Prietena ta? stai linistita...nu ti-e prietena. Daca iti era prietena stia ca nu i-ai fi furat mp3`ul.Si chiar daca ar fi disparut nu ti-ar fi facut scandal sa il platesti.Ar fi dat vina pe amandoua in egala masura.
Intr-o oarecare masura, ca nu ai fost sufiecient de atenta dar asta nu inseamna ca nu i se poate intampla oricui, incearca sa ii explixi situatia colegei tale si apoi intreab-o pe cine ar fi pus sa plateasca daca i sar fi intamplat ei?
Ma intrebi pe mine? Daca nu i l-ai luat tu, atunci poate s-a pierdut pe undeva sau cineva l-a luat dar nu prea cred ca l-a luat cineva pentru ca nu avea cum intr-un timp asa scurt. Poate l-a pus ea pe undeva si nu mai tine minte.Sincer nu stiu ce sa-ti zic sa faci. Daca te pune sa-l platesti nefiind vinovata e aiurea.
Daca l'ai furat tu, esti de vina, daca nu nu esti de vina . Mi se pre logic. De ce sa te puna sa'l platesti ca din bunatatea ei ti'a dat si tie sa asculti muzica?
Sincer sa fiu cred ca acel mp3 s-a pierdut. sau mai bine zis a fost furat din pricina amandurora. o parte de vina are si ea pentru. ca in momentul in care tu ai lasat mp3 din mana ea trebuia sa-l ia sa-l bage buzunar sau sa-l puna la gat. Cat despre acuzatii nu stiu cine este principala vinovata. probabil ca l-ati pus undeva si nu mai tineti minte sau... nu stiu. vorbeste cu ea si explica-i poate va intelegeti cumva! colega ta poate a dat vina pe tine ca sa-i fie ei mai usor sa se scoata in fata parintilor sau ca sa nu se simta vinovata!
LisaJulie întreabă: