| Natalia7889 a întrebat:

Am 18 ani am 3 frați 2 mai mari care ma urăsc pentru ca sunt fata și ca trebuie moștenirea părinților împărțită în 4 ei au 32 și 26 de ani și mai am unul care are 23 de ani cu care ma înțeleg.De asta vreau ca eu sa renunț la partea mea din moștenire să nu mai fie neînțelegeri. Ce pot face legal?

4 răspunsuri:
| Valentinaldoilea a răspuns:

Lacomia si prostia romaneasca! Vor avere? Sa munceasca pentru ea, nu sa astepte pomana. Nici o grija, nu te vor iubi mai mult daca le lasi partea ta.
Parintii traiesc? Atunci nu poti face nimic.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ai dreptul la mostenire, dupa decesul parintilor, la fel ca oricare dintre fratii tai.
Renuntarea la mostenire se poate face doar dupa decesul parintilor, printr-o declaratie la un notar public.
Parerea mea este sa nu renunti la mostenire.

| Yaesmin a răspuns:

N-ai ce face, screrozata!

| nukeyly a răspuns:

Cand sunt bani in spate, te poti astepta la orice de la oricine, asta vorbind de omenii slabi care respira degeaba, un om de calitatete v-a sustine pana pa capat si dupa.
Fratii tai te vor urî oricum pentru ca ata pot ei, is redusi, ca un PC antic 4x86 in anul 2024. Legea zice clar se imparte egal.

Fa un pas in spate, respira si pastreaza frontul, ca nu o sa ti faca fratii statuie daca sari sub tren.