| Făgăraş a întrebat:

Agentii firmelor de paza au dreptul la cagula? eu am vazut in niste reclame agentii cu cagule! bgs e mai tare ca siias sau brigada jandarmeriei sau dpir?

Răspuns Câştigător
| alysar a răspuns:

Buna.Da conform legii cu privire la protectia identitatii celor care lucreaza in domniul paza si protectie,identitatea agentilor de paza ce presteaza servicii de paza pentru valori sau interventii riscante pot beneficia de cagule pentru a li se proteja indentitatea lor si in consecinta a apropiatilor(familie,copii,prieteni). Acest fapt nu se aplica si agentilor de paza din locurile publice cum sunt bancile,spitalele, gradinitele, etc.Bgs este o firma privata de paza si protectie cu un renume destul de mare, insa nu sunt mai "tari" ca brigada jandarmeriei si celelalte de stat.

2 răspunsuri:
| visatorul78 a răspuns:

Robert: las-o, ca macane. Legea permite ceea ce legea nu interzice. Daca am chef sa ies cu o cagula pe fata in bar, ies cu o cagula pe fata. Cine imi poate interzice? Ai facut cumva Dreptul? Concept de anul I. Daca nu l-ai facut, nu mai emite opinii.
Serviciile de paza si protectie au si motive sa poarte cagula. Firmele de paza, de asemenea, ar trebui sa poarte (nu ma refer la amaratii care stau pe scaun si pazesc o banca sau un mall). Ma refer la cei care intra intr-un obiectiv si se angajeaza intr-un conflict.

| Robert a răspuns:

Nu au voie sa poarte. Legea 333 nu prevede acest lucru.