Se poate sa apara unele sforarii, pentru a pune piedici echipei Otelul, desi nu cred ca vor fi chiar asa mari si nu ii vor face sa piarda acest campionat. Nu sunt fan Otelul dar cred ca totul depinde acum de ei, daca o sa joace la fel de bine ca in tur o sa castige. Nu o sa primeasca chiar 18 milioane EUR, numai pentru intrarea in grupe, dar tot o sa faca destul cat sa mai traiasca linistit pe o perioada de 2 campionate, respectiv cca 10 milioane EUR. Numai bine!
Dacă vor face treabă în Eruopa (aşa cum a făcut Unirea Valahorum Urziceni), atunci totul e minunat.
Dacă se vor dovedi la fel de "utili şi corecţi" ca Timişoara, Vaslui sau Dinamo (care n-au mai obţinut o victorie în grupele vreunei competiţii de foarte-foarte mulţi ani deşi ajung acolo an de an), atunci faptul că Oţelul nu merita să ajungă acolo se va fi dovedit ca adevărat.
Oricum, până la cumpărat de arbitri, Oţelul trebuie să joace fotbal (atenţie! să joace nu să câştige la masa verde!) iar asta uneori se poate dovedi destul de dificil.
Sunt de acord cu tine, dar hai sa nu strigam hotii, in afara de-a fi furati, cum e obisnuit la romani. Nici Unirea Urziceni n-a avut cine stie ce sponsorizari, si uite ca minunea s-a intamplat. Va fi un retur foarte greu, unde presiunea e pe umerii nostri, unde fiecare adversar ne va trata serios. Sa nu fim acum increzuti si sa ne vedem de nasu' nostru, sa nu uitam de unde am plecat, sa ne cunoastem conditia de echipa mica. Eu sunt multumit si c-un loc de Cupa Uefa, tot imi scot palaria in fata echipei.
Sunt e vorba de bani, peste tot trebuie sa te astepti la magarii. Astfel de meschinarii sunt si prin biserica, doar n-ai vrea ca sportul sa fie totul curat. Inainte era placere, acum reprezinta afacere.
Nu vreau sa fiu rautacios, dar Otelul nu prea are fata de campioana. Unirea, da. Unirea avea fata de campioana. Dar Otelul e de locurile 7-8 cel mult. Faptul ca acum sunt pe primul loc e o intamplare. Singura echipa care arata cat de cat a campioana anul asta e Timisoara.
Nu cred ca va iesi otelul campioana pentru ca incep jocurile de culise din 18 milioane pe care le iau daca participa in champions league au de unde se arunce vreo 5, 6, 7,8,9 milioane sa se califice nu credeti? forza steaua becali pleaca din ghencea
pauladrian_2984 întreabă: