| DaciaRomania a întrebat:

Acuma că Iohannis și-a dat demisia, Ilie Bolojan o să facă o treabă mai bună credeți?

15 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Ilie bolojan este președinte interimar, până în Mai. Ce treabă crezi că poate face?

| DaciaRomania explică (pentru Frank51):

Nu știu habar nu am, poate și ceva important

| DenDenX a răspuns:

V-a face ce a făcut și Iohannis în 8 ani.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce crezi ca poate face un presedinte interimar in 3 luni?

| gabicoo a răspuns:

Ba asigura interimatul funcției de președinte. Și atât. Nu este cu nimic mai bun decât Iohannis.

| LisaJulie a răspuns (pentru suntserios):

Tu cine crezi ca va castiga? Consideri ca are șanse Nicușor Dan?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Pai nu stim cine candideaza. Eu cred ca acum Bolojan va candida din postura de interimar pentru ca are o mare sansa sa ii creasca notorietatea.
Daca Nicusor candideaza votul meu se duce la el.
La cum au decurs lucrurile in ultima vreme atat timp cat nu iese Simion sau Georgescu ma declar linistit.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Dulapul a fost impins de la spate sa isi dea demisia pentru ca Bolojan le cam strica combinatiile multora. Tu crezi ca i-a crescut ficusului o floricica de constiinta sau ceva?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu prea are timp si nici atributiile complete a unui presedinte ales.
Si sper sa nu se faca de ras sau ura.

| Cipi1212 a răspuns:

Ilie Bolojan va fi președintele interimar.

| Invictusman2025 a răspuns:

Romania eu zic că e un caz pierdut! Oamenii deștepți cam o taie din tara, vin de sărbători doar, unii nici atunci.

| Cresta a răspuns:

Nu cred. Macar de nu ar face mai rau.

| Invictusman2025 a răspuns:

Suntem datori vânduți, ce au furat unii în ani de zile nu poate face nici 3 presedinti la un loc. Nu mai suntem suverani, e o dictatura moderna la noi, nu e democratie.
Nici Regele Mihai nu mai poate salva România dacs ar fi sa trăiască, nici măcar Nicolae Ceaușescu daca s-ar reîncarna.

| eliancodrut a răspuns:

Galceava stapanilor, bucuria prostilor. Un popor bigot, incult, caruia ii place hahaiala, nu desteptaciunea. Intr-o situatie similara cu a noastra a ajuns Hitler la putere.

| DaciaRomania explică (pentru DenDenX):

In. 10 ani!