anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cca. doua saptamani la etaj unde locuiesc eu s-au mutat in chirie doi tineri "insuratei". Au si doi copii mici. In aceasta seara s-au luat nebunii la bataie,au iesit pe casa scarii si au inceput sa se bata,ba chiar a lovit si gaurit usa de la intrare unde locuiesc eu. Apartamentul lor este fata in fata cu apartamentul unde locuiesc eu. Cred ca a avut ceva ascutit cu ce a lovit pentru ca lovitura din usa se vede ca fiind urma de cutit sau surubelnita. Nu stiu,dar e tampit papagalul pentru ca,daca l-ati vedea, e slab si suvitat pe cap.

Inteleg ca se iau la bataie, dar sa stea in pana mea in casa nu sa se ia la bataie pe casa scarii si sa mai si loveasca usa altora.

Cu 10 minute inainte am fost la bucatarie si am auzit cearta din apartamentul lor dar nu am bagat de seama pentru ca e treaba lor ce fac in casa.

Dar au lovit usa unde locuiesc eu si partea proasta este ca nu mi-a lovit mie usa. A lovit usa proprietarului pentru ca si eu tot cu chirie locuiesc.

Pana sa ies eu in fata usii sobolanii au intrat in casa si chiar voiam sa cer explicatii in calitate de ce loveste el usa.

Da,e beat manga licheaua pentru ca vreo cinci minute am stat si ascultat pe casa scarii ce se intampla la ei in casa. El tipa,ea tipa,copiii si ei plangeau. Balamuc. Am vrut sa le bat la usa,dar am evitat eruperea vulcanului pentru ca el beat, eu nervos, cred ca facea bungee jumping de la etaj ( fara coarda). Si nu stau la etajul 4.

Daca mai iese odata handicapatul cu scandal pe casa scarii sunt pregatit sa rup fierul de la aspirator pe el si chiar mi-am pregatit unealta langa usa. Pentru binele lui, sper sa il tina nevasta legat in lesa.

Intrebarea mea este urmatoarea :

Ce as putea face in aceasta situatie? Usa este gaurita ( nu este a mea ) si poate imi pun proprietarul in cap cerandu-mi explicatii cu ce s-a intamplat.

Si chiar as vrea sa scap si de lichelele astea din bloc.

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

In primul rand, anunta-ti proprietarul despre cele intamplate. El poate depune reclamatie pentru distrugerea usii, fiind casa lui.

Daca se mai intampla asemenea scandal, poti suna la 112 sa fie trimis un echipaj de politie.
Ii vor calma sigur! big grin

| anonim_4396 explică (pentru Bula):

Am vorbit cu seful de scara si mi-a spus ca stie de incident pentru ca s-a uitat pe camerele de supraveghere si s-a vazut tot. Am fost mai multi la usa dansului acum o ora si a iesit doar dansa,nu si el. L-a chemat afara la discutii, dar se ascunde ca harciogul.

Am intrebat cu totii daca nu le este rusine sa faca asa ceva si dansa a spus ca are probleme in familie.

Bine, intelegem ca are probleme si ce urmeaza sa scriu mai jos i-am spus si dansei in fata.

Ai probleme tii le rezolvi in casa nu te atingi de lucrurile altora. Si daca Doamne Fereste in acel moment ieseam pe usa? Nu ma lovea?

De pe camerele de supraveghere s-a vazut ca ea a iesit din casa speriata, el a aruncat cu ceva ( nu ne-am putut da seama cu ce a aruncat pentru ca si lumina a fost proasta ), ea s-a ferit si obiectul a lovit direct usa unde locuiesc eu.

Multi vecini mi-au spus ca aseara trebuia sa chem direct Politia ca sa se sature. Dar tot seful de scara mi-a spus ca proprietarul apartamentului unde locuiesc ei a fost instintat cu cele intamplate, iar maine vine si ii da afara. Ma multumesc doar cu atat.

Paguba la usa nu este mare, iar proprietarul unde locuiesc eu nu ma poate acuza de nimic pentru ca am martori vecini si inregistrarile de pe camerele de supraveghere.

Chiar am si uitat ca pe casa scarii sunt montate camere la fiecare etaj.

Caz rezolvat. Ramane de vazut cum va decurge maine "evacuarea". De buna voie sau fortat? Sper sa fie la buna credinta. Eu urasc scandaluri si ce vreau este doar liniste.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cand se intampla asa ceva, suna la Politie!
Maine dimineata contacteaza propietaruls au agentai care ti-a inchiriat apartamentul sa faca sesizare la politie, ca usa ta a fost afectata si sa o schimbe.
Daca nu faci asta in primele 24 de ore, te poti trezii ca ti se imputa tie stricaciunile.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Mersi! Am raspuns mai sus cu ce s-a intamplat in continuare.

| Crackman a răspuns:

In primulrand dai un telefon la popo sa ii amendeze pentru distrugere, deranjare etc vad ei, iar daca il spargi cu bataia risti sa intru tu la parnaie pentru loviri si altele... iar cu usa vezi cat este sa o faci cu lac si ceva sa astupi gaura

| Anonymous1988 a răspuns:

Poti sa faci o reclamatie si sa iti cumpere alta usa.