E un cumul de factori
de la retele sociale, la presiuni sociale, la anxietate, la proasta pregatire a profesorilor cand vine vorba de comunicare cu elevii
Aceste iesiri devin tot mai exagerate si extreme cu fiecare generatie, fiindca nu se impune o limita sanatoasa acasa.
Discutand cu mama unei profesoare, am inteles ca nu ai voie nici macar sa ridici galsul la elev! Sa il bati nici nu se pune problema!
dar cand eram eu eleva se mai aplica corectii elevilor!
Dacă elevului i se permite orice, să nu te mire că bagă cuțitul în profesor.
Si iti placea cand profesorii dadeau in elevi?
Aia era educatie?
Tot violenta fizica... cu ce drept un profesor sa agreseze fizic un elev?
adica inteleg ca e @sadrian46 a fost educat cu palma... de aia generatiile lor sunt cum sunt.
Inteleg ce spui!
Nici cu vorba buna vad ca nu merge! Elevul de care spun provine dela un liceu bun, unde s-a intrat cu medie mare.S-a enervat ca le-a dat lucrare de control, a venit cu cutitul de acasa! Si banuiesc ca nu era pentru a-si intinde untul pe paine!
Niciun om pe lumea asta nu are dreptul sa te atinga!
Ce educatie ii oferi copilului? Sa-i arati ca violenta e ok? Fereasca. De asta generatiile voastre sunt batute in cap, ati ramas asa de cand erati,, educati'' cu pumni in cap.
E clar ca elevul avea niste probleme de comportament.
Care nu se rezolvau cu palma de catre profesori ci de catre un bun pedagog si parinte care ar fi observat problemele... dar profesorii nostri numai buni pedagogi nu sunt
E un plan, asa se distruge o tara, o societate. E ca la razboi, ii ataci punctele strategice. Unul dintre aceste puncte strategice e zona ce include 3 elemente interconectate: tineretul, invatamantul, viitorul.
Se vrea distrugerea copiilor/tinerilor, pentru ca viitorul sa nu existe.
Totul se face in numele valorilor moderne/liberale, desigur.
In numele libertatii/democratiei, elementele negative nu mai pot fi tinute in frau si ajung sa creada ca pot face ce vor, inclusiv o tentativa de omor asupra unei tinere de 26 de ani, profesoara de limba japoneza, care incerca sa-si faca datoria, aceea de a fi un dascal bun, de a-si determina elevii sa invete.
Eram prin clasa a 7 sau a 8. Aveam clasa la parter.Veneam de la ora de sport.Clasa noastra era cu trecere in alta sala.Am intrat cumintei in clasa si am asteptat sa vina profa la ore.Dar nu a venit, iar cineva facuse treaba mare in fata clasei..Nu ne-a dat voie sa iesim tot pe usa, ca pusese o harta acolo.Majolitatea am iesit pe geam, care dadea spre strada.Ne-a vazut femeia de servici, a mers la director.Ne-a chemat in curtea scolii, pe baieti i-a pus sa alerge prin curtea scolii, apoi i-a trasde percuni iar noi fetele trebuia sa aducem la scoala 3 kg de muguri de brad! Tata cred ca nici acum nu stie pentru ce a cules in locul meu!
Nu pot sa cred ca cineva a considerat eronat si nefolositor un raspuns in care nu sustin violenta asupra copiilor. Esti mare vericule. Cred ca iti provoaca si placere cand lovesti copii nu?
Mai bine-i lasi sa faca orice vor, inclusiv sa infiga cutitul in gatul profesorului, nu?! (sper ca sarcasmul e evident, asta pentru cei cu intelect limitat, educati dupa regulile/valorile moderne)
Ce ti-e si cu "progresismul" asta!
Nu, mai bine ai grija de ei si ii educi asa cum trebuie. Bataia e apanajul celor cu lipsa totala de educatie. Gen cum era regimul comunist care a educat generatiile pe care le slavesti tu mai sus. Generatii educate in frica si teroare. Generatii care sunt acum batraii incapabili sa se adapteze si scriu "progresismul" intre acolade.
"Vericule", exista copii care comit infractiuni extrem de grave...si nimeni nu are voie sa incerce sa-i disciplineze, pentru ca apar exemplarele "progresiste" cum esti tu, care se cred mari moralisti daca mesteca niste clisee.
Apropo, vrajeala asta ieftina/vomitiva poti s-o incerci in alta parte...ca sa fie clar, nu am lovit vreodata un copil si nu-mi provoaca placere sa lovesc un copil.
Ia zi tu. cine sunt copii care comit cele mai grave infractiuni?
Cei care au vazut violenta in jurul lor si asa au crescut?
Sau cei care au vazut educatie si afectiune?
Apropo, tu cata bataie ai luat cand erai mic? De acum doresti sa vezi in jurul tau doar violenta asupra copiilor?
Sa te adaptezi la ce bah? La incultura? La valori false? Hai sa vedem ce vor construi acesti "minunati tineri", educati in "progresism". Sunt inculti bah! Cei mai multi nu stiu nici macar sa scrie corect!
Esti pe langa. Nu intelegi nimic. Auzi la el..."De acum doresti sa vezi in jurul tau doar violenta asupra copiilor?" Nici nu stiu de ce m-am bagat in seama cu tine, trebuia sa-mi fie clar ca nu poti mai mult.
Sunt inculti ca au fost educati de generatiile educate cu palma
Aia e, cand ai fost educat cu bata e greu sa sustii o discutie. Poate daca te amenint cu bataia sa poti sustine discutia... de frica
Nici macar tu nu intelegi ce vrei sa spui. Cu siguranta nu stii despre ce vorbesti si te rog sa nu-mi mai scrii, pentru ca nu-ti voi mai raspunde. Ma plictisesc teribil conversatiile cu oamenii spalati pe creier, al caror nivel de intelegere e...limitat.
Propavaduiesti bataia la copii si pe urma ii faci spalati pe creieri pe aia care nu promoveaza violenta... tare asta. Caracter mare. Om mare. Om puternic care stie ca doar cu bataie se poate impune
Asa e ca ai fost batut cand erai mic si radeau ceilalti copii ca aveai penisul mic?
Toate problemele de acasa se rasfrang la scoala deoarece e singurul mediu unde copilul crede ca poate domina
Classiffied întreabă: