| redtulip a întrebat:

Am avut un accident de masina in Germania. Pe scurt un tampit care era un politist neamt a adormit la volan, s-a lovit de parapet si a intrat in masina mea lateral. Noroc ca am un microbus si nu m-am rasturnat. Problema e ca atunci cand a venit politia sa faca constatarea si a scris un proces verbal. In acel proces verbal politia nu a scris care din parti este de vina desi din urma accidentului se vede foarte clar vinovatul si nici nu a scris numarul asigurarii si a cartii verde a vinovatului. Am constatat acestea dupa ce am vrut sa imi repar si eu masina si a trebuit sa traduc hartia. Paguba este destul de mare, costa in jur de 2000 euro si nu vreau sa ii scot din buzunar iar cei de la asigurare imi repara masina dar eu trebuie inainte sa scot banii si apoi ei imi returneaza suma... dar nu e sigur ca 100 %. Asa ca voi ce ati face? Problema mai e ca nu pot sa imi scot masina din tara.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Va trebui sa te adresezi organului de politie care a facut constatarea si sa soliciti completarea acesteia cu detaliile necesare. Eventual te poti adresa pentru asta Ambasadei Romaniei la Berlin. Succes si numai bine!

2 răspunsuri:
| TuningPhotoshopX a răspuns:

Tre sa lucriezi undeva. Dar de ce te-ai dus in Germania?

| redtulip explică:

Pentru Stefan...fiindca am firma de transport si duceam marfa iar pentru asta cica trebuie sa am si un mijloc de transport...