PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

Acum vreo 2 luni, va semnalam riscul ca o femeie sa fie lapidata, si va ceream sa facem ceva, sa mega mediatizam si sa impiedicam acea crima!

Ma bucur enorm ca va pot anunta ca a fost eliberata si sentinta nu va mai fi executata!

http://www.9am.ro/......erata.html

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Știam de ea că a scăpat de la acest mare necaz!
Pace tuturor.
Pa, pa.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Peste aproximativ 23 de minute, voi plange de bucurie. Promit!

| thealchemist a răspuns:

Imi pare rau, daca e vorba de stirea de acum 2 zile a fost infirmata. daca ai stiri mai noi, multumesc de informatie, dar eu n-am vazut nimic azi sau ieri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Kronstadt
Sa inteleg ca tu te bucuri/intristezi pentru fiecare om de pe planeta care fenteaza moartea, se naste, moare? Mno, acum inteleg de ce nu mai ai timp decat pentru TPU.

"Bent, ai iubit vreodata cu atata putere incat sa crezi ca tu esti centrul universului? Ma indoiesc, bai idiotule."
Nu prea prind legatura dintre iubire si o tanti pe care n-o vom intalni, niciunul dintre noi, nici in urmatoarele zece vieti. Probabil tu ai prevazut asta si, ca o masura preventiva, m-ai complimentat cu apelativul "idiot". Totusi, iti raspund la intrebare: nu, nu am iubit niciodata cu atata putere, incat sa ma cred centrul universului. Insa iubesc cu atat de multa putere, incat sa o cred centrul universului.

"In afara de caterica second-hand nu esti in stare de nimic." Ba mai sunt in stare de unele lucruri, macar doua la numar: sa pun, acolo unde le e locul, niste amarate de virgule si sa imi stapanesc tremurul mainilor (care cauzeaza lipsa unor litere, in cazul tau - vezi cuvantul "caterica"), atunci cand dau replici idiotilor.

"Nu te obosi sa-mi dai replica, oricum vorbele tale au o singura destinatie. Si anume, marele WC al diareei verbale." Uite, m-am obosit! Si ma mai obosesc sa-mi rezerv satisfactia morala (marunta, ce-i drept) de a fi de vreo cateva zeci de ori mai bine argumentat, elegant si inteligent decat unul de pe TPU... Aaa, imi scapa numele thinking Unul micut, chel...mno, cum ii zicea? Ma ajuti? Il stii si tu doar, e un wannabe din Codlea, care-si spune Brasov (in alta limba, desigur, cu romana nu prea se impaca). Il stii, in adancul tau, stim ca-l stii.