anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva zile mi-am facut un colt fals de Facebook si i-am scris profesoarei de limba romana ca ne da multe teme si sa ne dea mai putine. (nu am vorbit urat, nu am jignit-o)
la prima ora cand am avut cu ea, a intrebat cine a fost. Eu m-am ridicat in picioare si am recunoscut. Ea m-a dus la director si la diriginte (a mai si spus ca o sa imi faca o fisa de exmatriculare.). Mi-a dat de citit o carte de 200+ pag si de o povestit in fata clasei pe nota in catalog.
Dupa asta mi-a sunat parintii si a spus sa vina la scoala.
Se poate sa fiu exmatriculat pentru atat?!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca situatia este cum ai expus-o atunci sigur ca nu vei fi exmatriculat, poate doar o observatie, cel mult mustrare, desi nu cred ca se va ajunge la aceasta.
Sanctiunile disciplinare se pot aplica numai pentru fapte petrecute in scoala sau in activitati extrascolare, conform Statutului elevului, citez:
"SECŢIUNEA 1.Sancţionarea elevilor  
  ART. 16.(1) Elevii din sistemul de învăţământ de stat, particular şi  confesional autorizat/acreditat, care săvârşesc fapte prin care se încalcă dispoziţiile legale în vigoare, inclusiv regulamentele şcolare, vor fi sancţionaţi în funcţie de gravitatea acestora conform prevederilor prezentului statut.
  (2) Pentru a putea fi sancţionaţi, faptele trebuie să se petreacă în perimetrul unităţii de învăţământ sau în cadrul activităţilor extraşcolare. Pentru faptele petrecute în afara perimetrului unităţii de învăţământ sau în afara activităţilor extraşcolare organizate de unitatea de învăţământ, elevii răspund conform legislaţiei în vigoare.
(3) Elevii au dreptul la apărare, conform legii."
De asemenea nu profesoara face exmatricularea, aceasta se poate hotari doar de catre consiliul profesoral si masura poate fi luata numai fata de elevii din cl.XI-XIII.

20 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Roaga-te la bunul Dumnezeu sa nu fii exmatriculat! Si cere-i scuze profesoarei tale si sa nu se mai intample asa ceva! Si sa mai spui ca a fost prima si ultima greseala a mea ca ai fost stresat si ai spus oful! Spune-i ca accepti sa faci tot ce poti sa faci cu temele date pentru acasa, chiar daca sunt stresat! Nu ai ce sa faci sa faci toate temele si poate o sa te ierte si o sa fii primit inapoi!

| anonim_4396 explică (pentru untu):

Neh. am zis asta pe hol., dar nu a vrut nimic.
O sa dorm zilele astea cu Crucea langa mine.

| untu a răspuns (pentru anonim_4396):

O sa porti un lantisor cu cruciulita de lemn sau de aur la tine si pune-i pe gatul tau si roaga-te in gand Tatal Nostru, cat poti aproape tot timpul!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Poti sa dormi si cu 1000 de cruci si cateva sute de saci de oase de "sfinti" langa tine ca tot nu va influenta cu nimic dicizia scolii.Cea mai mare greseala a ta e ca ai recunoscut.Te depista numai daca se ducea la politie si erau amenintari grave in mesaj. Politia facea sesizare la echipa de securitate a Facebook-ului si atunci erau divulgata locatia ta exacta, adresa ip, etc.

Noroc ca eu folosesc VPN-uri si nu afla locatia mea rolling on the floor
Plus, i-am zis frumos (Buna seara, doresc sa va spun ca.)

Si vpn-ul ala (cel care detine serverele) raspunde in fata legii.Este obligat sa furnizeze autoritatilor locatia ta si ip-ul in caz de ceva grav. Oricum te depisteaza ei fie ca folosesti sau nu vpn.Au retele de mii de calculatoare la care lucreaza experti it.Sa iti dau un exemplu: Imagineazati ca eu trag cu un AKM in tine care foloseste proiectile de calibrul 7x62x39 mm adica : https://en.m.wikipedia.org/wiki/7.62×39mm iar tu te protejezi de protectile cu foi de hartie.Cam asa sta treaba. Porcaria aia nu te protejeaza deloc.E doar ceva psihologic ca sa nu inebuneasca oamenii stiind ca sunt supravegheati non stop de agentiile guvernamentale din toata lumea.Bafta.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Trebuia sa-ti dai seama ca este batuta in cap, si sa o lasi in pace.

| BroascaCuElice a răspuns:

Nu

Răspuns utilizator avertizat
| Fumiko a răspuns:

Eu spun ca nu, pentru atat sate exmatriculeze? Trebuie sa aiba probleme.

| Beres_Andrei_1982 a răspuns:

Nu cred ca ar fi destul pentru exmatriculare probabil încearcă să te sperie

| anonim_4396 explică (pentru Beres_Andrei_1982):

Eu nu cred. a zis asta in fata directoarei. straight face

| GeorgeBerbec a răspuns:

Da man. Sunt ratatii profesorii din ziua de azi. Macar pentru ca ai recunoscut trebuia sa aprecieze ca ai recunoscut. Si da te poate exmatricula din pacate pentru asta si mai multe daca ai alte abateri.

| AliceNeye a răspuns:

laughing) poate, dar cum de ti-a venit o idee ca asta?

| anonim_4396 explică (pentru AliceNeye):

Nu stiu.

| TerenteFTW a răspuns:

Si directorul ce ti-a zis? eu zic ca nu ai ce sa patestiwinking tot felul de profesori in tara asta, eu am fost mai norocos, noua ni se cereau in mod anonim parerile despre ora profesorilor si apoi radeam impreuna de ce puteau scrie unii acolo

| Anonimul2565 a răspuns:

Si de ce mama naiba te-ai ridicat? Eu cand eram in scoala luam si 1 si tot nu ma ridicam rolling on the floor Spun sincer a zis odata una ca imi da 2 daca nu ma ridic si i-am zis ca nu are tupeu rolling on the floor face '' iti dau 1! '' da-mi laughing nu mai fii asa, ve-i avea de suferitwinking Daca faci ceva fa-o sa stii numai tu si atat nu mai spune la nimeni lumea te sapawinking Esti mic inca ve-i vedea in viitor si ve-i intelege ce am vrut sa spun.

| Pytagora99 a răspuns:

Nu cred ca ar fi normal

| Jackii a răspuns:

DOAR daca are dovezi cum ca ai fi fost tu sau ai jicnito dar recunoasterea ta este destul te poate da afara daca chiar esti un copil problema in scoala si alti profesori te au de rau cel mai bine este sa te muti la alta scoala

| anonim_4396 explică (pentru Jackii):

E prima abatere in viata mea.
Si, nu am jignit-o. straight face