| kikizzz a întrebat:

Am auzit ca dupa 15 martie iesim din carantina, e adevarat?

12 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Sper sa nu dureze pana atunci.
Dar nu se stie ce aduce viitorul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

15 martie a trecut de vreo 2 saptamani si noi tot in carantina.
probabil vroiai sa zici 15 mai, e mai plauzibil

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da, după 15 iunie asa cum spui.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pe 15 martie nici nu intrasem inca in carantina thinking

| Frank51 a răspuns:

Da, si eu am auzit ca acest virus de fapt este un gaz incolor, inodor, lansat de americani.

| Bula a răspuns (pentru Frank51):

Gazul nu se multiplica. Daca se raspandeste, atunci se dilueaza si are efect tot mai slab, care tinde spre zero.
Virusii se multiplica si acopera zone tot mai mari, densitatea si efectul daunator se mareste.
Prostia se multiplica si mai repede, mai ales printre cei cu mintea vidata.

| Frank51 a răspuns (pentru Bula):

Nu am spus ca cred in aceasta varianta, este absurd. Sunt foarte ironic in ultimul timp pe acest site, si doar cativa useri ma cunosc si stiu asta.

| johnnny123 a răspuns:

Da, am iesit deja de doua saptamani, dar nu ne-am dat seama.
Vad ca pentru tine este practic imposibil sa intelegi gravitatea situatiei in care ne aflam. Si faptul ca nu noi stabilim programul epidemiei.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Alexandru Rafila, doctor, a spus aseară la Radio Romania Actualități ca va dura intre 1, 5 - 2 ani. La vara se va observa un regres, dar din septembrie va reveni. Doar la anul pe vremea aceasta sau poate mai târziu se va putea vorbi de un vaccin. Asta nu inseamna ca starea de urgenta va dura tot atât.

| wildthing a răspuns:

Nu conteaza ca esti in pic confuz/a si ai scris 15 martie, eu zic sa te inarmezi cu foarte multa rabdare, pentru ca mai e mult pana departe. Dupa parerea mea suntem abia la inceputul cosmarului si e noaptea lunga. sad Ce bine ar fi sa ma insel!

| morfeo a răspuns:

Pacaleala de 1 aprile eyyyy

| 09Ioana09 a răspuns:

Aprilie, atunci e o luna de când s-a dat starea de urgență. Nu se știe, se poate prelungi. Depinde cum avansează lucrurile