Deocamdata, pana la decesul tatalui, nu ai nici un drept asupra bunurilor acestuia, doar dreptul la mostenire dar acesta se exercita doar dupa decesul lui.
Poti sta in casa atata timp cat el nu te da afara, daca iti cere sa pleci va trebui sa pleci.
Ai tot dreptul sa stai in oricare casa atata timp cat sunt detinute de parintii tai, la urma urmei cand se duce unul din ei una sau 2 case vor fi alte tale pe numele tau,nu va trebui sa imparti cu maicata de ex,iar in caz de dezmostenire acolo e alta poveste,nici un parinte nu cred ca e in stare de acest lucru,parere mea,deci stai linistit du-te in vacanta si daca taicato face figuri spune-i ca, chemi politia daca sare in sus, desi nu cred ca se va ajunge la asa ceva, dar daca zici ca nu va prea intelegeti probabil o sa incerce sa te **** la cap ca sa pleci cat mai repede.Da o funda daca e ok sfatul, ah si am facut 2 ani de drept deci stiu cum sunt treburile astea.
Ce spui tu este valabil doar pentru minori, nu se aplica pentru majori.
Nu s-ar intampla nimic,v-ar legitima pe amandoi,dar mai multa treaba ar avea cu taica-to decat cu tine, l-ar intreba daca e beat, l-ar intreba ce fel de ruda e cu tine, si daca ar continua sa sara in sus l-ar duce la sectie, deci stai linistit.