Salut! Din moment ce paguba sa materiala a fost platita de catre asiguratorul tau nu ai de ce sa ii mai dai nici un ban! Tipul e un santajist, incearca si el sa vada daca se poate! In mod logic constatarea amiabila se face numai cand sunt accidente soldate cu pagube materiale si nu cu vatamare corporala.Semnand intelegerea amiabila, dupa parerea mea tipul a cam recunoscut faptul ca nu s-a lovit.Si ca si fapt divers poti sa ii spui respectivului ca falsul in declaratii se pedepseste cu inchisoare! Si cu asta l-ai impachetat!
Daca te reclama la politie poti fi doar amendat, pentru incalcarea regulii de circulatie care a dus la accident (nu spui cum s-a produs).
Nu are cum sa ia bani de la tine, chiar daca te da in judecata, o sa-i fie respinsa cererea, bineinteles daca nu a fost accidentat.
Salut, dar daca el deja are dosarul depus la asigurarea mea si am facut constatarea amiabila, ce legatura mai are politia?
Multumesc de raspuns, dar eu am facut impreuna cu elconstatarea amiabila si am semnat amandoi, de ce sa ia amenda daca el deja a depus dosarul la firma de asigurari? nu inteleg
Ti-am spus in primul raspuns, poti fi amendat pentru incalcarea regulii de circulatie care a dus la avarierea masinii.
Politia n-are nici o legatura cu constatarea amiabila dar are legatura cu incalcarea legislatiei rutiere pe care ai comis-o si care a dus la avarierea masinii.