Presedintele nu semneaza contracte comerciale, nu intra in atributiile lui.
Primim ce am votat, adica un ghertoi, bine ca eu nu l-am votat nici macar 1 data, dar iata ca au fost incuiati care au votat si a 2-a oara cu profesorul de la Sibiu!
Romanul daca nu e incult e meltean, imi amintesc cand toti retarzii spuneau prin targ " il votam pe asta ca e neamt", si iata ca neamtul tace si face, face ceva pe banii vostri
Daca am crezut ca Basescu e un nenorocit...mi-am schimbat parerea cand am vazut de fapt cum este "neamtul"din Sibiu
Sa speram ca dupa ce nu va mai fi presedinte cei din opozitie ii vor pregati niste dosare, mai mult ca sigur va da pe la DNA dar oricum degeaba!
Nu îi face nimeni dosare, căci a avut grijă să își securizeze viitorul!
Iar, cine va veni la putere, am mai avut președinte noaptea, iar a doua zi dimineața, cel de pe locul doi a ieșit președinte.
Iar, dacă oamenii vor fi la fel de nepăsători și nu merg la vot, va fi dezastru pe linie, de la europarlamentare, până la prezidențiale, iar după 2025, va fi "repetat" 2010.
Corect!
mai nou tot in targ se vechiculeaza ca viitorul presedinte al Ro va fi unul impus de Occident
Acum nu stiu cat este de adevarat dar zicala romaneasca zice "fara foc nu iese fum"!
Cam toți au fost puși de occident, mai ales că absenteismul e mare.
NU uitați cum a fost ales Ion Iliescu în 2000, Traian Băsescu în 2009, Johannis, cele 2 mandate.
Din pacate asa este.
Mai dureros este ca nu am avut niciun presedinte de la Iliescu la 'Santa Klaus' Iohannis care sa fie om deosebit, nici unul!
Ma uit la multe documentare si emisiuni pe discovery si history si parca imi vine sa vars o lacrima ca Basescu pentru Stolojan, cand vad ca oamenii din SUA iubesc presedinti SUA din trecut, au respect pentru ei, pentru Lincoln, Roosevelt, Washington sau Jefferson etc, atat de mult ii stimeaza pe cei care au contribuit la mareata natie Americana, incat colectioneaza stilouri, declaratii, notite orice s-a pastrat de la presedintii din trecut!
Dar la dobitocii care au condus din 90' tara noastra ce respect sa le oferi?
Cand ei merita sa nu apuce varsta pensionarii, sfideaza poporul acesta!
Niste bastarzi fara glorie!
Avem și noi un fost președinte căruia au început a i se dedica muzee. Tovarășul Nicolae Ceaușescu.
Căci, din păcate, după 34 de ani de la "revoluție", unii dintre tinerii din ziua de azi, îl descoperă, inclusiv lucrurile pozitive, nu numai cele negative.
Iar, despre cei de după 1989, istoria va arăta ce a făcut fiecare!
Acum o sa imi zica tinerii de 14 ani, care consuma droguri din alocatie ca sunt comunist, dar a facut multe chestii regimul Ceausescu... fabrici, uzine, locuri de munca pentru milioane de oameni...UE nu a mai facut nimic, doar am exportat spalatorese de funduri prin Italia si Spania si cativa oameni calificati care ocupa functii prin UE, in schimb am primit la pachet indieni si pakistanezi, asa impus!
Deci fix pix ce am castigat pe plan social si industrial din democratie.
Cine vine si construieste ceva la noi o face e drept dar e proprietatea lui nu a Romaniei
De mancare in tara asta, mai dau societatile din afara, cand preponderent trebuia statul roman sa dea locuri de munca...deci iata ca N. Ceausescu a avut oameni mult mai capabili in jurul lui decat maimutoii astia care se sparg in figuri si jigniri pe la tv de ochii lumii si apoi se gasesc pe ascuns pe la tot felul de intruniri cu usile inchise si beau si se distreaza cu totii!
Cand vad maimutoi prefacuti precum rares bogdan imi vine sa sparg televizorul, dar ma gandesc ca am dat 5000 de lei pe el, si ala are doar o camasa cat tv-ul meu...deci eu as iesi in pierdere.
El nu are niciun drept sa semneze nimic, dar daca ar fi avut tot pentru plimbare se ducea
Cum sa nu aibă drept? Ba chiar da, pentru că a făcut-o de multe ori!
Președintele României semnează doar chestii de protocol. Nu contracte comerciale.
Chestii de politică externă știu că mai semnează
Chestiile de politica externa nu sunt contracte comerciale
Nu! El a fost la vânătoare de pliznăi!
(Dacă nu știai: pliznăul este animalul ăla din Africa - care, în momentul în care îl iei la țintă, se ridică în picioare și urlă "Pliznăuuuuuuuu!").
Și Nea Nicu mergea la vânătoare de pliznăi la prietenul Mobutu Seseko în Zair și a sfârșit-o rău de tot la Târgoviște în 1989. Cât despre Klaus: Doamne ajută!
Cred că a avut de fapt o misiune secretă, era în căutarea leului adormit din formidabila junglă :)) https://www.youtube.com/watch?v=QvsQ9hYKq7c
Din pacate da.
Nu sunt comunist dar Ceausescu stia sa faca politic externa mai buna decat toti pampalaii care s-au perindat la putere din 90 incoace.
Pe vremea lui Ceausescu Romania media o pace intre arabi si evrei in Israel si acum presedintele tarii se plimba in vacante...
Președintele nu semnează acorduri, etc,?
Si eu ce am scris?
Nu se pleaca doar cu nevasta si 2-3 paznici daca intentionezi sa inchei contracte. Este fix turism.