| toxyc12 a întrebat:

Acum cateva zile prietenei mele i-a fost furat mp3.Stateam amandoua la scoala pe scari si ea avea mp3 la gat iar eu i-am cerut o casca sa ascult ce melodii avea. Ea l-a aprins si la o anumita melodie a pus si ea o casca sa vada despre ce melodie este vorba si mi-a dat mp3 sa ascult melodia depsre care spunea ca este foarte frumoasa.Am luat mp3 dar la cateva minute a trecut pe langa noi un profesor. L-am salutat si am dat mp3 jos din urechi ca nu e frumos sa saluti cu mp3 in urechi ascultand muzica si l-am pus langa mine si ea, mai exact chiar pe haina ei.Si tragedie mp3 a disparut.[a fost furat]. Colega mea a dat vina pe mine si ma pune sa il platesc.Sunt eu de vina?

8 răspunsuri:
pupimik
| pupimik a răspuns:

Prietena ta? stai linistita...nu ti-e prietena. Daca iti era prietena stia ca nu i-ai fi furat mp3`ul.Si chiar daca ar fi disparut nu ti-ar fi facut scandal sa il platesti.Ar fi dat vina pe amandoua in egala masura.

soothe
| soothe a răspuns:

Da. Trebuia sa i-l dai inapoi cand l-ai scos din urechi.

| Simonaaaaaaaa a răspuns:

Intr-o oarecare masura, ca nu ai fost sufiecient de atenta dar asta nu inseamna ca nu i se poate intampla oricui, incearca sa ii explixi situatia colegei tale si apoi intreab-o pe cine ar fi pus sa plateasca daca i sar fi intamplat ei?winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu normal ca nu esti de vina... dar daca l-ai fi furat ar trebui sa recunosti si sa iti asumi vina... iar daca nu pana la urma de unde sti ca nu la luat ea si sa te invinuiasca pe tine doar pentru ca avea ea nevoie de bani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Altadata alegeti o prietena mai buna caci o prietena fidela nu te poate acuzaa cel putin explica-i fetei ca tii prea mult la ea pentru a produce actul de furt direct din fata ei

| Locre a răspuns:

Ma intrebi pe mine? Daca nu i l-ai luat tu, atunci poate s-a pierdut pe undeva sau cineva l-a luat dar nu prea cred ca l-a luat cineva pentru ca nu avea cum intr-un timp asa scurt. Poate l-a pus ea pe undeva si nu mai tine minte.Sincer nu stiu ce sa-ti zic sa faci. Daca te pune sa-l platesti nefiind vinovata e aiurea.

| lampard64 a răspuns:

Daca l'ai furat tu, esti de vina, daca nu nu esti de vina laughing. Mi se pre logic. De ce sa te puna sa'l platesti ca din bunatatea ei ti'a dat si tie sa asculti muzica?

| Stefan2111 a răspuns:

Sincer sa fiu cred ca acel mp3 s-a pierdut. sau mai bine zis a fost furat din pricina amandurora. o parte de vina are si ea pentru. ca in momentul in care tu ai lasat mp3 din mana ea trebuia sa-l ia sa-l bage buzunar sau sa-l puna la gat. Cat despre acuzatii nu stiu cine este principala vinovata. probabil ca l-ati pus undeva si nu mai tineti minte sau... nu stiu. vorbeste cu ea si explica-i poate va intelegeti cumva! colega ta poate a dat vina pe tine ca sa-i fie ei mai usor sa se scoata in fata parintilor sau ca sa nu se simta vinovata!