| Emilian_Marco_1992 a întrebat:

Acum un an jumatate(cam asa) eram in parc cu niste prieteni si ma duceam acasa. Aveam 4 tocuri de petarde sigilate in ghiozdan, pentru revelion( din alea cu 60 petarde/un foc) si pe langa alea mai aveam o singura petarda in buzunar,pe care din prostie am aprins-o. Pe moment am ras,dar exact la colt,un politist m-a oprit.
A zis ca imi face dosar penal si altele, m-a luat pe mine si un prieten ca martor si ne-a dus intr-un loc mai linistit.
Mi-a spus sa scot o foaie si un pix si apoi am inceput sa scriu informatii despre el si afacerea lui.Se ocupa muzica pe la nunti,avea un local cred,si m-a pus sa ii fac rost eu de o nunta, eu copil de 14 ani pe atunci.
M-am chinuit eu,ma suna,il sunam, si odata ne-am gasit si mi-a dat 2 afise sa le pun la mine in comuna (eu fiind navetist),sa le pun pe la primarie sau undeva unde e mai aglomerat de fel.
Eu i le-am dat unui prieten care cunostea el pe cineva care putea sa faca asa,si de atunci nu am mai auzit nice de afise,nici de politist.
Si acum,dupa un an jumatate,politistul a oprit un coleg de al meu,l-a intrebat daca ma cunoste etc. si i-a zis ca ma cauta si ca regrata ca nu mi-a facut dosar penal ( ca nu i-am pus afisurile).
Aaa, si pe langa asta,mi-a zis ca daca gasesc ceva,un majorat ceva,imi da si mie o parte din bani.
Acum ce ar trebui sa ma fac, daca ma cauta? Mai poate sa-mi faca ceva?!
Nici nu stiu...

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca situatia este asa cum ai expus-o nu mai are cum sa-ti faca ceva, este sigur ca nu a raportat situatia cu petardele.
Daca te mai cauta poti sa nu-l bagi in seama, bineinteles daca nu te prinde cu altceva, respectiv nu te prinde comitand o infractiune sau o contraventie.

| Emilian_Marco_1992 explică (pentru Ioandelasal):

Sa nu-l bag in seama laughing Daca el ma opreste ce ii fac?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Emilian_Marco_1992):

Ii spui sa te lase in pace. Ar fi bine sa spui si parintilor.

2 răspunsuri: