Se pare ca, ai fost la o firma tip MLM, care functioneaza pe structura piramidala si unde asa se face distribuirea castigurilor.
Nu neaparat este inselaciune, sunt multe firme care functioneaza asfel (vezi Avon, Amway, Lyones etc., dintre cele mai cunoscute la noi in tara).
Efectiv, in asemenea structuri, se poate castiga bine, daca ai aptitudini de prezentare a marfurilor vandute, iar in functie de rezultate te poti ridica pe nivele superioare, unde ai venit si dupa structurile create sub tine.
"Consultant financiar" eu neavând nici o treabă cu domeniul
? De ce vrei să lucrezi pentru ei?
Nu mai vreau, dar era interesantă oferta cum o prezenta ei, dar nu era adevarat.
Da. de fel țepele sunt impachetate foarte frumos.
Mă bucur că tragi semnalul de alarmă.
Felicitări.
Da, dar ideea e că ei oarecum mă amenință ca fac ceva legal pentru ce am spus eu, mă intrebam dacau au vreao șansă sau doar încearcă să ma sperie?
Trăiești intr-o țară democratică in care LIBERA EXPRIMARE este protejată de lege.
Ei sunt liberi să spună ce vor și TU LA FEL.
N-ai făcut absolut NIMIC ilegal.
Stai liniștit, nu au ce să îți facă și cu siguranță nu te va da nimeni in judecată. Ei încearcă să te sperie ca să nu avertizezi și alți oameni. Felicitări pentru că ai luat atitudine. Din păcate România chiar e o țară de 2 lei și e plină de tot felul de scheme din astea dubioase, nu neapărat ilegale dar imorale
Așa am gândit și eu când am postat, nu ca sa fac rău cuiva sau să fie cineva dat afară din firma lor din cauza mea, dacă s-ar spune de la început cum stă treaba real cu avansatul în firmă și ce pretenții au de la tine ca să aduci si alți "colaboratori" nu aș avea nici o problema cu ei.