| Furnicuta000 a întrebat:

Am auzit patania unei rude cu firma PPC cand i-a venit factura de 350 lei, a platit-o si apoi a vazut ca pe factura nu era numele ei, era al cuiva pe care nu il cunostea si care nu a vrut sa-i dea banii inapoi. Acum ma intreb, oare se poate face ceva dpdv legal sau daca nu esti atent suporti consecintele?

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, se poate face, respectiv sa o dea in judecata, pe cale civila si sa solicite suma respectiva, cu dobanda si cheltuielile de judecata.
Anterior darii in judecata poate sa-i trimita o somatie, prin intermediul unui executor judecatoresc.

| gabicoo a răspuns:

Și zici că v-ați luat-o? La voi în "famiglie"? Ce ți-am zis eu despre generația de analfabeți funcțional? Și m-ai făcut pe mine idiot? Nu?winking

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Factura ți-o va compensa Georgescu - cu gaz gratis de la ruși. laughing

| Furnicuta000 explică (pentru gabicoo):

E matusa sotului matusii mele daca esti asa curios. Are 67 ani. Si raman la aceeasi parere despre tine. Da-mi block

| recedaniel1 a răspuns:

Da,se poate

| gabicoo a răspuns (pentru Furnicuta000):

Am o curiozitate: Tu cât înțelegi din ce citești? Sau mai exact: ai citit citit măcar o carte din scoarță în scoarță în ultimii ani?

Și nu-ți dau block! Vreau să văd cum delirezi!

| darrio2007 a răspuns (pentru Furnicuta000):

Ai scris in intrebare: „ a platit-o si apoi a vazut ca pe factura nu era numele ei, era al cuiva pe care nu il cunostea si care nu a vrut sa-i dea banii inapoi."
Deci cunostea persoana.

| Furnicuta000 explică (pentru darrio2007):

Nu o cunostea dar a aflat cine e si a luat legatura cu ea ulterior, aia nu a vrut sa discute nimic

| Furnicuta000 explică (pentru gabicoo):

Ia-ti o viata!