| Salvadorrr a întrebat:

Ajutat-ma va rg! Sunt elev in clasa 12-a si pana acum am beneficiat de bursa "bani de liceu" care am pus-o pe card de la inceputul anului, ca acum 2 zile cand ma duc la banca sa scot toti banii dp card, surpriza, nu mai aveam niciun ban pe card decat 9 lei care nici pe aia nu m-au lasat sa-i scot si va dati seama ce ma oftica treaba asta, iar eu acum am terminat scoala si stiu ca la peste 20 absente iti sisteaza bursa dar eu pana in luna aprilie-mai nu am depasit aceste 20 de absente, si nu inteleg ce s-a intamplat cu banii mei, aveam nevie de acei bani si acum nu stiu ce sa fac, unde sa ma duc, hai ca daca o sistau pe 1-2 luni nu era nimica, da nu mi-au lasat nicio bursa pe cardul ala, iar javra de director are ciuda pe mine de cand m-am nascut si d la inceput ma ameninta ca nu o sa mai am bursa, inca de cand nu aveam deloc absente... Dati-mi va rog mult un sfat unde sa ma duc, la cine sa apelez, daca mai pot recupera acei bani ca sunt terminat, am pus toata baza in acele burse de pa card sad

1 răspuns:
| EduardPirvu a răspuns:

In primul rand mergi la banca unde ai cardul si solicita un extras de cont. Acolo va aparea toate sumele care au intrat in cont sau ai iesit din cont si locul de unde au fost puse/scoase acestea. Daca pe extrasul de cont nu apare nicio depunere atunci mergi la scoala si vorbesti cu dirigintele/diriginta pentru ca el este responsabil cu numarul de absente (ele a trimis nr de absente pe fiecare luna). Daca nici acolo nu este nicio problema in sensul ca nu ai avut 20 de absente nemotivate pe semestru atunci este necesar sa mergi la inspectoratul teritorial de invatamant de pe raza resedintei!