Cu trump se calmeaza Putin cu razboaiele? Cu Uctaina cat mai dureaza?
Trump promite foarte multe si nu poate realiza nici macar 5% din ce promite. Ceea ce pentru SUA e de fapt bine.
Asta tot nu-mi raspunde la intrebare. In mod specific, referitor la acuzatiile ca administratia lui ar face lumea un loc mai putin pasnic, care sunt argumentele?
Un motiv este ca Trump e complet imprevizibil. Ceea ce pentru un lider politic este catastrofal.
Nu o sa contrazic niciodata pe cineva care-l ataca pe Trump ca persoana, dar ca politician poti sa-mi dai vreun exemplu de comportament imprevizibil?
El de fapt nu are un program politic, nu prea intelege ce e interesul national, este usor infuentabil de cei apropiati, are mare nevoie de bani, deci e vandabil, crede in teorii conspirative. Din ce au marturisit cei care au lucrat in guvernul lui, el este convins de ultima persoana cu care a discutat, deoarece nu-si poate pastra atentia timp indelungat.
Sa zici ca Trump nu are program politic mi se pare absolut nebunesc. Stim extraordinar de clar ce intentii are in fiece zona de influenta. Unde e programul lui Harris in schimb? Se promova zicand "votati-ma ca o sa schimb lucrurile in bine" in conditiile in care ea in secunda asta e la putere? Sa schimbe ce anume?
Hmm... nu. Programul politic al lui Trump e chiar Trump. Si sa faca lucruri care sunt laudate in presa. De exemplu, el nu era contra avortului, dar si-a dat seama ca Partidul Republican e contra avortului si ca cei mai activi alegatori ai lui sunt contra avortului. Iar actiunile lui politice sunt impulsive. Se plangea ca a fost sabotat de republicanii din fostul lui guvern. Dar aia erau oameni cu experienta politica si stiau ce e politic fezabil si ce nu e. Acum s-a inconjurat de yesmeni si sicofanti, va promova in functii de conducere niste incompetenti.
Auzi: sa-l puna pe RFK sef la Sanatate. Asta e fapta de om nebun. Programul politic al lui RFK este sa saboteze Departamentul Sanatatii.
I-a castigat Alina Habba vreun proces? Nu, dar zice mereu ca el.
Ce proces i-a castigat Rudy Giuliani? Ce-a pledat el n-a fost drept, ci doar propaganda politica. A facut niste plangeri la deruta, pe care nu le-a luat in serios niciun judecator. Inclusiv judecatori numiti de Trump.
Trump si Ceausescu: din acuzat a devenit acuzator.
Iar programul politic al Partidului Republican nu e interesul national (asa cum il percep ei), ci pur si simplu distrugerea Partidului Democrat. Daca un presedinte democrat adopta o solutie propusa de republicani, republicanii vor fi contra.
De exemplu: cea mai conservatoare lege a imigratiei avuta vreodata, scrisa de republicani. Trump le-a zis sa n-o voteze, deoarece s-ar fi pus drept meritul lui Biden.
Chiar si daca singura menire a republicanilor e sa distruga Partidul Democrat, tot mi se pare un motiv perfect valid sa ii votezi. Un partid asa corupt, atat din punct de vedere politic, cat si moral, nu am mai vazut in tarile dezvoltate.
Din nefericire, ce face omu face si maimuta si ce se intampla in SUA influenteaza enorm ce se intampla si la noi. Ma saturasem deja maxim de radicalii astia de stanga si ideile lor prelucrate pe Reddit. Indiferent de ce o fi Trump acuzat ca persoana, e clar ca poporul american nu mai vrea sa auda de tampoane pentru baieti, norme de diversitate, desfintarea politiei, neurodivergenta, Antifa, nonbinari, vot fara buletin sau acte de identitate, cenzura pe platformele de social media si de imigrantii plasati strategic in statele "swing" care determina cine iese presedinte nu mai zic
Trumpin daca tot ar fi vocal, ar trebui sa zica si sa restaureze Rusia starea de dinainte de razboi. A ramas Georgia in bucati? A ramas. Au redat cumva Crimeea Ucrainei cit a fost Trumpin la putere? Nu, nu au facut-o. Deci mai las-o moale cu Trumpin...
Nu este vorba despre ce vad oamenii. Venirea lui Trump la conducerea uneie dintre tarile cele mai puternice de pe golb, aduce panica si teama in randul tilharilor, al celor care consuma bani si resursele tarilor fara sa faca in schimb nimic.
Totul este o chestie de politica, dar nu din partea tarilor, mai degraba din partea unor organizatii, care in timp au reusit sa acapareze puterea in lume.
Este vorba de ONU, OSM, Mediu, si alte organizatii genul asta, toti cei care lucreaza acolo, nu fac absolut nimic, pentru salariile foarte mari ce le au, si resursele puse la dispozitie, dar in timp au reusit sa isi faca relatii in toate guvernele din aceasta lume.
Nu doar relatii, aceste organizatii au ajuns sa fie privite si ravnite, ca functii de mai orice tilahar din orice tara a lumii. Asa ca atunci cand toate tarile cotizeaza la aceste organizatii, care inca odata spun, activitate zero, acolo sunt pozitii, functii, bani de papat, moca.
Acum, cand apare un individ ca Trump care ii arata cu degetul, deci cineva bine vazut la nivel planetar, ba mai ia si masuri scoate SUA din organizatia de Mediu, urma sa coata si din ONU, deja toti au inceput sa tremure ca isi vor pierde functiile si milioanele.
SUA cotizeaza cel mai mult dintre toate tarile la toate aceste organizatii fantoma, sau la aceste lipitori care nu fac absolut nimic.
Cum ai spus si tu, multe conflicte au fost cand nu era Trump, astea de acum au izbucnit in timpul democratilor, dar nimeni na spus nimic de ce?
Pentru ca democratii au bagat iar la loc SUA in Mediu, nu sunt pentru ca aceste organizatii sa raspuna, sa arate ce activitate au, deci sunt organizatii tabu, nu trebuiue luati la bani marunti, asa ca mucles.
Acum iar Trump vine vai de capul lor, deja iar au inceput sa tremure iti dai seama cei pe astia?
Dar ei avand relatii in toate guvernele lumii, deja masina de propaganda sia intrat in functiune, gata a venit Dracu, baga tot felul de goange de fitile, cauta cu disperare sa nu cumva sa vina asta si sa arate oamenilor adevarul.
Cam despre asa ceva este vorba, despre niste relatii gen miceliu de ciuperci de alea daunatoare, care paraziteaza planeta, se simt deja amenintati si trebuie sa ia masuri, sa nu cumva sai stripeasca careva.
Asa ca oamenilor li se baga sub gusa aceiasi placa de cand lumea, uite nebunu, a venit rau pe pamint si bla bla, iar oile toate raspund in cor si canta traiasca partidul, tilharimea si poporu
De asta aceste idei, de acolo vin, pentru ca la nivel de tara, pe cine deranjeaza, ca Trump ar fi presedinte? Pe nimeni, dar derajeaza aceasta caracatita, ce am spus aceste relatii de lipitori, aia se simt amenintati si deja au bautut clopotele si cei care ii sustin, deja trebuie sa indoctrineze lumea, sa arate cu degetul pe SATANA
Asa sa procedat de cand lumea, venea imperiul Roman sa civilizeze, sa ajute pe barbari dar de fapt ei veneau sai sclavageasca, sa le ia ce aveau, nu aveau ei treaba cu civilizarea altora.
Asa ca oi ca Dumitrescu, doctorandus si alte oi de astea raioase, or s-a spuna ce li se spune sa zica, pentru ca acesti oameni nu pot gandi, pentru ei gandesc aceste organizatii ce am spus si guvernantii.
Nu ai vazut, iai cerut ceva simplu, o da la intors, nu are ce sa zica.Trump e prost, nu are program, e terminat, desi el este miliardar, este batrin lar durea undeva si de tara si de bani.
Uite cine sa gasit sa judece pe Trump niste neica nimeni dealde doctorandus si Dumitrescu baza 1 stejar 2 al TPU
Tu cu astia stai la discutii, ai incercat ai vazut ca se eschiveaza, doar arunca cu noroi altceva nu pot, aia e tot ce au, noroi, ce li s-a spus, aia fac.
Despre asta vorbesc oamenii, vorbesc ce li s-a spus sa faca, sa zica, apara aceste lipitori ale planetei, dar fara ca ei macar sa stie pentru cine lucreaza, iti dai seama cam la ce nivel se joaca
Conflictul din Ucraina cu Trump la conducere se poate opri intr-o singura directie. Si anume cu victoria Rusiei. E absolut clar ca Trump daca vrea "pace" nu va inarma Ucraina ci o va obliga sa cedeze.
O Rusie victorioasa inseamna o Rusie puternica.
Daca va ataca sau nu mai departe, probabil ca nu, dar va sta ca un ghimpe in coasta civilizatiei.
Rusia a fost cuminte in timpul republicanilor pentru ca au fost alte interese... gen Orientul
Ok, astea sunt niste afirmatii pe care eu nu le-am auzit la Trump vreodata si nu am vazut nimic in interviurile lui care m-ar face sa cred ca asta e strategia. Poti sa-mi zici concret cum ai ajuns a opinia asta?
La prima căutare
In his September presidential debate against Vice President Kamala Harris, Trump refused to say he was committed to Ukraine defeating Russia. Later that month, he suggested that Ukraine should have "given up a little bit" to Moscow, saying at a campaign event that "any deal, even the worst deal, would have been better than what we have right now."
"If they made a bad deal, it would have been much better. They would have given up a little a bit and everybody would be living," Trump said.
sabin89 întreabă: