In primul rand, anunta-ti proprietarul despre cele intamplate. El poate depune reclamatie pentru distrugerea usii, fiind casa lui.
Daca se mai intampla asemenea scandal, poti suna la 112 sa fie trimis un echipaj de politie.
Ii vor calma sigur!
Am vorbit cu seful de scara si mi-a spus ca stie de incident pentru ca s-a uitat pe camerele de supraveghere si s-a vazut tot. Am fost mai multi la usa dansului acum o ora si a iesit doar dansa,nu si el. L-a chemat afara la discutii, dar se ascunde ca harciogul.
Am intrebat cu totii daca nu le este rusine sa faca asa ceva si dansa a spus ca are probleme in familie.
Bine, intelegem ca are probleme si ce urmeaza sa scriu mai jos i-am spus si dansei in fata.
Ai probleme tii le rezolvi in casa nu te atingi de lucrurile altora. Si daca Doamne Fereste in acel moment ieseam pe usa? Nu ma lovea?
De pe camerele de supraveghere s-a vazut ca ea a iesit din casa speriata, el a aruncat cu ceva ( nu ne-am putut da seama cu ce a aruncat pentru ca si lumina a fost proasta ), ea s-a ferit si obiectul a lovit direct usa unde locuiesc eu.
Multi vecini mi-au spus ca aseara trebuia sa chem direct Politia ca sa se sature. Dar tot seful de scara mi-a spus ca proprietarul apartamentului unde locuiesc ei a fost instintat cu cele intamplate, iar maine vine si ii da afara. Ma multumesc doar cu atat.
Paguba la usa nu este mare, iar proprietarul unde locuiesc eu nu ma poate acuza de nimic pentru ca am martori vecini si inregistrarile de pe camerele de supraveghere.
Chiar am si uitat ca pe casa scarii sunt montate camere la fiecare etaj.
Caz rezolvat. Ramane de vazut cum va decurge maine "evacuarea". De buna voie sau fortat? Sper sa fie la buna credinta. Eu urasc scandaluri si ce vreau este doar liniste.
Cand se intampla asa ceva, suna la Politie!
Maine dimineata contacteaza propietaruls au agentai care ti-a inchiriat apartamentul sa faca sesizare la politie, ca usa ta a fost afectata si sa o schimbe.
Daca nu faci asta in primele 24 de ore, te poti trezii ca ti se imputa tie stricaciunile.
Mersi! Am raspuns mai sus cu ce s-a intamplat in continuare.
In primulrand dai un telefon la popo sa ii amendeze pentru distrugere, deranjare etc vad ei, iar daca il spargi cu bataia risti sa intru tu la parnaie pentru loviri si altele... iar cu usa vezi cat este sa o faci cu lac si ceva sa astupi gaura
anonim_4396 întreabă:
efspactsy întreabă: