Am patit-o si eu, tot cu termenul asta. Cenzura de toata jena.
Suntem de tot rasul cu toleranta asta a t.i.g.a.n.i-l.o.r. si cu integrarea lor in societate. 95% din ei sunt lepre, adevarate jafuri de oameni si nu am chef sa tin un mar putred 95% doar fiindca o parte de 5% inca e intacta. Moralistii or sa sara cu stupizii, dar aceia care o s-o faca n-au avut in viata lor de-a face cu rromi.
Si eu sunt pentru folosirea cuvantului "tzigan", cu atat mai mult cu cat majoritatea asa se autodenumesc si nu se regasesc deloc in denumirea de rrom.
Nu subscriu insa vapoarelor de carton si niciunei alte idei care se apropie macar de extremism sau discriminare.
Nici mie nu mi se pare asa rau ca ai spus cuiva ti-gan! pare putin absurd! poate cine stie cei in situatie sunt jigniti se simt aiurea cand sunt facuti asa! nu am idee dar eu zic sa nu mai stai pe ganduri si sa dai fugutza la ''contact'' sa-i adresezi aceasta intrebarea Ralucai sau celorlalti admini!~ei te vor ajuta cu siguranta!
@marionel. Eu reprezint noua generatie de roman. Eu nu imi astept dreptatea, eu imi castig dreptatea pentru ca asa au facut si cei care si-au spus romani inainte mea.
Va suna cunoscuta expresia? Sa mi se deschida porti catre ce? Mai bine le dau foc acelor porti si trimit tziganii in cutii de carton pe mare, spunandu-le ca o sa ajunga in Statele Unite.
@arcadia. Da, toti am gandit ca tine la un moment dat, apoi am deschis bine ochii si am vazut pana unde se intinde nesimtirea acestor oameni. Nu ma intereseaza exceptii, vorba lui strivesc, nu am de gand sa sa tin un mar putred 95% pentru ca 5% e inca bun.
Am avut ocazia sa discut cu o fosta colega de facultate t i g a n c a despre noua onomastica pe care nu o accepta! E mandra ca e t i g a n c a si ca si-a depasit conditia, dupa cum mi-a declarat.
Ceea ce se intampla pe TPU n-am observat, pentru ca v-am crezut si am editat de la inceput cu spatiere, dar nu ma mira. Daca acesta e un new wave, inseamna ca TPU vrea sa fie trendy!
Sau poate doar sa ii atragem aici, in fond de ce nu? Multi se comporta ca si cand ar fi educati in fumul hoinar!
Dar...nu stiti care e specificul site-ului! Fiti toleranti, generosi, ingaduitori, nu ironizati, nu agresati verbal...samaritenilor!
mihaela_5361 întreabă:
FreddieM întreabă: