Mama ta poate face plangere penala pentru furt intre rude dar tu ai putea dovedi cu martori ca au fost cadou, cred ca stiu si alte persoane ca le-ai primit cadou.
Multumesc de raspuns! Este in stare sa o faca, ea tine la mine in felul ei dar daca lucrurile nu ies ca ea este in stare sa treaca la masuri extreme mereu. Da, nici eu nu inteleg de ce nu este mandra pana la urma ma mut pe banii mei si castig destul ca sa ma pot intretine singur...
Ma dezgusta felul in care raspunzi, se vede ca esti vreo incuiata care nu are habar de lumea moderna.internetul e gratis, educa-te! Ce discurs despre mandrie penibil, mi-ar fi rusine cu mine sa am o asemenea gandire, vai de tine.
Multumesc de raspuns! Ii e frica sa nu ma mai poata controla mai bine spus
Daca esti asa credincios de ce ai poza cu picioarele unei femei? Te excita imaginea? Vezi ca este pacat sa iti versi samanta daca nu o faci cu nevasta ta, sfatul Bibliei daca tot ma iei cu credinta si alte bullshituri de genu
Mi ar fi rușine sa ma agit pentru un telefon și un laptop ca un milog.
Pentru Emma30555 care mi-a dat block iti raspund aici :Milog? Adica tu daca primesti cadouri si vrei sa le pastrezi esti miloaga? 1+1=2 dar cred ca nici o conexiune atat de simpla nu este in stare creierul tau minuscul sa faca.