Majoritatea cersetorilor sint puslamale, putori, care au facut o meserie din cersit. Nu cersesc de nevoie ci din lene, sa nu munceasca si pentru ca se traieste bine din asta.
In nu stiu ce film, Gheorghe Dinica spunea o chestie cit se poate de reala "cersetorul care n-are o poveste sa stoarca lacrimi, nu face bani". Toti au povesti sfisietoare. Ca sa vezi care cerseste ca e oropsit de soarta, da-i mincare in loc de bani. Ala oropsit o sa zica bogda proste, ca e amarit si lihnit de foame. In schimb, daca te refuza si asteapta bani, ala e o putoare ordinara, ala cerseste de lene sa munceasca.
Cerşetorii câştigă între 1000 şi 4000 de lei pe lună. Tu câştigi atât?
http://www.adevarul.ro/......69426.html
Nu mai daţi bani la cerşetori! DELOC!
Nu stiu dar ma bucur sa vad oameni care pun intrebarile la cateoriile lor (indiferent cat sunt de nepopulate)
Eu nu am văzut la Observator așa ceva, dar totuși de ce ai pune așa o întrebare?! Cu ce te ajută să știi dacă a spus adevărul sau nu?
Posibil sa fi fost adevarat, insa mare atentie pentru ca sunt o multime de persoane care se dau drept bolnavi sau handicapati si care in realitate nu au absolut nimic ei lucreaza pentru "sefii" lor sau pentru propria persoana.
Classiffied întreabă: