Dacă PSD nu intră la guvernare vor fi alegeri anticipate în aprilie - mai 2025 în paralel cu alegerile pentru președinția României. Cred că asta este soluția corectă.
Niciodata in istoria Ro coalitiile nu au avut vreo sansa sa se intelega vreodata si nu se va intampla nici acum
N-avem de unde sti, doar ca si USR este neserios.
Sper ca pana la urma o sa se inteleaga, nu cred ca vreun partid dintre cele patru (PSD, PNL, USR si UDMR) vor alegeri anticipate.
Care ar fi soluția atunci? Țara oricum e divizata, la sate se votează PSD, la orașele mici PNL iar în orașele mari USR, iar UDMR este susținut de maghiari
Eu nu cred ca și USR se va retrage de la guvernare chiar dacă au puțin deși am auzit ca Elena Lasconi nu vrea sa intre la guvernare cu Iohannis președinte după 21 decembrie
Solutia ar fi sa lase orgoliile si sa faca putina treaba.
macar cat sa aduca stabilitate si sa dea o directie tarii, apoi se pot intoarce linistiti la furatul lor
La alegerile parlamentare din 1 decembrie s-a cam votat cu AUR, SOS și POT. Au fost primele partide atât în urban cât și în rural, mă refer strict la județul meu - primul pe țară la voturi pentru extremiști. Nu-ți mai spun ce au votat la prezidențiale. Afirmația că urbanul este de dreapta și ruralul de stânga - nu mai e valabilă. Să sperăm că până în primăvară își vor reveni - că altfel vom avea reptilian la Cotroceni și guvern de sandilăi la palatul Victoria.
anonim_4396 întreabă: