| qieiqpalz a întrebat:

Acum 30 min un destept mi-a calcat pisica. Mama a vazut tot si cum se chinuia pisica sa plece ..si iti dai seama ti se rupe inima cand vezi asta. Faza care m-o enervat e ca el facea cucu mare si mai ca nu ne batea TOT EL. Sincer m-am interesat si politia nu are ce sa ii faca. Oare o fi adevarat?

9 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Atata timp cat pisica a fost lovita pe strada nu are ce sa ii faca politia.Nu cred ca si-a dorit nici el sa calce un animal dar cainii si pisicile care sunt pe strada sunt imprevizibile si sar in fata masinii.I-ati alta pisica si treci peste, nu ai ce face.Se poate intampla oricui

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Ai fost la politie personal si ai intrebat sau ai citit pe net?
Ar trebuii sa ii dea amenda pentru ca animalul avea stapan si pentru ca e si legea animalelor, nu ai voie sa le faci rau.
Daca i-ai retinut numarul la masina mai bine mergi la politue si revlameaza-l sa se invete minte. Asa merita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la politie. Ai retinut numarul? Ar trebui sa primeasca cel putin o amenda.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Amenda pentru ce? Ca a ieșit pisică în cale?

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Amenintari.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Unde zice ca a amenințat?

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

De ce a zis ca mai avea putin si le batea?

| artemidak a răspuns:

0-o
Omg!
Chiar nu știu ce sa îți spun despre poliție...
Dar voi încerca sa te ajut.
Sincer ma cam îndoiesc ca vor face ceva, deoarece
nici tata care a lucrat la o herghelie de stat, cu sute de cai, iar tata era cu puțin sub director(nu știu exact, s-a
Dus in Februarie și și-a dat demisa acum ceva zile, nu avea niciun drept sa-l ia pe unul la întrebări in caz ca vedea vreun cal maltratat!
Deci in ro viața animalelor e de rahat.
Sper ca totuși ți-am fost de ajutor, chiar dacă puțin.

| georgestanciu a răspuns:

Cam da