| Chez0nz a întrebat:

Ai voie sa bei o bere si sa nu primesti nimic de la politisti?

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Cand vine vorba de condus?
Depinde de cantitate si de rezultatele etilotestului (aparatul in care trebuie sa sufli timp de cateva secunde, apoi iti arata un rezultat).
Daca etilotestul arata rezultatul de la 0, 0 mg/l pana la 0, 4 mg/l, nu esti obligat sa fii supus probelor biologice din sange. Dar tot iti vei lua la revedere de la permis pentru 90 de zile + 9-20 puncte amenda. Dar de la 0, 4mg/l in sus, esti obligat la astfel de teste.
Daca la recoltarea probelor biologice se descopera o concentratie intre 0, 0mg/l si 0, 8mg/l, se considera contraventie si se sanctioneaza cu suspendarea dreptului de a conduce timp de 90 de zile si cu 9-20 puncte amenda.
Daca se descopera o concetratie mai mare de 0.8mg/l, se considera infractiune si se pedepseste cu inchisoarea SAU amenda penala + anularea permisului de conducere
Daca te opui la etilotest sau la probe biologice, o sa fie si mai rau si o sa primesti dosar penal.

Asa ca bafta! Chiar si de la o mica gura de bere o poti pati.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce vrei sa primesti? Diplomă de merit?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce ai vrea sa primesti? felicitari?
in alta ordine de idei, presupun ca te referi la legislatia rutiera, care legislatie nu tolereaza deloc alcoolul la volan. Acum daca iti iese sau nu la test o bere depinde de multe multe lucruri

| sierra1 a răspuns:

Dacă sunteți colegi/vecini de masă poate primești un "noroc", un "mulți ani", o eructare sonoră etc.

| LPCTSTR a răspuns:

Depinde de cantitatea berii.
O bere poate insemna si o galeata, deci nu vad sensul.

| mastadont a răspuns:

De fapt depinde de cantitatea de alcool din sânge. Că dacă ești obișnuit cu băutura poate să nu-ți iese de loc la fiolă dar poate să iese și o cantitate pentru care îți face dosar.

| Lostlyric a răspuns:

Si eu beau bere cateodata, dar n-am primit nimic de la politisti. Puteau sa vina si ei sa-mi ofere acolo inca o Silva. Nimic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti vor zice nimic

Întrebări similare