste cu noroi stiu.Scuteste-ne cu astfel de comentarii luate de la trustul lui Vantu si al lui Felix.
Sau vrei sa vezi limbajul lui Geoana?
http://www.hotnews.ro/......acului.htm
@enigma - nu inteleg ce vrei sa spui. Adica Felix si Vantu au trucat interviul? Care comentarii luate de la trusturile lor? Eu vorbesc strict de raspunsul Elenei Udrea la intrebarea "ati sunat sau nu la radio?". Nu stiu ce au scris ziarele, nu ma intereseaza ce au comentat mogulii rai, ci doar raspunsul ei in fata camerei: "nu stiu, am fost plecata in weekend [...] o sa incerc, sa vad...".
Omule, femeia asta e ministru peste doua ministere si nu stie daca a sunat sau nu la radio? Trebuie sa se intereseze daca a sunat sau nu? Scuzati-ma, dar e mai rau decat in orice banc cu prosti.
In privinta lui Geoana, se referea probabil la guvernantii care nu au dat subventii. PArtea nasoala nu e limbajul, ci faptul ca acuza guvernul pe care acu doua luni il sustinea. Si oricum, este un limbaj academic pe lanca altele (vezi gaozar, pasarica, maimute, tiganca imputita etc).
AndaVr întreabă: