anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum la 23 de ani m-am decis sa dau de permis categoria B. Ce sfaturi imi puteti da sa il iau cat mai repede? Sa fac orele de condus pe masina diesel sau benzina?

Răspuns Câştigător
| Mefi a răspuns:

Salut
Eu zic ca pe diesel, daca esti la început si nu ai mai condus e un avantaj deoarece moare motorul mai greu
Ca sfat tot ce pot sa zic este că pentru sala trebuie să înveți si dupa sa faci chestionare
Iar la oras sa iti facultate orele de condus vorbesti si cu instructorul pe sfârșit de ore sa vezi ce ti zice daca esti pregatit
Iar cand dai orașul doar sa fi calm și atent nu e nimic greu cat timp nu esti agitat si nu te pierzi
Sper ca te am ajutat

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E ok sa faci pe diesel. o sa iti fie mai usor cu plecarile de pe loc. Daca ai sa conduci benzina te obisnuiesti tu.

| adryang78 a răspuns:

Cel mai bine este să faci școala alegând cu prioritate un instructor bun, nu pe ce combustibil este mașina.
De acord cu colegul - să aibă cutie manuală, nu automată.
Învață legislația ca pe tatăl nostru, fii atent la indicațiile instructorului și ia la rând testele de pe DRPCIV. Fă-le de câte ori e nevoie până nu mai greșești.
Iar când vei lua permisul să nu îngroși rândurile cocălarilor care alimentează de 30 de lei cu GPL în mașini bengoase luate la mâna a paișpea din Germania și pe urmă blițează fraierii să se dea la o parte.
Când intri în trafic îți asumi niște responsabilități, atât pentru viața ta cât și pentru a celorlalți participanți.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa faci pe manuala nu automata.