Moral ar fi ca Mircea Geoana sa isi dea demisia din functia de presedinte al PSD. Chiar daca nu o face de buna voie, i se va cere acest lucru din partea partidului. Daca vor fi polemici pe aceasta tema, PSD va fi dezbinat si nu cred ca doreste vreun PSD-ist asa ceva. Mircea Geoana a pierdut alegerile si acum trebuie sa accepte infrangerea si sa isi faca Harakiri politic. Este intr-o situatie delicata la fel ca si Crin Antonescu.
Fara discutie Geoana va fi trecut in esalonul doi. Ma gandesc totusi ca nu ii va lua locul Mitrea, altfel nu se va schimba deloc imaginea partidului. Poate e nevoie de o revolutie a bunului simt si in acest partid si eu cred ca sunt multi oameni de valoare care sunt tinuti mai in spate si dau un singur exemplu: Cristian Diaconescu. O alianta a acestuia cu Crin Antonescu ar fi avut mari sanse in aceste alegeri.
Geoana si cand iesea in public parea anonim.Nu are stofa de orator iar cei care conduc partidul din umbra vor face exact ce a facut si cu Nastase cand i-au calcat pe coada.Geoana trece la capitolul ¨ISTORIE¨
Mie mi-ar parea bine sa se schimbe generatia conducatoare pe la ei, sa ajunga cea a lui Victor Ponta. Daca vor sa se creada ca s-au despartit de comunism.
Eu am o parere in ceea ce ii priveste pe cei doi concurenti din turul doi. Intre ei este o asa mare diferenta, incat sunt unul opusul unul celuilalt. Traian Basescu este un luptator, vorbind metaforic, o locomotiva care conduce un tren, acela al PD-L - ului, pe cand Mireca Geoana este un tren condus de locomotiva numita PSD. Geoana a pierdut pentru mult timp de acum inainte. Evolutie? Ma indoiesc.
Lora, tocmai de aia nu si-a facut nici un politician sepuku pina acum. Ba mai rau, dupa ce au fost demisi de pe colo si colo, in urma unor scandaluri, i-am regasit in alte parti cu functii la fel de importante. Dar Geoana e un caz aparte, a suparat multi din vechea garda. Numai ce s-a vazut la sefie si si-a facut el un nucleu, dupa care a inceput sa zgindare si sa inlature Deci, sint tare curios ce vor face Mitrea in primul rind (cu el a avut show-uri interesante) si ceilalti, acum ca a picat testul alegerilor. Si mare lucru daca n-or sa se alieze iar cu PDL-ul, dind vina pe Geoana pentru certurile si intrigile dintre partide, nu de alta, dar vor si ei sa pape si in opozitie prind doar ciozvirte
MisterKat întreabă: