Cita papadie ai tras? Se pare ca nu prea multa, de trageai mai mult, poate ca ai fi vorbit si extraterestrii de prin alte galaxii, cine mai stie in ce nave spatiale ai fi zburat
Buna,
Ma tem ca va trebui sa incerci la cineva specializat in domeniul acesta. O ruda avea chestii asemanatoare si a fost diagnosticata cu tulburare bipolara.
Personal cred ca ar fi mai bine daca ai merge la un medic.
Nu stiu daca ai vazut filmul "A Beautiful Mind" care pare sa fie ceva asemanator cu ceea ce traiesti tu si modul in care logic a reusit sa treaca peste.
Incearca sa il vezi, daca ai timp si rabdare ar fi singurul meu sfat.
Despre restul nu cred ca putem ajuta.
Psihologul nu are cunostinte despre ultimele tehnologii, la fel si tu. S-a discutat despre inteligenta artificiala prin 1950, de atunci influenta asupra neuronilor umani a tot evoluat. Daca ai timp si rabdare, cauta pe Youtube continut despre inteligenta artificiala, ar fi singurul meu sfat.
Cred ca o sa evaluez raspunsul tau amuzant. As vrea sa il evaluez si inteligent, dar nu imi permit sa induc in eroare si pe alti utilizatori ai site-ului.
Nu stiu ce legatura are inteligenta artificiala aici cu faptul ca toata lumea este impotriva ta, dar sper ca vroiai si tu sa raspunzi la alta intrebare.
Asa este, oamenii vorbesc de peste 2000 de ani si de ideea de a zbura. Incepand cu Icarus. La fel, de 2000 de ani si-au rupt gatul pana pe la 1900 si un pic.
Nu inseamna ca tehnologia merge, ci ca cineva este cautat sa fie cobai.
Daca tu iti doresti asta sau nu, este o chestie de decizie personala.
Eu aleg sa merg pe chestiile mai clasice. Poate dureaza un pic mai mult, dar sunt verificate.
Mult succes in inteligenta artificiala si interpretarea a ceea ce se aude. Poate reusesti sa faci un modul din ala voice-2-text.
Da, nu stiu ce ai consumat, dar si fostul meu iubit auzea voci si dadea vina pe demoni. Era de la prea multe droguri. Inceput de schizofrenie si episoade psihotice. Sustinea ca psihologul/psihiatrul nu-l ajuta. A incercat si un calugar renumit pentru a-ti "citi" viata de cand te prezinti. Incearca sa le lasi. Daca deja le-ai lasat, mergi la un psihiatru.
Blackann, astept raspunsuri de la profesionistii care au terminat o Facultate de Drept sau Biotehnologie, nu de la utilizatorii profesionisti de stupefiante
Am citit intrebarea ta și am trimis-o mai departe către ființele superioare, printr-o conexiune cuantică spre alte dimensiuni, iar două entități avansate mi-au răspuns: Prima a zis că e posibil să fie psihoză, iar a doua a zis că dacă nu e psihoză, atunci e schizofrenie. Lăsând gluma la o parte, nu este normal să auzi voci, sau să-ți vină idei nebunești. Eu am trecut exact prin astfel de situații in care auzeam voci, vedeam tot felul de chestii care sidau legile realității, și aveam tot felul de idei nebunești, exact ca ale tale. Dar se pare că a fost doar psihoză, din cauza unei supradoze de somnifere combinate cu alcool. In schimb, pentru mine totul era real, chair și acum știu că s-au intâmplat cu adevărat acele lucruri, care au sfidat realitatea, sau cumva am devenit eu capabil să văd dincolo de ce ar trebui să vedem. Dar luminițele care mă făceau să le urmăresc noaptea pe câmp, acelea sunt greu să le uit. Nu era absolut nimeni si nimic, dar totusi acele lumini, uneori roșii alteori albe, simțeam cum mă chemau. De luminile roșii imi era frică, simțeam că mă privesc și mă urmăresc, dar de cele albe nu. Posibil să fi fost chiar și o posesie demonică, faptul că auzeam și vedeam aceste lucruri. Nu am luat nici un tratament, in schimb trebuie să iti aminteși cum e să gândești normal, să fii normal, să știi ce este normal și ce nu este normal. E greu, te inteleg, probabil că nu te poate convinge nimeni și nimic că ceea ce experimentezi tu nu este normal, si nu ar trebui să se intâmple.
Unul din motivele pentru care ar trebui să scrie mare pe acetonă că e doar pentru uz extern.
Aminteste-ti cum gandalf l-a zvarlit pe saruman din regele theoden in stapanul inelelor partea 2