Daca nu raspundeai DELOC PUN PARIU CA NU TE MAI SUNA.Eu cred ca este un puscarias.NU MAI RASPUNDE LA NECUNOSCUTI!
In primul rand da de veste la politie, si in al doilea rand poti sa blochezi din centrala sa nu te mai poata suna nici un numar ascuns. procedeaza cum am spus si ai sa vezi plus ca poti da comada la factura si ai sa vezi nr respectiv mai exista ometoda care nu stiu daca mai este utilizabila era un serviciu de la romtelecom, puteai afla orice nr care te suna cu privat,. si la faza cu fbu exista un program care sparge automat conturile... solutie pentru asta schimba-ti adresa de email si fa-ti un cont nou cu noua adresa.
Uite aici http://www.videotutorial.ro/? p=7440 asta te va ajuta cu nr ascuns cat depre facebook nu stiu ce sfat sa-ti dau.
OMG si la mine e la fel.Ma suna un handicapat cu Nr privat si da numai bip-uri . Sunt niste obsedati care nu au ce face.La tine e bine ca nu suna si inchide.Ameninta-l ca te duci la politie sau ceva de genu....cat despre facebook nu stiu ce sa zic.Schimbati adresa de mail si parola si gata
anonim_4396 întreabă: