| AndreiVoicuTransfomers a întrebat:

Am 13 ani și nu înțeleg de ce îi uraste toată lumea pe conservatori in toate țările! Ma refer la Trump, Viktor Orban, Robert Fico, Marinne Le Pan și la noi pe George Simion! Mie nu mi se par niște oameni răi! Doar pentru ca ei cred ca era mai bine fără globalism și nu cred in covid, in vaccinare obligatorie și sustin familia tradițională, sunt credincioși și merg la biserica sunt detestati de toată lumea? Pana la urma nu ar muri planeta dacă de mâine nu ar mai exista ONU, UE, NATO, UNESCO, OMS și oamenii ar fi încurajați sa facă copii, am fi cum eram înainte de globalism! Eu nu am fost vaccinat cu nimic, iar familia mi-a spus ca globalismul este rău și Ucraina nu ar trebui sa existe! Dar vad ca toată lumea in special pe reddit, îi uraste pe conservatori, uraste Rusia, pana la urma de ce? Va rog sa îmi explicati ce este asa rău dacă au opinii diferite? Sunt tânăr și chiar vreau sa înțeleg politica

32 răspunsuri:
| AndreiVoicuTransfomers explică (pentru sabin89):

Tu ai ceva in capul ala? Eu vreau sa știu opiniile altora! Nu ești in stare sa înțelegi?

| Holiday a răspuns (pentru AndreiVoicuTransfomers):

"Familia mea nu crede in medicina moderna!"

In ultimii 30 de ani, de cand s-a dezvoltat puternic medicina, speranta de viata a crescut in medie cu 10 ani. Trage singur concluzia.