Daca sora ta face denunt penal iubitul va fi condamnat pentru act sexual cu un minor sub 14 ani, conform Codului penal, citez:
"ART. 220.Actul sexual cu un minor
(1)Raportul sexual, actul sexual oral sau an.l, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau an.lă comise cu un minor cu vârsta între 14 şi 16 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.
(2)Fapta prevăzută la alin. (1), săvârşită asupra unui minor care nu a împlinit vârsta de 14 ani, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 9 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.
(5) Fapta prevăzută la alin. (2) se pedepseşte cu închisoarea de la 5 la 12 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi atunci când:
e) făptuitorul a împlinit vârsta de 18 ani."
Va fi incadrat la alin.5 si poate fi pedepsit cu inchisoare de la 5 la 12 ani.
Nu poti merge la el, va fi si mai rau pentru el.
P.S.Scuza-ma ca-ti spun asta. Mie mi se pare ca esti foarte naiva (ca sa fiu eufemistic), aproape sigur ca te foloseste si apoi iti va da un sut.
Nu conteaza ca ai vrut sa faci sex cu el, la 12 ani se considera ca nu ai discernamant. Plus ca te-a manipulat -daca nu zicea ca se desparte de tine nu te-ai fi culcat cu el. Nu inteleg nici de ce un barbat adult sta cu o copila de gimnaziu, de ce nu sta cu el o fata de varsta lui?
Si e normal sa sune la politie sora ta, esti un copil si ea este responsabila pentru ce se petrece cu tine.
Daca te duci la el o sa faci situatia si mai rea.
Nici nu mai conteaza sora mea a plecat de pe la 8 la secţia de politie, nu am putut să o opresc a zis să îmi vãd de copilãria mea