| cocosnucifera a întrebat:

Acum cateva zile s-a urcat in troleibuz un om(cersetor) care spunea ca singurul sau copil este bolnav de leucemie. Spunea ca este din Bistrita-Nasaud, si ca l-a filmat Observatorul, Antena 1, oare o fi fost adevarat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Majoritatea cersetorilor sint puslamale, putori, care au facut o meserie din cersit. Nu cersesc de nevoie ci din lene, sa nu munceasca si pentru ca se traieste bine din asta.
In nu stiu ce film, Gheorghe Dinica spunea o chestie cit se poate de reala "cersetorul care n-are o poveste sa stoarca lacrimi, nu face bani". Toti au povesti sfisietoare. Ca sa vezi care cerseste ca e oropsit de soarta, da-i mincare in loc de bani. Ala oropsit o sa zica bogda proste, ca e amarit si lihnit de foame. In schimb, daca te refuza si asteapta bani, ala e o putoare ordinara, ala cerseste de lene sa munceasca.

4 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Cerşetorii câştigă între 1000 şi 4000 de lei pe lună. Tu câştigi atât?
http://www.adevarul.ro/......69426.html

Nu mai daţi bani la cerşetori! DELOC!

| RaduPhantom a răspuns:

Nu stiu dar ma bucur sa vad oameni care pun intrebarile la cateoriile lor (indiferent cat sunt de nepopulate)

| vici30 a răspuns:

Eu nu am văzut la Observator așa ceva, dar totuși de ce ai pune așa o întrebare?! Cu ce te ajută să știi dacă a spus adevărul sau nu?

| Johnny2010 a răspuns:

Posibil sa fi fost adevarat, insa mare atentie pentru ca sunt o multime de persoane care se dau drept bolnavi sau handicapati si care in realitate nu au absolut nimic ei lucreaza pentru "sefii" lor sau pentru propria persoana.