Trebuia sa vii la mine in oras sa fi vazut oameni de peste 40 ani ca ei nu stiau altceva in afara de PSD. S-au vazut cu atatea foi in fata si au pus PSD peste tot ca asa au fost obisnuiti. Doar la primar au dat importanta, restul de foi au fost stampilate asa ca sa fie. Deci nu avem de ce sa ne miram, asa e de mult timp. Tineri de 18-25 nu prea am vazut, ei de ce nu au fost la vot?
Ai dovezi? De ce nu vreti sa recunoasteti ca romanii voteaza PSD? De ce tot cautati scuze?
"De exemplu, dacă prezența la vot a fost de doar 50%, restul de 50% care nu au participat pot fi înregistrați ca votanți ai PSD"
Hai că o iei pe arătură tot mai rău...
Deci asta ar însemna că ar trebui să se raporteze o prezență la vot de 100%, ceea ce nu a existat și nu va exista niciodată nici măcar în cele mai crunte dictaturi?
Poate sunt eu prea credul, dar imi e imposibil sa-mi imaginez ca chiar s-ar putea fura ceva la vot, la scara larga. Daca PSD ar face o manevra din asta, nu crezi ca toate celelalte partide care se lupta pentru puterea in stat ar interveni? USR si AUR, mai ales. Ce zici tu mi se pare o teorie a conspiratiei de dragul de a crede intr-o teorie a conspiratiei.
Astea sunt informatii pentru creduli. Sau mai explicit, pentru fraierii care pun botul.
Daca prezenta la vot a fos de doar 50%, printre cei care nu au votat se numara si mortii.
Nu se complica nimeni sa "fure" voturi. Aranjamentele sunt facute dinainte.
yuly_6695 întreabă: