Cu noua schimbare in Legislatia rutiera nu mai primesti nimic, totul vine prin posta acasa.
Suma amenzile s-a schimbat deja, unele avand acum suma dublata sau chiar triplata, de cat era inainte, fiindca erau sume neschimbate de 10 ani.
Nu se mai fac favoruri in special celor care insulta Politia sau fac acte premeditate, de aceea amenzile nu mai vin injumatatite.
In final, ai primit o lectie foarte buna de la viata!
O iei ca atare, platesti amenda integral si inveti sa respecti Politia, ca sa nu mai risti o alta amenda.
Ideea e urmatoarea, eu am intrebat daca pot sa o contest si politistul mi-a raspuns cu zambetul pe buze "Daca crezi ca ai sanse, mult noroc, probabil o sa contesti daca nu-ti convine ce scriu pe declaratie", eu care nu am dat o declaratie, ba chiar am intrebat daca nu ar trebui sa semnez ceva, sa primesc ceva sau sa dau o declaratie si mi s-a spus ca sa stau linistit, ca se ocupa ei.
Ți-ai luat-o! ))
Ai arătat că nu ai educație.
"gabor" e insultă, e un argou, iar atunci când strigi după cineva cuvinte urâte, asta te definește ca... golan.
Daa, nu am ce sa zic acum, de obicei nu sunt genul si nici acum nu am facut-o in nume de rau, altfel mai adaugam cu alte cuvinte urate daca tineam neaparat, a fost pur si simplu o scapare, dar inteleg de ce se interpreteaza drept insulta, desi este un argou pentru "politist".
1. De ce n-ar fi corect, din moment ce suma e in intervalul admis de lege?
2. Doar daca se specifica in lege ca se pot plati la jumate in 15 zile, le poti plati asa. Altfel, trebuie achitata suma intreaga.
E corect, dar ma gandeam ca amenda mai mare este pentru insulte mai grave, daca are sens ce zic.Personal nu privesc cuvantul gabor drept o injuratura, insulta, dar inteleg de ce s-a ofensat...gaborul
Eu știam că trebuie să-ți facă proces-verbal atunci când primești amendă, dar acum rămâne de văzut
Au scos asta in pandemie, pierdeau prea mult timp la scris amenzi, acum te legitimeaza si apoi adios, vine in cutia postala
@zSmin sincer, poate tie ti s-a parut amuzant, dar e o tampenie extrem de amarata sa injuri pe cineva care poate sa ti-o traga... RAU
deci, sa zici merci, ca ai scapat cu o amenda, care nu e penala (aia penala te urmareste toata viata)
Data viitoare să nu mai strigi aiurea la polițai, mai ales la cei de la locală, că s-ar putea să-ți facă alte minuni de dosare.
1. Nu mai folosi cuvinte a căror însemnătate nu o cunoști.
2. Mu mai știu cum este acum cu amenzile. Vezi și tu când o primești.
Aici este vina ta! Ai insultat politia, platesti amenda. N-ai ce sa-i faci
Nu vad insulta totusi, le-am zis pe nume...
In fine, ar trebui sa te multumesti ca ai scapat doar cu o amenda.
A zis "gaboree", n-a insultat! Au exagerat si aia.
Pai sa vezi, prietenu meu era cu masina si o masina era in fata lui si nu pleca desi trebuia sa plece.
Asta a iesit din masina si s-a dus la ala, a batut in parbriz asa agresiv, sotia aluia incepuse sa filmeze, soferu a deschis usa si.a scos chitantierul sau ce era, si i-a dat amenda de 300 lei, era politai, doar ca era in timpul liber.
Deci pentru asta 300, nu pentru ce a facut zSmin al nostru sa-i dea 900, ce dracu.
Bine, poate putea sa-i dea mai mult de 300, dar atata i-a dat.
Classiffied întreabă: