anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum, dupa ce a pierdut alegerile pentru postul de presedinte al tarii. Va mai ramine Geoana presedintele partidului dinozaur, sau ii va sari Mitrea la "beregata" (dupa cum chiar el a declarat), desigur nu singur, ci cu toti ceilalti grei ai partidului, pe care Geoana i-a sfidat de cind a ajuns seful partidului? Care credeti ca va fi evolutia lui Geoana in continuare, in acest context?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Moral ar fi ca Mircea Geoana sa isi dea demisia din functia de presedinte al PSD. Chiar daca nu o face de buna voie, i se va cere acest lucru din partea partidului. Daca vor fi polemici pe aceasta tema, PSD va fi dezbinat si nu cred ca doreste vreun PSD-ist asa ceva. Mircea Geoana a pierdut alegerile si acum trebuie sa accepte infrangerea si sa isi faca Harakiri politic. Este intr-o situatie delicata la fel ca si Crin Antonescu.

7 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Fara discutie Geoana va fi trecut in esalonul doi. Ma gandesc totusi ca nu ii va lua locul Mitrea, altfel nu se va schimba deloc imaginea partidului. Poate e nevoie de o revolutie a bunului simt si in acest partid si eu cred ca sunt multi oameni de valoare care sunt tinuti mai in spate si dau un singur exemplu: Cristian Diaconescu. O alianta a acestuia cu Crin Antonescu ar fi avut mari sanse in aceste alegeri.

nony
| nony a răspuns:

Geoana si cand iesea in public parea anonim.Nu are stofa de orator iar cei care conduc partidul din umbra vor face exact ce a facut si cu Nastase cand i-au calcat pe coada.Geoana trece la capitolul ¨ISTORIE¨

| Linda a răspuns:

Mie mi-ar parea bine sa se schimbe generatia conducatoare pe la ei, sa ajunga cea a lui Victor Ponta. Daca vor sa se creada ca s-au despartit de comunism.

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Eu am o parere in ceea ce ii priveste pe cei doi concurenti din turul doi. Intre ei este o asa mare diferenta, incat sunt unul opusul unul celuilalt. Traian Basescu este un luptator, vorbind metaforic, o locomotiva care conduce un tren, acela al PD-L - ului, pe cand Mireca Geoana este un tren condus de locomotiva numita PSD. Geoana a pierdut pentru mult timp de acum inainte. Evolutie? Ma indoiesc.

| mihaa a răspuns:

Idem nony

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lora, tocmai de aia nu si-a facut nici un politician sepuku pina acum. Ba mai rau, dupa ce au fost demisi de pe colo si colo, in urma unor scandaluri, i-am regasit in alte parti cu functii la fel de importante. Dar Geoana e un caz aparte, a suparat multi din vechea garda. Numai ce s-a vazut la sefie si si-a facut el un nucleu, dupa care a inceput sa zgindare si sa inlaturehee hee Deci, sint tare curios ce vor face Mitrea in primul rind (cu el a avut show-uri interesante) si ceilalti, acum ca a picat testul alegerilor. Si mare lucru daca n-or sa se alieze iar cu PDL-ul, dind vina pe Geoana pentru certurile si intrigile dintre partide, nu de alta, dar vor si ei sa pape si in opozitie prind doar ciozvirtehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lora, asta conteaza in ultima instanta sa stii. Nu trebuie sa fii expert, doar sa fii cit de cit informat si sa ai discernamint ca sa poti face alegerea corectawinking