| Raluca_9152 a întrebat:

Ajutor va rog cine se pricepe in drept! cu citeva luni in urma mi-au intrat niste persoane in casa de la tara si mi-au furat multe lucruri.insa,acum citeva saptamini s-au aflat si mi-au achitat totul ce au luat si eu mi-am retras plingerea, am scris cererea de retragerea de fata parintilor la a acei hoti...insa nu la politie.procurorul a zis ca trebuie sa ma cheme ca sa ma intrebe daca chiar eu am scris cererea ca si altii puteau sa o faca in locul meu.insa eu astazi am vazut ca lipseste un lucru de valoare din casa., mai este posibil sa zic la politie ca lipseste si aia sa mi-l deeea daca il au sau sa-mi dea bani? deoarece eu mi-am retras plingerea aia deam si nu stiu daca mai pot face asa...la procuror nu am fost inca sa marturisesc ca da eu am scris cererea aia de retragere.happynu stiu daca mai pot

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Vorbeste cu hotii si spune-le ca nu ti-au dat tot ce au furat. Spune-le ca urmeaza sa te prezinti la procuror si daca nu-ti dau obiectul nu o sa confirmi retragerea plangerii. Daca nu rezolvi asa prezinta-te la procuror si spune-i ca ai fost in eroare cand ai spus la politie ca iti retragi plangerea, ca nu mai vrei sa ti-o retragi si ca te constitui parte civila in cauza cu valoarea obiectului (daca nu ti-l restituie in natura). Numai bine!

3 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Pana la tine nu am auzit de un procuror atat de bun - ma refer sufletist dar daca spui tu asa o fi Dosarul tau s-a inchis de la Politie i-a dat NUP Nu stiu de ce te-a mai chemat procurorul

| Zady a răspuns:

Nu se mai poate face nimic,eventual sa faci o alta plangere ca ti s-ar fi furat recent sa spui ca acum observi lipsa ei fapt care va deschide un dosar nou in care ei vor fi doar suspecti,politia poate spune ca ei deja au fost odata,au constatat valoarea estimata si astfel ei ti-au returnat valoarea bunurilor,si nu se stie daca te vor crede pentru ca vor putea spune atat ei cat si hotii ca minti, ca poate doar ai ascuns-o,insa, avand in vedere ca tu ai facut plangere la politie ei deja s-au autosesizat si chiar daca ai retras-o ei vor fi anchetati, la prima abatere cel mai probabil vor primi 2 ani cu suspendare. nu prea cred ca iti mai poti recupera acel bun dar merita sa incerci

| Raluca_9152 explică:

Da eu chiar daca am scris plingerea aia de retragere acum mai pot sa zic ca m-am razghindit si nu mai doresc lucrul asta si ei sa se duca in judecata?