| SaveTheNature a întrebat:

Ai 50 de motive sa-l demiteti pe Traian Basescu!
IATA-LE!:

Http://www.demite-l.ro/category/de-ce-sa-l-demiti-pe-bas escu/

Poti gasi macar 10 motive clare pentru care sa nu-l demiti pe Traian Basescu? sa vedem acum Basishtii daca mai au ceva de spus.
Am ceva de adaugat.- Aceasta intrebare nu are legatura cu PSD,USL,Burebista,Decebal,Iliescu,Ceausescu si Stefan cel Mare!
Acesta intrebare este legata exclusiv de PERSOANA -TRAIAN BASESCU (PDL)!
Deci sustinatorii lui Basescu, aveti macar 10 motive clare pentru care Basescu nu trebuie demis? (in afara de faptul ca s-ar putea ca drobul de sare s-ar putea sa ne cada in cap de pe soba)

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Vreau sa-l vad de urgenta,pe Arthur prezent la aceasta intrebare! Misca-ti dorsalele,Garfield,ca am chef de un duel.

Am un singur motiv sa il demit pe Basescu.E sustinut de jagardelele europene ipocrite...iar eu, ca un vajnic urmas al lui Lev Trotki ce sunt, voi continua sa fiu un postac pontac si sa-l injur online, chit ca mai am un an si ceva, pana sa primesc drept de vot.Sunt un pui nenorocit de comunist ce nu suporta laptele si mierea oferite cu dragoste de sanul european matern, bun si generos.

Sarcasm? Da! Si asta este singura decizie logica, benefica pentru Romania la referendum.Un alt motiv pentru ca acest personaj sordid sa fie demis este unul umanist.Salvati o viata, a presedintelui suspendat.Pentru a nu fie nevoit in 2014, atunci cand o sa ma mut la Bucuresti, sa-l lichidez eu si sa fiu declarat martir si erou national.Sic!

31 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru iKeel):

Eu vorbesc, nu tastez, că doar sunt un cioban tembel. Scuză-mă dacă te-am deranjat cu prezenţa mea pe site, dar asta a fost soarta.